Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lost on Location (rendezte: Spike Jonze)

Most megy az Elveszett jelentés a Viasaton, és eszembe jutott róla az a szuper werkfilm, amit Spike Jonze csinált a film forgatásáról, és mit ad isten, fent van az egész a YouTube-on. Egyszer akartam csinálni egy legjobb werkfilmek összeállítást, és a Hearts of Darkness meg a Full Tilt Boogie mellett ez is benne lett volna. Lehet, hogy egyszer még megcsinálom.

Tovább

Ronda ruhában ment férjhez Sofia Coppola

 

A negyvenéves rendező (Elveszett jelentés) a Coppola-család egykori szülőföldjén, a basilicatai Bernaldában mondta ki az igent a Phoenix együttes énekesével, Thomas Marsszal. A 12 ezer lakosú kisváros palotájában, a Palazzo Margheritában a polgármester előtt tartott esküvő az egyszerűség jegyében zajlott. A mennyasszony Azzedine Alaia tunéziai divattervező világoslila ruháját viselt, csokra narancssárga-fehér rózsákból állt.

 

 

A meghívottak között volt az örömapa Francis Ford Coppola, testvére, a Rocky-filmekből a főhős feleségeként ismert Talia Shire, George Lucas, Johnny Depp, valamint a híres unokatestvérek Nicolas Cage és Jason Schwartzman is.

 

A párnak már két közös gyermeke van: a négyéves Romy és a 15 hónapos Cosima. Coppola első férje Spike Jonze filmrendező volt, akivel 2003-ban váltak el.

 

Forrás: MTI + http://sofiacoppola.tumblr.com + a fejem

Tovább

Facebook