Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tudja, kinek van szenzációsan jó melle?

John Travolta feleségének! Legalábbis 29 évvel ezelőtt az volt neki.



Kelly Preston az utóbbi 25 évben szinte egyáltalán nem pucérkodott a vásznon (1996-ban volt az a vad, könyvespolcba kapaszkodós szexjelenete Tom Cruise-zal a Jerry Maguire-ben, de ott nem sok látszik belőle), ellenben a nyolcvanas évek közepén több filmben is lelkesen hajigálta le magáról a ruhát. Ebben az időszakban még Kevin Gage volt a férje, akit onnan ismerhetünk, hogy ő játszotta a pszichopata Waingrót a Szemtől szembenben. Ez a fickó:



Ha Preston anyányi kebleire vagyunk kíváncsiak, az 1985-ös Mischief a kötelező darab. Ez egy ötvenes években játszódó, ártatlan tinikomédia, amely mégis bevállalta ezt a műfajtól szokatlanul merész és életszerű szexjelenetet. Preston pucérkodásában az a meghökkentő, hogy a csodaszép arca olyan, mint egy szende óvónénié, viszont a teste alapján simán buja szexördögnek néznénk.



A film plakátját is cenzúrázták, a srác eredetileg egy bugyit fogott a jobb kezében, amit iszonyat bénán retusáltak le onnan, konkrétan eltűnt a mutatóujja.



Preston 1987-ben vált el Gage-től, és az akkor még tök ismeretlen George Clooney-val kezdett el járni. Ő adta ajándékba Clooneynak azt a Max nevű vietnámi malacot, ami egészen 2009-ig hű társa volt a színésznek.



Clooney után 1990-ban Preston összejött Charlie Sheennel, el is jegyezték egymást, ám amikor a fegyverimádó Sheen véletlenül karon lőtte a színésznőt, ő inkább gyorsan véget vetett a kapcsolatnak. Travoltával 1991-ben házasodtak össze.



Tovább

Három jófaszi jöhet egyszerre?

Tovább

Az egyik legkirályabb jelenetfotó, amit valaha kiadtak filmhez

Tovább

Zseniális Clooney-fotó

Tovább

George Clooney hétévesen

Innen.

Tovább

Sztem ez a nő szkanderban lenyomja Clooney-t

Tudjátok, ez az ex-birkózónő, akivel egy ideje nyomul az öreg.

 

Tovább

Két frankó pasi

 

 

Tovább

Kemény lett volna, ha ezt bevállalják plakátnak

Innen.

 

Tovább

George Clooney és Jarvis Cocker

Ezek a nagyszerű fotók A fantasztikus Mr. Fox londoni filmfesztiválos premierjén készültek 2009 őszén.

 

 

 

Tovább

George Clooney nője Cannes-ban

 

 

 

 

Tovább
«
12

Facebook