Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tudja, kinek van szenzációsan jó melle?

John Travolta feleségének! Legalábbis 29 évvel ezelőtt az volt neki.



Kelly Preston az utóbbi 25 évben szinte egyáltalán nem pucérkodott a vásznon (1996-ban volt az a vad, könyvespolcba kapaszkodós szexjelenete Tom Cruise-zal a Jerry Maguire-ben, de ott nem sok látszik belőle), ellenben a nyolcvanas évek közepén több filmben is lelkesen hajigálta le magáról a ruhát. Ebben az időszakban még Kevin Gage volt a férje, akit onnan ismerhetünk, hogy ő játszotta a pszichopata Waingrót a Szemtől szembenben. Ez a fickó:



Ha Preston anyányi kebleire vagyunk kíváncsiak, az 1985-ös Mischief a kötelező darab. Ez egy ötvenes években játszódó, ártatlan tinikomédia, amely mégis bevállalta ezt a műfajtól szokatlanul merész és életszerű szexjelenetet. Preston pucérkodásában az a meghökkentő, hogy a csodaszép arca olyan, mint egy szende óvónénié, viszont a teste alapján simán buja szexördögnek néznénk.



A film plakátját is cenzúrázták, a srác eredetileg egy bugyit fogott a jobb kezében, amit iszonyat bénán retusáltak le onnan, konkrétan eltűnt a mutatóujja.



Preston 1987-ben vált el Gage-től, és az akkor még tök ismeretlen George Clooney-val kezdett el járni. Ő adta ajándékba Clooneynak azt a Max nevű vietnámi malacot, ami egészen 2009-ig hű társa volt a színésznek.



Clooney után 1990-ban Preston összejött Charlie Sheennel, el is jegyezték egymást, ám amikor a fegyverimádó Sheen véletlenül karon lőtte a színésznőt, ő inkább gyorsan véget vetett a kapcsolatnak. Travoltával 1991-ben házasodtak össze.



Tovább

Madonna mellbimbója remek formában van

Madonna pucérkodási hajlandósága a kilencvenes évek első felében járt a csúcsra, ezzel az időszakával nemrég egy tartalmas cikkben foglalkoztunk. Az 56 éves popdíva, aki utoljára két éve adott ki lemezt, most visszatérésre készül - ennek részeként készült bevállalós fotósorozat az Interview magazinba, és az egyik képen beköszönnek a rég nem látott, híres cickók.



A többi fotót itt lehet megnézni.

Tovább

Katie Holmes mellét csak egyszer láttuk

Sorozatunkban sorra veszünk olyan színésznőket, akik eddigi karrierjük során csak egyetlen egyszer mutatták meg a mellüket a mozivásznon. Ezúttal a kilencvenes évek végén a Dawson és a haverokkal ismertté vált Katie Holmeson a sor, aki egy lendületesen induló színészi karriert állított parkolópályára amikor feleségül ment Tom Cruise-hoz.
 


A kétezres évek elején Katie Holmest főleg a Dawson és a haverok miatt tartották számon, de akkoriban a filmes alakításairól is lelkesen írogattak a kritikusok. Ez részben lehetett amiatt is, mert a moziban gyakran a Dawson és a haverokból megismert szende Joey Potter tökéletes ellentétét játszotta.
 

Például a 2000-ben bemutatott Wonder Boys - Pokoli hétvégében csak hat és fél perc jutott neki, de ez idő alatt is meggyőzően sóvárgott az idős főbérlője (Michael Douglas) után. Ezt követte a Sam Raimi által rendezett Rossz álmok, amelyben többek között Cate Blanchett, Hilary Swank, Giovanni Ribisi és Keanu Reeves mellett szerepelt.
 

A filmben egy gazdag lányt alakít, aki szépségét kihasználva megszerzi magának, aki kell neki. A jelenetben, amiben Holmes mellei is előbukkannak, a főszereplő (Cate Blanchett) természetfeletti képességeinek köszönhetően láthatjuk, hogyan és miért ölte meg a vőlegénye (Greg Kinnear).
 


Sorozatunk korábbi részei:


Sandra Bullock mellét csak egyszer láttuk

Reese Witherspoon mellét csak egyszer láttuk 


 

Tovább

Sandra Bullock mellét csak egyszer láttuk

Sorozatunkban sorra veszünk olyan színésznőket, akik eddigi karrierjük során csak egyszer mutatták meg a mellüket a mozivásznon. Reese Witherspoon után most a kilencvenes évek elején A pusztítóval és a Féktelenüllel berobbant Sandra Bullockon a sor, akit moziban utoljára a Gravitációban láthattunk az űrben az életéért küzdeni.
 


A pusztító előtt Sandra Bullockot főleg független filmek apróbb szerepeiben tűnt fel. Azonban az NBC egy évadot megélő Dolgozó lány című sorozatában már övé volt az a főszerep, amit a filmben Melanie Griffith játszott. A nagy áttörést megelőzte egy nagy bukás is: Az amazon című bolíviai esőerdőben játszódó akciófilm.
 

Filmbeli partnere Craig Sheffer volt, aki egy évvel korábban Folyó szeli kettével ért el sikereket. Az újságírót alakító Shefferrel a filmben egy fakunyhóban össze is gabalyodnak, a jelenet közben pedig pánsíp és valami idegesítő dörmögés szól a háttérben. Pár évvel később Luis Llosa rendező elmesélte, hogy Bullock mellbimbóit a forgatás közben szigszalaggal leragasztották. Ez szerencsére nem látszódik a felvételeken.
 


Bár a jelenet most már Bullock közreműködése miatt érdekes, mégis inkább Sheffer az, aki emlékezetessé teszi. Először azzal, ahogy négykézláb mászva közelít Bullock felé, majd ahogy a csípőjével köröz szex közben.
 

A színésznő egyébként szeret úgy tenni, mintha nem létezne ez a film. Amikor 2009-ben a Nász-ajánlatban Ryan Reynolds partnereként meztelenül egymásnak ütköztek (persze szinte semmi nem látszik Bullock testéből), sokan megkérdezték tőle, miért várt 44 éves koráig az első meztelen jelenetével? A magyarázata egyszerű volt: mert a forgatókönyv megkívánta.
 


A legtöbb interjújában viccel ütötte el a kérdést. "Most komolyan, el tudsz képzelni 70 évesen, amint valakinek a filmjében meztelenül sétálok? Mondjuk Zac Efronnal! Zac Efron épp valami nagyszabásút készít - én pedig a háttérben meztelenül sétálok." - mondta a GMTV-nek még 2009-ben.

Tovább

Palvin Barbara egy szál rúzsban vadít

A Madame Figaro novemberi számában a magyar szupermodell folytatja a népszerű "meg is mutatom a mellemet, meg nem is"-játékot. Itt vannak a korábbi kísérletezései a témában.



Tovább

Reese Witherspoon mellét csak egyszer láttuk

Új sorozatunkban sorra veszünk olyan színésznőket, akik eddigi karrierjük során csak egyetlen egyszer mutatták meg a mellüket a mozivásznon. Először mindenki Dr. Szöszijén, a Wild című új filmjével ismét Oscar-esélyesnek kikiáltott Reese Witherspoonon a sor.
 

1991-ben, a Holdember bemutatójának idején, Witherspoon csak 15 éves volt, de a premier után mindenki róla beszélt. A filmben egy 14 éves vidéki lányt alakított, aki életében először, az újonnan melléjük költöző szomszéd srácba lesz szerelmes. A Holdemberbeli első csókját a tavaly elhunyt Roger Ebert minden idők egyik legtökéletesebb kis filmjelenetének nevezte.




A következő években szerepelt a Diane Keaton rendezte Vadvirágokban, és Mark Wahlberg oldalán a Rettegésben is, akivel hullámvasutas jelenetük legendássá vált. Így jutottunk el az 1998-as Rejtélyes alkonyhoz, amely a kivételesen erős színészgárda ellenére hidegen hagyta a kritikusokat és a közönséget is. Susan Sarandon, Gene Hackman, Paul Newman, vagy épp Witherspoon pucérkodós jelenetének másik szereplője, Liev Schreiber sem tudott életet lehelni a filmbe.




És hogy miért nem láthattuk azóta egyszer sem meztelenül? Egy évvel később, 1999-ben megszületett Witherspoonnak, és ex-férjének, Ryan Philippe-nek az első gyermeke. "23 évesen lettem először anyuka, azóta visszautasítom ezeket a felkéréseket. Amikor elvállalok egy szerepet mindig arra gondolok, hogy van egy lányom, akiért felelősséggel tartozom, és példát kell mutatnom a világ számára is, hogy milyen egy erős nő" - mondta öt évvel ezelőtt.

Új filmjében, a Wildban, ami Cheryl Strayed bestseller önéletrajzából készült, egy nőt alakít, akinek az élete romokban hever, ezért nekivág az 1770 kilométer hosszú Pacific Crest Trialnek. A film forgatókönyvét Nick Hornby írta, a rendező pedig az a Jean-Marc Vallée, aki a Mielőtt meghaltammal Matthew McConaughey-t is Oscarhoz juttatta.



Korábbi fogadkozása ellenére a Wildban a színésznő 16 év kihagyás után ismét meztelenül mutatkozik, a szexjelenethez pedig hipnotizáltatta magát. "Szükségem volt egy hipnotizőrre, hogy megnyugtasson. Azt akartam, hogy hihető, nyers és valóságos legyen a jelenet. Nem akartam a kritikusok károgását hallani a fejemben" - mesélte az amerikai Vogue októberi számában Witherspoon.

Tovább

Látta már Harry Pottert szexelni?

Biztos másnak sem könnyű feldolgoznia, hogy Daniel Radcliffe már nem gyerek, de tény, hogy a Harry Potterként ismertté vált színész 25 éves is elmúlt, így nagyon nem csodálkozhatunk azon, hogy már a második merésznek mondható szexjelenetét forgatta le. Az új aktus a Horns című horrorban látható, amely Joe Hill (Stephen King fia) azonos című regényéből készült. A történet szerint Ig Perrish-t (Daniel Radcliffe) gyanúsítják barátnőjének (Juno Temple) megerőszakolásával és meggyilkolásával. Az események hatásaként a srácnak szarvai nőnek, plusz kialakul az a furcsa képessége, hogy senki sem tud hazudni a jelenlétében.



A filmet a Magasfeszültséget és a Piranha 3D-t jegyző Alexandre Aja rendezte, akinek most is sikerült megosztania a kritikusokat. Többen a műfaji következetlenséget bírálták, a Guardian például egy komor vígjáték és egy vallási szatíra dogma-szerű katyvaszaként jellemezte. A regény szerzője ugyanakkor kiemelte Radcliffe játékát, amely szerinte csontig hatolóan erős, amihez hasonlót korábban még sosem látott tőle.
 

A szóbanforgó jelenetben Temple David Bowie Heroes-ára kelleti magát egy faházban a félmeztelen Radcliffe előtt, a lány testét mindössze egy áttetsző, rózsaszín egyberuha takarja, majd attól is gyorsan megszabadul, amikor elkezdenek szeretkezni.



 

A szintén 25 éves Juno Temple-re legtöbben a Vágy és vezeklés 2007-es változatának tragikus eseményeit elindító Lola Quincey-jeként emlékezhetnek. Az utóbbi időben megfogathatta, hogy évente minimum egyszer megszabadul a ruhájától a vásznon: láttuk pucérkodni a Nagy badabumm, a Jack and Diane, a Kismadarak, a Magic Magic és az Afternoon Delight című filmekben, de a legemlékezetesebben talán a Gyilkos Joe-ban, ahol a Matthew McConaughey által játszott enyhén pszichopata rendőr/bérgyilkos előtt vetkőzött anyaszült meztelenre. Legutóbb a Sin City 2-ben bolondította magába Ray Liottával incselkedett, majd felszólította a férfit, hogy mutassa meg, ki az úr az ágyban. Kéréshez egy bilincset is mellékelt.



 

Mint ahogy már említettem, Radcliffe-nek nem ez volt az első filmes szexjelenete. A beat mozgalom kezdeti időszakát feldolgozó Öld meg kedveseidben rögtön egy meleg-szexjelenettel indított, amelyben Olen Holm (Milk) volt a partnere. A forgatásról a Sydney Morning Heraldnak anno elmesélte, hogy annyira ideges volt közben, hogy a lehető leggyorsabban kellett felvenniük a jelenetet, hogy ne röhögje el magát.


Tovább

Palvin Barbara legmerészebb képei

Október 8-án ünnepli huszonegyedik születésnapját a gyönyörű magyar szupermodell, Palvin Barbara. Ennek örömére összeszedtük a róla készült huszonegy legbevállalósabb fotót. Senki ne számítson Emily Ratajkowski-szintű kitárulkozásra, Barbara egy decens lány, aki még hisz abban, hogy a sejtetés is tud szexi lenni.






















Tovább

Emily Ratajkowski fotósorozata a Treats! magazinban










Tovább

Pamela Andersonra vetkőzött Osvárt Andrea

Osvárt Andrea még csak két fotót rakott ki az Instagramra a most készülő filmje ruhapróbáiról, de már ennyi alapján is megkockáztathatjuk, hogy az alkotásban központi szerepet kap a színésznő dekoltázsa. Aki érdeklődik a téma iránt, mindenképpen nézze meg februári cikkünket, amelyben Osvárt korábbi filmes meztelenkedéseit szedtük össze.



Tovább

Facebook