Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Palvin Barbara a mellével játszik

Tavaly nyáron a reklámfilmjeit vizsgálva kutattuk, hogy lakozik-e színésznő Palvin Barbarában, és most kijött egy újabb szpot, amelyben a 21 éves magyar szupermodell színművészeti feladatokat kapott. Barbara és jóképű pasija éppen egy csúnya veszekedésen lehetnek túl, erre utal az asztalról lerúgott narancsos tál, a földre szórt könyvek, valamint a felborult asztali lámpa.



Aztán felvillannak a kapcsolat boldogabb időszakai, a szökőkútban marhulás, a rendőrség által lezárt területre behatolás (?), az utcán füstölőzés, no, meg a közös hajzselézés, mert mégis egy L'Oreal-reklámról van szó. Úgy fest, a pasi fő vonzereje a kócosra túrt hajában lakozik, ettől nem tud elszakadni az istennek se a lány. Az egyik snittben Barbara két narancsot tart a mellei elé, és úgy vihorászik, ami abból a szempontból mindenképpen történelmi, hogy a modell most először nyugtázza nyilvánosan a tényt, hogy rendelkezik mellekkel.

Tovább

Palvin Barbara mindjárt pucérkodik egy hatalmasat

Amíg Mihalik Enikőről csak hosszas kereséssel lehet olyan képet találni, amin van rajta ruha, Palvin Barbarának eddig sikerült elkerülnie a meztelenkedést (a legmerészebb képeit itt gyűjtöttük össze). A 21 éves magyar szupermodellről még a cickóbubus Terry Richardson is csak családbarát fotókat csinált, de az Instagramra frissen kirakott kép alapján csakis arra tudunk gondolni, hogy Barbara szakítani készül a szemérmeskedéssel. Mi másra utalhat a érzéki képpár alá írt "szürke árnyalatai" felirat?!



Amíg várjuk a merész fotókat, nézegessük meg a német Glamour magazi márciusi számába készült sorozatot, amelyben Barbara többek között egy nyikhajjal enyeleg. Itt egy kis ízelítő belőle.




Megnézhetünk továbbá egy új L'Oreal-reklámot is, amit A por című speed-klasszikust, és a számtalan híres videoklipet (Smack My Bitch Up, Ray of Light, Paparazzi, stb.) jegyző Jonas Åkerlund rendezett. Ebben Palvin azt próbálja bizonygatni, hogy ő sem tévedhetetlen.


Tovább

Palvin Barbara átment Jokerbe



Tovább

Palvin Barbara magyarra tanítja a világot

Palvin Barbarával csinált videót az i-D magazin a Model Mother Tongue című sorozatába, amelyben híres modellek az anyanyelvükre fordítanak le egészen bizarr szövegeket. A 21 éves magyar szupermodell például olyanokat mond, hogy "ezek a hozzávalók a gulyásleveshez, a nemzeti ételünkhöz", illetve, hogy "az alvás nélkülözhetetlen minden egészséges magyar lánynak", de a "kutya" és a "tulipán" szavunk helyes kiejtését is megtanulhatják az érdeklődők.


Tovább

Palvin Barbara egy szál rúzsban vadít

A Madame Figaro novemberi számában a magyar szupermodell folytatja a népszerű "meg is mutatom a mellemet, meg nem is"-játékot. Itt vannak a korábbi kísérletezései a témában.



Tovább

Palvin Barbara legmerészebb képei

Október 8-án ünnepli huszonegyedik születésnapját a gyönyörű magyar szupermodell, Palvin Barbara. Ennek örömére összeszedtük a róla készült huszonegy legbevállalósabb fotót. Senki ne számítson Emily Ratajkowski-szintű kitárulkozásra, Barbara egy decens lány, aki még hisz abban, hogy a sejtetés is tud szexi lenni.






















Tovább

Megtaláltuk Palvin Barbara pornós hasonmását

Az ír, lengyel és olasz felmenőkkel rendelkező Zoey Kush már négy éve ügyködik a pornószakmában, de egy gyors Google-keresés alapján úgy tűnik, eddig még senki nem szúrta ki, hogy egy az egyben úgy néz ki, mint Palvin Barbara.
 

Itt egy találomra kiválasztott kép Palvin Barbaráról:
 


Itt pedig egy szinten random fotó Zoey Kushról:
 


A 22 éves pornószínésznőnél minden stimmel. A nyurga tinilányos testalkat, a sportos mellek, a hosszú barna haj, a babaarc, az egzotikus vágású tengerkék szemek, az ívelt szemöldök, a telt ajkak, de még a bájosan kusza fogsor is. A hasonlóság azonban mozgás közben mutatkozik meg csak igazán, ezért talán érdemes megnézni az alábbi videóban Zoey Kush egyik népszerű szexjelenetét is.
 

Tovább

Magyar lány a cannes-i vörösszőnyegen

Már egy ideje várom, hogy Palvin Barbara csináljon valami filmekkel kapcsolatos dolgot, hogy posztolhassak róla - ez végre megtörtént. A 18 éves, budapesti születésű szupermodellt szombat délután először fotózták le egy filmpremieren, mégpedig a Lawless című film (kritikánk) vörösszőnyeges bevonulásán a cannes-i filmfesztiválon. Ezt a kis videót nem sokkal a premier előtt csinálták vele:


Palvin egy gyönyörű Valentino ruhát viselt, és egész különös módon kifestették ki a szemét (nem mintha bármennyire is értenék a sminkhez, de megkérdeztem a feleségemet, és ő sem látott még ilyen szemkihúzást). A modell a L'Oreal Paris nagyköveteként vesz részt a filmfesztiválon, és az esemény előtt azt nyilatkozta, hogy egy kicsit izgul, valamint azt álmodta, hogy nagyot fog tanyálni és elfolyik a sminkje. Szerencsére, nem így lett.









Palvin Barbara pénteken este egy dögös fekete miniruhában tűnt fel a L'Oreal cannes-i partiján, ahol Josephine de la Baume (modell, színésznő, énekesnő, Mark Ronson felesége) DJ-zett.


Tovább

Hogy lehet valaki ennyire cuki?

Tovább

Palvin Barbara nemrég betöltötte a tizennyolcat

Tovább
123
»

Facebook