Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Volt egy fontos pucérkodás, amiről ne feledkezzünk meg!

"Hollywood cserben hagyta Paula Pattont" címmel hozott le egy hosszú cikket a The Daily Beast, ami arról szól, hogy az éteri szépségű színésznő - aki 21 évet húzott le a világ legvisszataszítóbb férfija (Robin Thicke) mellett - a Mission: Impossible 4 után sem kap normális szerepeket, hiába gyönyörű és tehetséges.

Paula Patton 2 kaliber Warcraft

Most például a rémes Warcraft-filmben orkoskodik, illetve a legújabb Adam Sandler-borzalomban alázzák meg ismételten

Paula Patton 2 kaliber Warcraft

Szóval, akit érdekel a hátrányos megkülönböztetés témája, olvassa el az említett cikket, nekem viszont az jutott eszembe róla, hogy Patton pucérkodott egy bombajót pár éve 2 kaliber című akciófilmben, de én eddig elmulasztottam kirakni azt a jelenetet.

Semmit nem tudok erről a filmről, úgyhogy fogalmam sincs, hogy miről dumálnak itt Denzel Washingtonnal, de a lényeg úgyis az, hogy Paula Patton egy szál bugyiban van végig, és hiába lóg rá a haja a mellére, azért így is meg tudjuk csodálni párszor.

A negyvenéves színésznővel kapcsolatban amúgy az is elképesztő, hogy a paparazzifotókon ugyanolyan szenzációsan néz ki, mint a beállított képeket. Például itt lekapták valami strandon.

Paula Patton 2 kaliber Warcraft

Pattonnak volt még egy korábbi pucérkodása is, szintén egy Denzel Washingtonos filmben (Deja Vu, 2006), azt ebben a cikkben lehet megnézni.

Paula Patton 2 kaliber Warcraft

Tovább

Vetkőztessük le a Mission: Impossible 4 színésznőit! - Első rész: Paula Patton

A Mission: Impossible - Fantom protokoll nézése közben biztos sokan feltették magukban a kérdést, hogy "kik ezek a gyönyörű nők és hogyan láthatnám őket sokkal kevesebb ruhában?" Nekik szeretnénk most pár percnyi kellemes kikapcsolódást nyújtani.


Nézzük először Tom Cruise akciócsapatának mélyen dekoltált tagját. Őt Paula Pattonnak hívják és korábban olyan filmekben láthattuk, mint A randiguru, a Kiefer Sutherlandes Tükrök, vagy a Precious - A boldogság ára. A M:I 4 alapján úgy tűnt, mintha egy kifejezetten sudár teremtés lenne, de ez csak amiatt volt, mert általában Tom Cruise mellett állt (Patton 163 centi magas). Az életben Robin Thicke R&B énekes felesége, és meztelenül mutatkozott (persze nem sok látszik belőle) férje debütáló albumának borítóján.


Filmvásznon csak egyszer pucérkodott eddig, mégpedig a Deja Vu című 2006-os thrillerben, ahol Denzel Washington és néhány másik férfi figyelte zuhanyozás közben. Az alábbi részlet bizarr képi világa valószínűleg annak tudható be, hogy senki nem szólt Tony Scottnak, hogy nem muszáj az összes szűrőt feltenni a kamerára.


Paula Patton dekoltázsa nem csak a M:I 4 alkotóit, hanem egy csomó fotóst is megihletett már. Szemezgessünk most a színésznőről készült leginkább figyelemreméltó felvételekből!


















Cikksorozatunk holnap érkező második részében a szexi francia bérgyilkosnőt, Léa Seydoux-t fogjuk alaposabban szemügyre venni.

Tovább

Facebook