Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hallani, hogy sikoltanak

A Prometheus alaposan megosztotta a közönséget, voltak akik mesterműnek kiáltották ki, mások zagyvaságnak tartották. Abban azonban mindkét tábornak egyet kell értenie, hogy a szexualitás fájóan hiányzott a filmből. Amikor Charlize Theron a kabinjába invitálta Idris Elbát, kinézett ugyan egy kiadós hancúr, de nagy sajnálatunkra ezt sosem mutatták meg nekünk (talán majd a kivágott jelenetek között ott lesz a DVD-n). A hiányérzetet enyhítendő, nézzük meg hogyan szexeltek a Prometheus-ban szereplő színésznők más filmekben!

* * *

CHARLIZE THERON



Charlize Theron nagy szerencséjére nem kapta meg a Showgirls főszerepét (amire állítólag egészen az utolsó körig esélyes volt), így az akkor 21 éves modell a Két nap a völgyben című egészen vállalható Ponyvaregény-koppincsban debütált színésznőként. James Spader enyhén pszichopata norvég csaját játszotta, és az alábbi szexjeleneten kívül volt még a filmben egy emlékezetes bunyózása is Teri Hatcherrel.


Négy évvel később Theron üdítően felszabadult szeretkezést adott elő Ben Affleckkel a Hulla, hó, telizsák című akcióthrillerben. Mondjuk nem csoda, hogy a férfi ilyen lelkes, ugyanis pont előtte szabadult a börtönből, ahol hat évet ült.



Bónusz: Tobey Maguire vágyakozó pillantást vet Charlize Theron tökéletes testére az Árvák hercege című filmben.



- - -

NOOMI RAPACE




Az eredeti tetovált lány első nagy áttörését a Daisy Diamond című 2007-es dán film jelentette. Ebben a mélységesen lehangoló drámában Rapace olyan meggyőző alakítást nyújtott, hogy el is nyerte érte a két legjelentősebb dán filmes díjat abban az évben. A film főhősének, Annának minden vágya, hogy színésznő legyen, de a meghallgatásokon folyamatos megaláztatás éri, majd pornózni kezd, később pedig útszéli prostituált lesz. Ezektől a szexjelenetektől sajnos senkinek nem lesz jobb kedve.


Sokkal bensőségesebb azonban A lány, aki a tűzzel játszik című második Tetovált lány-film leszbikus szexjelenete. Érdekes lenne megnézni, David Fincher hogyan csinálná meg ezt a jelenetet, mert mainstream amerikai filmben eddig még biztosan nem láthattunk ilyen hiteles leszbikus szeretkezést (ezzel kapcsolatban megkérdeztem egy leszbikus ismerősömet is, aki megerősítette, hogy igen, ez a jelenet tényleg nagyon hiteles).


- - -

KATE DICKIE

A 41 éves skót színésznő a legtöbb olvasónak a Trónok harca című nagyszerű HBO-sorozatból lehet ismerős, ahol rendszerint egy hatéves gyerek csüng a mellén. Érdemes viszont levadászni a Red Road című 2006-os filmjét, amely amellett, hogy egy rendkívül izgalmas thriller, tartalmazza még az utóbbi idők legélethűbb szexjelenetét is (mi is díjaztuk anno).


Tovább

Charlize Theron | Playboy - 1999 május

Tovább

Charlize Theronnak milyen szép keze van

Tovább

Facebook