Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mihalik Enikő szépen megmarkolta Palvin Barbara fenekét

Vannak képek, amikhez hiába fűz hozzá bármit az ember, attól nem lesznek jobbak. Ilyen például az a fotó, amin Mihalik Enikő belemarkol Palvin Barbara fenekébe egy medence partján St. Tropezben. (Via: Instagram)

Mihalik Enikő Palvin Barbara

Tovább

Palvin Barbara a Saul fia Oscarjánál is sokkal fontosabb elismerést kapott

Úristen, úristen, ÚRISTEN!

Palvin Barbara

Tudtuk, hogy így kell lennie, mert nem is lehet máshogy. De mégis rettegtük, szorítottunk, már előre bundát kiáltottunk. Mi van, ha mégse?! Az nem lehet! Hiszen ő érdemli meg a legjobban! Hát ki más? Valami Ashley, vagy nem tudom? (Fogalmam sincs, ki volt a többi jelölt.) És aztán bejelentették:

Palvin Barbara lett az év újonca a Sports Illustrated Swimsuit Issue szavazásán!

Ez nem olyan, mint az Oscar, a Golden Globe, vagy a cannes-i nagydíj. Itt nem szmokingos taták, Návai Anikók, meg Coen testvérek döntenek, hanem az egyszerű emberek, a nép.

Palvin Barbara

És a nép most azt mondta, hogy a 22 éves magyar szupermodell a legjobb homokban fetrengésben, hajdobálásban, tengerparton pucsításban, a kamera irányába négykézláb mászásban, szájbiggyesztésben, a fürdőbugyi pántjának kihívó húzogatásában, és persze a mellének éppen hogy csak meg nem mutatásában. Nem Ashley, hanem Barbara.

Én sírok. Ti is sírtok? Én sírok.

A korábbi években olyan tündöklő tehetségek nyerték el ezt a nagy presztizsű elismerést, mint Kelly Rohrbach (DiCaprio ex-nője, Baywatch-film), Sara Sampaio (kicsoda?), Kate Bock (ő sem rémlik) és Nina Agdal (ő tök híres). Magyar lány eddig sohasem, és ez a győzelem azt is jelenti, hogy Barbarának bérelt helye van a magazin jövő évi fürdőruhás különszámában.

Nézzük, hogyan örült Barbara, amikor megtudta a nagy hírt!

Biztos vagyok benne, hogy még soha életében nem volt ilyen boldog, mert még én sem voltam ilyen boldog sose. Gratulálok Barbara, szép munka volt, az egész ország iszonyatosan büszke rád!

Tovább

Palvin Barbara bimbóudvarával nincs semmi baj

Kábé négy éve követem figyelemmel Palvin Barbara munkásságát, és azóta várom, hogy láthassam a mellét, de a 22 éves magyar szupermodell eddig egyszer sem mutatkozott félmeztelenül.

Palvin Barbara bimbóudvar

Ez nagyon szokatlan az ő szakmájában, például a másik legismertebb magyar szupermodell, Mihalik Enikő többször van meztelenül, mint ruhában, de mondhatnék bárki mást is, gyakorlatilag már mindenki vetkőzött.

Barbara is többször kacérkodott a meztelenkedéssel, szinte sportot űz abból, hogy pont nem mutatja meg a mellét, pedig fotózta már a legendás cicibubus, Terry Richardson is, aki még egy apácáról is képes lenne leimádkozni a felsőt.

Palvin Barbara bimbóudvar

Legutóbb pár hete kerültünk közel Barbara egyik melléhez, amikor a Sports Illustrated Swimsuit Issue fotózásának egyik werkvideójában lenge ingben táncikált a tengerparton, és ha nincs az a kegyetlen ember, aki beleblörrözött a felvételbe, már túl is lennénk az egészen.

Mostanában nem nyilatkozott Barbara arról, hogy miért van ellenére a cickóskodás, de 2012-ben a Propaganda című tévéműsorban Till Attila rákérdezett nála a dologra. Így folyt az a beszélgetés.

Till Attila: Azt te döntötted el, hogy nem vetkőzöl soha?

Palvin Barbara: Igen, ezt én döntöttem el.

Rajtad kívül mindenki vetkőzik.

Dehogyis vetkőzik mindenki.

Nem mindenki? De volt már, hogy megkértek egyébként?

Volt, persze, nagyon sokszor. De az ügynökségem is mindig, amikor lebookolnak egy munkát, mondják a kliensnek, hogy én nem vetkőzöm. Nem vállalok olyan képeket.

És ez most már egy eldöntött tény? Ebből nem lehet kimozdítani?

De, majd lehet, hogy később... Én nem szeretek vetkőzni. Ha lesz egy olyan fotó, aminél kötelező vetkőzni, mert egy olyan jó magazin, akkor fogok. De most úgy érzem, hogy még nincs itt az ideje.

Ez az utolsó válasza elvileg okot adott a reménykedésre, de már eltelt azóta négy év, és még mindig semmi.

Van egy teóriám, hogy ez miért lehet!

Az idők során több olyan fotó is készült Barbaráról, amin áttetszó anyagú felsőt visel, és nincs rajta melltartó - ezeket megvizsgálva jöttem rá a megoldásra: azért nem mutatja meg sosem a mellét, mert aránytalanul nagy a bimbóudvara. 

Nézzük csak meg például itt!

Palvin Barbara bimbóudvar

Vagy itt.

Palvin Barbara bimbóudvar

Esetleg itt.

Palvin Barbara bimbóudvar

Ez a következő elég rossz minőségű, de a lényeg pont kivehető.

Palvin Barbara bimbóudvar

Ha tényleg ez a helyzet, akkor gyorsan rövidre zárhatjuk ezt az ügyet. Nincs semmi szégyellnivaló a nagy bimbóudvaron, senki nem mondta, hogy minden női mellnek ugyanúgy kell kinéznie, sőt kifejezetten szerencsés, ha valakinek olyan van, ami elüt az átlagtól (elég csak például Marion Cotillard-ra gondolni).

Palvin Barbara bimbóudvar

Szerintem Barbarának tudatosan a nagy bimbóudvar-téma élére kéne állnia, büszkén mutogatni a mellét, mert akkor nők százezrei - akiknek hozzá hasonlóan a megszokottnál méretesebb a bimbóudvaruk - érezhetnék úgy, hogy valaki őket is képviseli a szépségiparban, ettől nőne az önbizalmuk, és a világ egy jobb hely lenne. Hajrá Barbara, elő azokkal a bimbókkal!

Tovább

Palvin Barbara melléhez még sosem kerültünk ilyen közel

Palvin Barbara Sports Illustrated Swimsuit Issue-s képeitől Quelle-katalógus szintű szolid bikinis pózolást vártam, de nem is tévedhettem volna nagyobbat: ezek simán a legszexibb fotók, amik valaha készültek a 22 éves magyar szupermodellről.

Itt lehet végigkattintgatni a teljes sorozatot, de kiválogattam a legmerészebb fotókat, és a cikk alján lévő videókat is érdemes árgus szemekkel végignézni.

Palvin Barbara

Tovább

Palvin Barbara a legnagyobbak között illegeti magát falatnyi bikiniben

December elején a világsajtóban elsőként következtettük ki, hogy Palvin Barbara benne lesz a Sports Illustrated magazin fürdőruhás különszámában, de annyira elsőként, hogy még a Velvet is ránk hivatkozva írta meg a nagy hírt. Most kiderült, hogy jól kombináltunk, ugyanis hivatalosan is kihirdették, hogy a 22 éves magyar szupermodell lesz az idei lapszámban az egyik újonc, aki a világ leghíresebb modelljei között parádézhat bikiniben. A bejelentéshez mellékeltek egy rövidke videót is, amiben Barbara megmutatja, milyen profin tudja borzolni a haját, illetve végighúzni a kezét a testén, mintha csak napolajjal kenegetné magát.

Tovább

Palvin Barbarával monumentális fontosságú dolog történik

Már tök rég nem írtam semmit Palvin Barbaráról, mert azt vettem észre, hogy úgy nyár közepén a magyarokat elkezdte iszonyatosan nem érdekelni Palvin Barbara. Kirakhattam bármit róla, alig kattintották pár ezren. Aztán ősszel megint nem válogatták be szegényt a Victoria's Secret Show-ba, amitól szintén elment az életkedvem. Pedig előtte lefogyott, meg minden. Lehangoló év volt ez, mármint palvinbarbarailag.

Palvin Barbara

De most, de most akkora hírem van, hogy alig tudom ezt gépelni, mert remeg kezem-lábam, szapora a légzésem, stb. Szóval az van, hogy

Palvin Barbara benne lesz a 2016-os Sports Illustrated Swimsuit Issueban!

Várjunk csak, ez így nincs eléggé kiemelve.

PALVIN BARBARA BENNE LESZ A 2016-OS SPORTS ILLUSTRATED SWIMSUIT ISSUEBAN!!!

Egy fokkal jobb.

És honnan tudom ezt? Hát onnan, hogy követem a Sports Illustrated Swimsuit Issue szerkesztőjét, MJ Day-t az Instagramon, és ő pár órája kirakott egy werkfotót egy sárga bikinis, fej nélküli nőről, de a vak is látja, hogy az Palvin Barbara.

Palvin Barbara

Most tényleg nem akarom itt magyarázni a nyilvánvalót, de ott vannak a jellegzetes anyajegyek, meg hát ezt a testet megismerném száz közül is. A fotó mellé is már egy csomóan odakommentelték, hogy ez a Barbara, nem vagyok én Sherlock Holmes. Itt egy régebbi retusálatlan kép, nyugodtan össze lehet hasonlítani.

Palvin Barbara

Szóval ez egy óriási dolog. Barbarát fürdőruhában fotózták valami tengerparton, és ezek a képek meg fognak jelenni egy újságban. A Sports Illustrated Swimsuit Issue fontosságát nem tudom eléggé hangsúlyozni, valószínűleg azért, mert igazából fogalmam sincs, hogy miért fontos, viszont érzem. Inkább beidézem, mit írt róla a Glamour magazin:

Hogy micsoda jelentősége is van annak, hogy valaki szerepel a lapban, azt talán már ecsetelni is szükségtelen, de elég csak Kate Upton karrierjére gondolnunk.

Ennyi, basszus, gondoljunk Kate Uptonra, és ne ecseteljünk.

A lényeg, hogy a 2016-os Sports Illustrated Swimsuit Issue, amiben Palvin Barbara debütálni fog, jövő februárban jön ki. Most pedig búcsúzóul nézzük meg az idei szám őrjítő címlapját. Nem tudom, másnak mi ugrik be erről, nekem az, hogy PUNCI.

Palvin Barbara

Tovább

Palvin Barbara nem vett fel semmit a kabát alá

A L'Officiel nevű francia divatmagazin szingapúri kiadása októberben Palvin Barbarát rakta a címlapra, és közölt róla fotósorozatot is.

Ahogy az lenni szokott, készült a jeles alkalomra egy promóciós videó is, amelyben a magyar szupermodell egy New York-i háztetőn pillantgat kéjesen a kamerába, illetve simogatja a testét. A kisfilm rendezője egész ügyesen csihol ki némi feszültséget abból, ahogy Barbara keze elindul lefelé a nyakánál, végigsiklik a mellkasán, majd egyre csak kúszik be a kabát alá. Vajon hol áll meg? És ott mit hogyan talál meg?! Ki tudja.

Tovább

Palvin Barbara a Törtetők sztárját puszilgatja

Leonardo DiCaprio legkedvesebb magyar pajtása, Palvin Barbara ismét színészközelbe került. A 21 éves szupermodell az Instagramon posztolt egy fotót, amin Törtetők című tévésorozat, illetve mozifilm 39 éves sztárjának, Adrian Greniernek az arcára nyom egy jókora puszit. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a két celebritás összejött volna, a kép alá írt hashtagek arról árulkodnak, hogy egy farmerreklámot forgatnak együtt (a kölyökképű színész januárban lett a Buffalo David Bitton nevű farmermárka új arca).

Különben Greiner és DiCaprio már minimum 17 éve ismerik egymást, ugyanis 1998-ben együtt játszottak Woody Allen Sztárral szemben című filmjében (az alábbi jelenetfotón meg lehet találni mindkettőjüket), idén márciusban pedig arról írtak a lapok, hogy DiCaprio 50 ezer dollárral támogatta Greiner készülő bálnás dokumentumfilmjét.

Tovább

Palvin Barbara izzadt és gyönyörű

Fantasztikus fotósorozat készült Palvin Barbaráról a svéd Elle magazin júliusi számába (jegyezzük meg a fotós nevét, Andreas Sjödin). Amit viszont nem értek:

mitől lett Barbara hirtelen ennyire szeplős!?

Most vagy az van, hogy mindig is szeplős volt, csak nekem eddig nem tűnt fel (kizárt dolog), vagy mindig is szeplős volt, de ezt eddig rejtegette valami direkt erre a célra készült L'Oreal-termék segítségével, vagy pedig most sem szeplős igazából, csak pár fotó erejéig szeplőket rajzoltak rá. Bárhogy is legyen, azt hiszem, nem túlzás kijelenteni, hogy ez eddig az év talánya!

Tovább

Palvin Barbara és Leonardo DiCaprio országos cimborák

Az elmúlt hetet Cannes utáni depresszióban töltöttem, csak nemrég kezdtem el körülnézni, hogy mik történtek itthon mostanában. Az első dolog, ami felkeltette az érdeklődésemet, hogy csináltak valami sajtótájékoztatószerűséget Palvin Barbarával, amin a női magazinok riporterei kérdezgethették a cannes-i vörös szőnyegen idén már negyedik alkalommal vonuló magyar szupermodellt.

Palvin Barbara a cannes-i vörös szőnyegen
Palvin Barbara a cannes-i vörös szőnyegen

Barbarával alig készül olyan interjú, ami mélyebbre megy a "Hogyan ápolod a hajad?" és a "Sok vizet iszol?"-típusú témáknál, és noha az InStyle főszerkesztője, Szűcs Péter ezeket a kérdéseket is feltette a 21 éves lánynak, de emellett faggatta a Leonardo DiCaprióval való kapcsolatáról és a magánéletéről is. (ezeket a részeket teljes egészében beidézem az InStyle-interjúból, mert azt írják az alján, hogy "Az interjúból idézni csak szó szerint, forrásmegjelöléssel lehet.")

És kivel találkoztál idén Cannes-ban?

Most annyira nem ismerkedtem... végül csak egy partiba mentem el, Leonardo DiCaprio privát bulijába, amit egy villában rendeztek.

Leonardo DiCaprióval beszélgettél is Cannes-ban?

Persze, nagyon jóban vagyunk. Ahogy minden évben, most is volt nála az amfAR gála után egy parti, amin megjelent például Naomi Campbell, Chris Brown és Kendall Jenner is. Igazából az elmúlt évek alatt nagyon jóban lettünk Leonardóval. Amikor januárban Los Agelesben jártam, akkor is üzent nekem, hogy találkozzunk - persze nem kettesben. Hangsúlyozom, hogy nem járunk és nincs köztünk semmi, csak jóban vagyunk.

Akkor tulajdonképpen ez már egy barátság, ami kialakult kettőtök között?

Igen. A születésnapomra is írt, pedig én azt sem tudom, hogy neki mikor van, de jó tudni, hogy ő tudja az enyémet.

Vicces látni, hogy Barbara hiába tölti kiskamasz kora óta idejének nagy részét a nemzetközi divatszakma forgatagában, így sem tud kihagyni egy olyan tipikusan magyar húzást, hogy azzal kérkedjen, hogy DiCaprio tudja, mikor van a szülinapja, de neki fogalma sincs, hogy mikor van az övé.

A kedvenc DiCapriós-sztorim Barbarától azért továbbra is az, amit a Glamour Online videójában osztott meg két évvel ezelőtt:

Láttátok, tettem ki Leonardo DiCaprióval egy közös képet. Úgy ismerkedtem meg vele, hogy még a Golden Globe napja előtt volt egy event, egy előparty, ahol ő is ott volt, és bemutatkoztunk. Mondta, hogy nagyon fáradt, mert most repült New Yorkból, úgyhogy adtam neki egy olyan rágót, ami az időeltolódásos érzésen segít.

Tíz perccel később megint egymásba szaladtunk, megint beszélgettünk, akkor készült a kép, és utána mondta, hogy este lesz egy kis buli, és menjek én is velük. Elmentünk bulizni, aztán folytatódott nála egy házibuli keretében a szórakozás. Nagyon jó volt, a tűz köré beültünk, gitároztunk, énekelgettünk... jó volt.

Ez csodálatos, mert én is pont úgy képzeltem el egy házibulit Leonardo DiCapriónál, hogy tábortűz mellett szupermodellekkel énekelget és gitározgat! Azt viszont nagyon szeretném tudni, hogy ki gitározott és pontosan milyen dalokat énekeltek el.

Na, de visszatérve az InStyle-interjúra. A végefelé Szűcs rákanyarodik a népszerű, "hogy az istenbe nincs neked pasid?!" témakörre, amit rendszeresen feldobnak az újságírók mióta két évvel ezelőtt Barbara szakított a tinédzserkori szerelmével, és a bulvársajtó folyton összeboronálta mindenféle szupersztárral (Justin Bieber, Niall Horan, stb.), de ő ezeket a kapcsolatokat mind tagadta.

Hogyan képzeled magad 10 év múlva?

Szeretnék már addigra egy férjet. Nagyon szeretnék egy barátot...

És van jelölt?

Nincs, senki.

De biztos nagyon sokan udvarolnak.

Persze, de az más. Nem tudom, miért nincs senki. Lehet, hogy még nem állok készen. Lehet, hogy még kell fél év, amikor az én személyiségem is teljesen kialakul, és akkor találkozom valakivel, amikor már 100 százalékosan meg leszek elégedve magammal.

Azért túlságosan ne sajnáljuk meg Barbarát, mert ha egy kielégítő romantikus párkapcsolat nem is talált rá mostanában, azért csapatja ő a partit rendesen. Például sokkal jobban bírja az éjszakázást mint egy rockegyüttes tagjai.

A ma esti koncert alaphangját megadja a tény, hogy pár óra alvás után, 7:40-kor a pálinkás az erkélyen már ordítva küldi...

Posted by ISTEN HÁTA MÖGÖTT on 2014. június 19.
Tovább

Facebook