Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dakota Johnson A szürke ötven árnyalatában sem volt ennyire pucér

"De hát az hogy lehet, hiszen A szürke ötven árnyalatá-ban teljesen pucér volt?!" Teheti fel a teljesen jogos kérdést az olvasó, amire rögtön válaszolok is. Az E. L. James meghökkentően sikeres regényéből készült rémes filmben a színésznő punciparókát viselt, míg az egészen csodálatos A Bigger Splash-ben a maga pőre válóságában állt a kamera elé.

Dakota Johnson A Bigger Splash A szürke ötven árnyalata

A Tilda Swintont, Ralph Fiennest és Matthias Schoenaertset is felvonultató napfényes lélektani drámára annyira ráizgult az Origo Filmklub kritikusa, hogy egyenesen magáévá akarta tenni a filmet. Az alábbi videós összeállításban a 26 éves színésznő merészebb jeleneteit lehet megnézni a Magyarországon először Titanicon levetített A Bigger Splash-ből: először egy olyan fürdőruhafelsőben tesz-vesz a szobájában és úszkál a medencében, aminek az anyagát majd átdöfik a mellbimbói, később pedig egy hasonlóan áttetsző semmiségben dumálgat a tengerparton.

A powerjelenet két perc hét másodpercnél érkezik, amikor Johnson anyaszült meztelenül álldogál egy sziklán, majd lefekszik a kényelmetlennek tűnő kőre napozni. Kis képernyőn nézve nem üt akkorát Johnson testének látványa, de esküszöm a Toldi mozi vásznán gyönyörűen látszottak a nagyajkai is. Ezek után mondja valaki, hogy nincs értelme a mozinak!

Az A Bigger Splash június 30-án kerül a magyar mozikba.
 

Tovább

Szorcsik H. Viktória szeméremdombját nézzük csak meg alaposan!

Mint azt már minden ember tudja az országban, a Válótársak múlt heti részében Szorcsik H. Viktória hatalmasat kefélt Stohl Andrással. A más sajtótermékeknél dolgozó kollégák már múlt pénteken kattintások tízezreit gyűjtötték be ezzel, nekem meg sikerült jól kimaradnom a dologból. Sajnos az van, hogy annyira visszataszító alaknak tartom Stohl Andrást, hogy ha hallom, hogy ő van egy szexjelenetben, minium három napba telik, mire ráveszem magamat, hogy megnézzem. Na, de megpróbálok valami újat nyújtani, ha ilyen megkésve is. Például iderakom a konkrét jelenetet, mert úgy láttam, a legtöbb helyen csak pár homályos képpel vagy egy ocsmány giffel szúrták ki az olvasók szemét.

Valamint oknyomozásba fogtam! Lehet, hogy más ki sem szúrta, de én igen, hogy amikor a sajnálatosan rövid dugás után Viktória kikelt az ágyból, és tök pucéran elsétált a szekrényig, akkor elment a tükör előtt, amiben látnunk kellett volna a punciját, de valahogy mégsem láttuk. Megkérdeztem a produkcióhoz közel álló, a neve elhallgatását kérő ismerősömet, hogy a szemem káprázik, vagy tényleg nincs ott az a punci. Ő elárulta, hogy Szorcsik H. Viktória saját kérésre digitálisan elhomályosítottak a tükörben megvillanó punciját, kiblörrözték, ahogy az ismerősöm fogalmazott. Akkor most már ezt is tudjuk.

Szorcsik H. Viktória Válótársak Stohl András SP

És ha már Szorcsik H Viktóriánál tartunk, nézzük még meg azt a 2011-es SP-klipet (persze szigorúan hang nélkül), amiben ő először feltűnt, és fehérneműben kellette magát. Tökre megmaradt bennem egy komment, amit valaki ehhez a kliphez írt a YouTube-on: "csak 18 éves, és már narancsbőrös a feneke, gratulálok!" A Válótársak-os videóból azonban látszik, hogy négy évvel és két gyerekkel később egy szemernyi narancsbőr nincs már azon a fenéken. Hát, erről magyarázott Kövér László!

Tovább

Spielberg lánya egy végtelenül buja teremtés

Híres ember gyerekének lenni sosem könnyű. A sztárcsemeték alaposan megküzdenek azzal, hogy kilépjenek neves szülőjük árnyékából, és saját jogon is előálljanak valami figyelemreméltóval. Itt van például az Oscar-díjas rendezőlegenda, Steven Spielberg 25 éves lánya, Sasha Spielberg, aki édesapja három filmjében (Terminál, München, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága) is feltűnt kis szerepben, illetve örökbe fogadott testvérével, Theo Spielberggel közösen alakított Wardell nevű zenei formációval kiadott egy lemezt négy évvel ezelőtt.

Sashának azonban a legnagyobb tehetsége ahhoz van, hogy rendre olyan fotókat és videókat posztoljon magáról az Instagramra, amik nagyszerűen kihangsúlyozzák csábos alakját és anyányi melleit (az édesanyja különben a Fekete eső-ből és az Indiana Jones és a végzet templomá-ból ismert Kate Capshaw, és Sasha egyenlő mértékben örökölte szülei arcvonásait, tehát sok szerencsét kívánunk a pasijának, hogy szex közben ki tudja kapcsolni az agyában a "Spielberg női verzióját dugom"-mantrát).

Sasha Spielberg Steven Spielberg Kate Capshaw
Kate Capshaw, Steven Spielberg és Sasha Spielberg

A 25 éves lány legutóbb egy olyan fotót rakott ki, amin a konyhaszekrényen üldögél egy átlátszó anyagú fehér trikóban, amit az ellenfény csak még átlátszóbbá tesz, és a képaláírásból egyértelmű, hogy ő is érzi, hogy most csúcsra tört a magamutogatásban.

Az Instagramján barangolva hamar kiderül, hogy Sasha erősen vonzódik az átlátszó anyagokhoz...

...a merészen dekoltált retro szerkókhoz...

...illetve, hogy olyan emberekkel barátkozik, akik maguk is szívesen közszemlére teszik azt, amivel megajándékozta őket a Jóisten.

A kedvencünk Sashától az a rövidke kis videó, amivel tavaly kívánt boldog karácsonyt a követőinek.

Tovább

Nézd meg a forró édeshármast a 3D-s szexfilmből!

Gaspar Noé Szerelem című 3D-s szexuális eposza nem robbantott kasszát a mozikban, még a rendező hazájában, Franciaországban is csak 89 ezren ültek be rá, ami elég harmatos eredmény, ha azt nézzük, hogy a Visszafordíthatatlan című korábbi Noé-filmre annak idején közel tízszer ennyi francia váltott jegyet. 

Talán érthető is, hogy pornót nem egy moziban, sok idegennel együtt szeret nézni az ember, hanem inkább az otthona magányában. Most ezt meg is tehetjük, ugyanis felbukkant az interneten a film központi édeshármas-jelenete, amelyben a főszereplő szerelmespár áthívja a szende szomszédlányt egy kis hancúrozásra.

Olvasnivaló: Egy édeshármas nagyon élvezetes tud lenni - interjúnk Gaspar Noéval

Tovább

Nézzük meg az új Bond-lányokat meztelenül!

Csütörtökön délben bejelentették, hogy a Spectre című következő James Bond-filmben az ötvenéves Monica Bellucci és a 29 éves Lea Seydoux lesznek a Bond-lányok. Bellucci szerepeltetése abból a szempontból mindenképpen különleges, hogy - ha emlékeim nem csalnak - ez az első alkalom, hogy egy Bond-lány idősebb Bondnál (Daniel Craig 46 éves).
 


Szokatlan az is, hogy két ennyire ismert színésznőt választottak ki, de emiatt legalább most nem kell foglalkoznunk a karrierjük áttekintésével, hanem egyből rátérhetünk azokra a pillanatokra, amikor ruha nélkül mutatkoztak a mozivásznon.
 

Belluccival könnyű dolgunk van, mert idén szeptember, az ötvenedik születésnapja alkalmából csináltunk egy ötperces videós összeállítást a színésznő filmes pucérkodásaiból, úgyhogy egy füst alatt lezavarhatjuk az összeset.
 


A Seydoux testével való ismerkedést érdemes azzal a pompás jelenettel indítani a Plein Sud című 2009-es filmből, amelyben a színésznő piros bikinifelsőben és kék bugyiban vonaglik kéjesen egy tisztáson a Kasabian együttes Shoot The Runner című számára. Meztelenkedés nincs, de az egész piszkosul erotikus így is.
 


Aztán rátérhetünk az egy évvel későbbi Roses à crédit című tévéfilmre, amelyben Grégoire Leprince-Ringuet-vel szeretkezik, valamint félmeztelenül kenegeti magát krémmel, miközben két középkorú férfi vizslatja egy ablak mögül.
 


A csúcs persze az Adele élete legendás, maratoni leszbikus szexjelenete, amelyet tavaly az év legjobbjának választottunk. Ezt írtuk róla akkor: "Vannak olyan szexjelenetek, amelyek felkavarják az embert, mások felizgatják, megint mások láttán kellemetlenül feszengünk. Néha túl sok, amit látunk, néha kevés. Van, hogy minden hamis, és van, hogy túl plasztikus. Az Adèle élete semmihez sem fogható ereje abban áll, hogy a szexjelenetek láttán az ember semmi ilyesmin nem gondolkodik, hanem egyszerűen csak hihetetlen vágya támad szerelmesnek lenni és egy igazán jót szerelmeskedni."
 

Tovább

Reese Witherspoon mellét csak egyszer láttuk

Új sorozatunkban sorra veszünk olyan színésznőket, akik eddigi karrierjük során csak egyetlen egyszer mutatták meg a mellüket a mozivásznon. Először mindenki Dr. Szöszijén, a Wild című új filmjével ismét Oscar-esélyesnek kikiáltott Reese Witherspoonon a sor.
 

1991-ben, a Holdember bemutatójának idején, Witherspoon csak 15 éves volt, de a premier után mindenki róla beszélt. A filmben egy 14 éves vidéki lányt alakított, aki életében először, az újonnan melléjük költöző szomszéd srácba lesz szerelmes. A Holdemberbeli első csókját a tavaly elhunyt Roger Ebert minden idők egyik legtökéletesebb kis filmjelenetének nevezte.




A következő években szerepelt a Diane Keaton rendezte Vadvirágokban, és Mark Wahlberg oldalán a Rettegésben is, akivel hullámvasutas jelenetük legendássá vált. Így jutottunk el az 1998-as Rejtélyes alkonyhoz, amely a kivételesen erős színészgárda ellenére hidegen hagyta a kritikusokat és a közönséget is. Susan Sarandon, Gene Hackman, Paul Newman, vagy épp Witherspoon pucérkodós jelenetének másik szereplője, Liev Schreiber sem tudott életet lehelni a filmbe.




És hogy miért nem láthattuk azóta egyszer sem meztelenül? Egy évvel később, 1999-ben megszületett Witherspoonnak, és ex-férjének, Ryan Philippe-nek az első gyermeke. "23 évesen lettem először anyuka, azóta visszautasítom ezeket a felkéréseket. Amikor elvállalok egy szerepet mindig arra gondolok, hogy van egy lányom, akiért felelősséggel tartozom, és példát kell mutatnom a világ számára is, hogy milyen egy erős nő" - mondta öt évvel ezelőtt.

Új filmjében, a Wildban, ami Cheryl Strayed bestseller önéletrajzából készült, egy nőt alakít, akinek az élete romokban hever, ezért nekivág az 1770 kilométer hosszú Pacific Crest Trialnek. A film forgatókönyvét Nick Hornby írta, a rendező pedig az a Jean-Marc Vallée, aki a Mielőtt meghaltammal Matthew McConaughey-t is Oscarhoz juttatta.



Korábbi fogadkozása ellenére a Wildban a színésznő 16 év kihagyás után ismét meztelenül mutatkozik, a szexjelenethez pedig hipnotizáltatta magát. "Szükségem volt egy hipnotizőrre, hogy megnyugtasson. Azt akartam, hogy hihető, nyers és valóságos legyen a jelenet. Nem akartam a kritikusok károgását hallani a fejemben" - mesélte az amerikai Vogue októberi számában Witherspoon.

Tovább

Osvárt Andreáról lehámozzák a ruhát

Amikor tavaly ősszel Osvárt Andreát a Transporter-sorozatról faggattam, érthetetlen módon elmulasztottam feltenni neki a legégetőbb kérdést: fog-e meztelenkedni benne? Elvégre egy Cinemax-sorozatról van szó, és ezen a csatornán fut többek között a fedetlen mellekben tobzódó Válaszcsapás is. A Transporter új előzeteséből arra lehet következtetni, hogy itt sem lesz hiány a meztelenkedésben, az egyik jelenetben például pont a 33 éves szépséges magyar színésznőt kezdi el megszabadítani a kis fekete rucijától a főhős.



A Transporter természetesen a Luc Besson és Jason Statham nevével fémjelzett A szállító-filmsorozat alapján készül, főszereplője egy Frank Martin nevű volt kommandós (Chris Vance), aki különböző rejtélyes csomagokat kézbesít titokzatos és veszélyes ügyfelek számára. Osvárt Andrea a szállító munkatársát játssza, aki a kliensekkel tartja a kapcsolatot, és ő mondja meg mindig Franknek, hogy hova kell vinni a csomagot. A nő titokzatos múltjáról is lassan kiderülnek dolgok, és Andrea elárulta nekünk, hogy elképzelhető, hogy pár szót magyarul és olaszul is fog beszélni a sorozatban.

Tovább

Tényleg így buliztak a rómaiak?

Egy kis laza jelenet a Spartacus: Vengeance című tévésorozatból. (Ha ez nem Rómában játszódik, akkor bocs, nem nézem.)


Tovább

Az egyik legkirályabb filmplakát ever

Tovább

Lost on Location (rendezte: Spike Jonze)

Most megy az Elveszett jelentés a Viasaton, és eszembe jutott róla az a szuper werkfilm, amit Spike Jonze csinált a film forgatásáról, és mit ad isten, fent van az egész a YouTube-on. Egyszer akartam csinálni egy legjobb werkfilmek összeállítást, és a Hearts of Darkness meg a Full Tilt Boogie mellett ez is benne lett volna. Lehet, hogy egyszer még megcsinálom.

Tovább
«
123

Facebook