Két hete írtam egy posztot arról, hogy Brooklyn Chase nevű pornószínésznő mennyire emlékeztet Szabó Erikára. Tényleg nem terveztem, hogy cikksorozatot szentelek ennek a témának, de azóta - ahogy Jeff Bridges fogalmazott A nagy Lebowski-ban -

új hírek láttak napvilágot!

Az igazi Szabó Erika
Az igazi Szabó Erika

Tegnap benéztem a sztar.com Szabó Erika-topikjába, és láttam, valaki megosztotta a Brooklyn Chase-es posztomat (jött is rá egy csodás reakció egyből: "hát ez kb annyira hasonlít rá, mint elefánt a radiátorhoz"), de amíg sokkal fontosabb ennél, hogy egy másik ember beírta alá, hogy "Little Caprice jobban hasonlít rá". És tényleg!

Nézzünk is meg gyorsan pár képet erről a 26 éves, cseh származású szexipari munkásról!

Noha Little Caprice-nek jóval kisebb a melle, mint Szabó Erikának, rendelkezik azonban azzal a kislányos bájjal, ami a Barátok közt második Tildáját játszó színésznő esszenciája. Emellett a testalkata, az orra, a szája, a szeme színe és formája is stimmel. Mondjuk csak ki: egyszerűen jobban árasztja magából a hamisítatlan szabóerikaságot, mint Brooklyn Chase.

Úgy gondoltam, inkább nem fogom órákon át nézegetni Little Caprice pornójeleneteit (nem mintha az egy haszontalan időtöltés lenne), hogy megtaláljam közöttük a legszabóerikásabbat, hanem csak beírom a nevét a YouJizz keresőjébe, és amit első helyen dob ki, azt rakom be ebbe a cikkbe. 

Húha, ez egy rettenetesen szocreál, leginkább a Roncsfilm-be illő dugás volt! Viszont simán el tudom képzelni Szabó Erikáról, hogy felvenne egy ilyen fehér mellényt.

Nincs más hátra, mint szavazni!