Kerekes Vica egy nagy farkú álművésszel jár

Én nem értem, mi folyik ebben az országban. A teljes magyar bulvársajtó alszik? Tényleg nekem kell brékingelni azt a több hónapos nemzeti gyászhírt, hogy Kerekes Vica egy nagy farkú álművésszel jár?! Ám legyen.

Kerekes Vica Musa

Ahogy azt időről-időre megteszem, most is rágugliztam Kerekes Vica nevére, hogy megtudjam, mi a helyzet a legcukibb, legszeplősebb, legvörösebb hajú, legkerekebb mellű magyar színésznővel, azon belül is, hogy pucérkodott-e valami cseh, illetve szlovák filmben. Hát mostanában sajnos semmi ilyesmit nem tett, viszont feljött egy csomó fotó, amin valami szénné tetovált ürgével csókolózik. És nem egy filmben, hanem az életben.

Kerekes Vica Musa

Gyorsan kiderítettem, hogy a palit Lukáš Musilnak hívják, de Musa művésznéven csinál mindenféle ízléstelen festményt, intstallációt meg fotót. Például van egy olyan képe, ami egy fürdőszobai szelfi: tök meztelenül álldogál rajta egy hokiütővel a vállán. Innen tudom, hogy nagy farka van.

Kerekes Vica Musa

Nem azt mondom, hogy Kerekes Vica faszija egy nárcisztikus pojáca, vagyis de, azt mondom, hát nézzétek már meg, mekkora ez a másik fotója, az isten szerelmére!

Kerekes Vica Musa

Nekem mindig is nagyon szimpatikus volt Kerekes Vica, úgyhogy nem szeretnék rosszakat mondani a pasijáról, akinek egy rózsaszín napszemüveg van tetoválva az ágyéka fölé, pedig tudnék. Sőt, rájöttem, hogy még jól is járhatunk ezzel a kapcsolattal, még pedig úgy, hogy ez a Musa egy kicsit lehasad saját magáról, megteszi Vicát a múzsájának, és csinál róla egy csomó King Kong-méretű pucér képet. Ott kezdődne a művészet!

Kerekes Vica Musa

Tovább

Itt egy iszonyú szexi fotó Szabó Erikáról

Az egyik külső vincseszterem könyvtárjaiban kattintgattam, amikor találtam egy olyan fotót Szabó Erikáról, ami nincs fent az interneten. Az Üvegtigris 3 idejéből származik, abban a filmben Erika egy Niki nevű modellt játszott, és Dobos Tamás neves fotográfussal csináltak egy portfoliót a lánynak (mondjuk szerintem direkt gagyira csinálták, mert ő azért nem volt egy menő modell), amiből pár kép bekerült a filmbe, pár lejött az Origón, pár felkerült a DVD-re, egy csomót pedig megmutattak a TV2 valamelyik bulvárműsorában. De ezt eddig még nem láttam sehol.

És mi olyan iszonyú szexi ezen a képen?

A tekintete.

Az a hajtincs, ami felfelé kunkorodik ott.

A kulcscsontja.

A bal mellének a vonala.

A jobb karján a bicepsz.

A köldöke.

A köldökpiercingjének a helye, ami valamiért a köldöke felett van.

Már csak akkor lenne szexibb ez a kép, ha azt a szalmakalapot inkább a fejére rakja.

Szabó Erika Üvegtigris 3

Itt van még nagyobb méretben.

Tovább

Nézd meg meztelenül Johnny Depp volt feleségét!

Amber Heard hétfőn kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva beadta a válókeresetet, így ért véget mindössze 15 hónap után Johnny Depp második házassága. Az ügy legizgalmasabb részlete, hogy vajon mi vehette rá a 400 millió dollárra taksált színészt, hogy házassági szerződés nélkül vegyen feleségül egy nálánál 23 évvel fiatalabb nőt. A talány megoldását Heard filmes szexjeleneteiben keressük.

Amber Heard Johnny Depp Alpha Dog Informátorok Rumnapló

Az akkor még csak húszéves színésznő rögtön az egyik első szerepével bebizonyította, ő bizony nem fog szemérmeskedni a kamera előtt. Az életben is vállaltan biszexuális Heard a 2006-os Alpha Dog-ban egy medencés édeshármas nyomott Anton Yelchinnel és Amanda Seyfrieddel, és hármuk közül egyértelműen ő vette bele magát a legnagyobb lelkesedéssel a dologba.

Pucérkodási szempontból Amber Heard karrierjének csúcsa a három évvel későbbi Informátorok, és nyugodtan kijelenthetjük, hogy ennél merészebb és gyönyörűbb már soha többet nem lesz a vásznon. A Bret Easton Ellis novellafüzéréből készült elhibázott filmben egyedül Heard ruganyos testének látványa válthat ki bármilyen hatást a nézőből, az viszont tényleg durva hatást vált ki. Ha egy fickón lovaglópózban ülve szívja a vízipipát, önkívületben vonaglik egy partin, vagy csak unottan monokinizik a medence partján, Heardnek olyan hihetetlen szexuális kisugárzása van, amivel bármelyik férfit a rabszolgájává tudná tenni.

Az akkor még boldognak tűnő párkapcsolatban élő Johnny Depp-pel a Rumnapló című 2011-es film forgatásán ismerkedett meg. A felek állítása szerint akkor még nem jöttek össze, csak később, mindenesetre az alábbi jelenetben belekezdenek egy egész meggyőzőnek tűnő szexjelenetetbe, ami ki tudja, hova futott volna ki, ha nem zavarja meg őket a tévében rikácsoló Hitler.

Egy szó mint száz, Amber Heard egy ellenállhatatlan, démoni szexistennő, és ha Johnny Deppnek pár tízmillió dollárjába fog fájni ez a kaland, akkor sincs okunk sajnálni őt. A seggét verheti a földhöz, hogy egy ilyen mítikus teremtés közelébe kerülhetett ideig-óráig.

Amber Heard Johnny Depp Alpha Dog Informátorok Rumnapló

Tovább

Dakota Johnson A szürke ötven árnyalatában sem volt ennyire pucér

"De hát az hogy lehet, hiszen A szürke ötven árnyalatá-ban teljesen pucér volt?!" Teheti fel a teljesen jogos kérdést az olvasó, amire rögtön válaszolok is. Az E. L. James meghökkentően sikeres regényéből készült rémes filmben a színésznő punciparókát viselt, míg az egészen csodálatos A Bigger Splash-ben a maga pőre válóságában állt a kamera elé.

Dakota Johnson A Bigger Splash A szürke ötven árnyalata

A Tilda Swintont, Ralph Fiennest és Matthias Schoenaertset is felvonultató napfényes lélektani drámára annyira ráizgult az Origo Filmklub kritikusa, hogy egyenesen magáévá akarta tenni a filmet. Az alábbi videós összeállításban a 26 éves színésznő merészebb jeleneteit lehet megnézni a Magyarországon először Titanicon levetített A Bigger Splash-ből: először egy olyan fürdőruhafelsőben tesz-vesz a szobájában és úszkál a medencében, aminek az anyagát majd átdöfik a mellbimbói, később pedig egy hasonlóan áttetsző semmiségben dumálgat a tengerparton.

A powerjelenet két perc hét másodpercnél érkezik, amikor Johnson anyaszült meztelenül álldogál egy sziklán, majd lefekszik a kényelmetlennek tűnő kőre napozni. Kis képernyőn nézve nem üt akkorát Johnson testének látványa, de esküszöm a Toldi mozi vásznán gyönyörűen látszottak a nagyajkai is. Ezek után mondja valaki, hogy nincs értelme a mozinak!

Az A Bigger Splash június 30-án kerül a magyar mozikba.
 

Tovább

Erre a pompás mellre is már régóta vártunk

Vannak színésznők, akik hosszú éveken át tartózkodnak a filmes pucérkodástól, aztán találnak egy olyan projektet, amiben művészileg indokolt a meztelenkedés, és teljesen érthető, hogy miért pont abban vetkőztek le (például Scarlett Johansson A bőr alatt-ban). Aztán vannak olyan is, akik méltatlanul dobnak sutba több évtizednyi nemcickóskodást egy gagyi film kedvéért (lásd Winona Ryder a Sex and Death 101-ban). A Chuck és a Dexter című tévésorozatokból ismert Yvonne Strahovski inkább az utóbbi kategóriába sorolható.

Yvonne Strahovski Manhattan Night Dexter Chuck

Szőke haj, meseszép arc, vakítóan kék szemek, amazon testalkat. A lengyel felmenőkkel rendelkező (tökéletesen beszél lengyelül) ausztrál színésznő tényleg annyira lehengerlő jelenség, hogy nagyon el kellett volna szúrnia valamit, hogy rövid időn belül ne Hollywoodban kössön ki. Pár hazai sorozat és film után 2007-ben vándorolt át Los Angelesbe, és az érkezése utáni harmadik napon meg is kapta a női főszerepet a Chuck című NBC-sorozatban. Öt évadot húzott le A narancsvidék alkotójának vicces kémsorozatában, és számos epizódban úgy tudtak alakulni a dolgok, hogy Strahovski fehérneműre vetkőzve találta magát, de ennél tovább nem ment, hiszen egy országos csatornán futó, családbarát sorozatról beszélünk.

Yvonne Strahovski Manhattan Night Dexter Chuck

Miután véget ért a Chuck, a Dexter hetedik és nyolcadik évadában játszhatta el a nőt, akit majdnem megöl a címszereplő sorozatgyilkos, de aztán inkább összejönnek. Ha úgy tartotta volna kedve, itt már simán pucérkodhatott volna, de ehelyett két olyan szexjelenetben is részt vett, ahol már szinte komikus, hogy pont nem mutatja meg a mellét. (Mellékszál, de cickószempontból a Dexter második évada az etalon, abban többször is ágaskodott a főhős szociopata csaját alakító Jaime Murray mellbimbója.)

Strahovski volt egy emlékezetes jelenése a Louie egyik epizódjában, de megint csak fürdőruháig jutott, a 24 folytatásaként készült minisorozatban meg nyilván olyan gyorsan zajlottak az események, hogy még pisilni sem volt ideje, nem hogy vetkőzni. Csodaszép mellei végül a Manhattan Night című filmben kerültek elő. Ebben a csavaros neo noirban Adrien Brody egy boldog házasságban élő, családos újságírót játszik, aki ennek ellenére nem tud ellenálni a kísértésnek, amikor egy partin leszólítja a káprázatosan szép Caroline (Strahovski), és a lakásába invitálja. Miután megbeszélték a megbeszélnivalót, a fickó elmegy, de hamar vissza is tér, mert otthagyta a telefonját (na, persze). Az alábbi videóban ezen a ponton kapcsolódunk be a történésekbe.

A magára maradt nő komótosan maszturbál a zuhany alatt, amit Brody röhejesen fájdalmas fejjel figyel egy darabig, aztán szabadkozni kezd, hogy csak a telefonjáért jött, de nem bírta ki, hogy ne nézelődjön egy kicsit. Az egy szál törülközőben álldogáló nő elárulja, hogy éppen őrá gondolt maszturbálás közben, és még a pucér fenekét is felfedi az ürge előtt. Ez már az emberkínzás kategóriája, mutasson valaki egy férfit, aki ebben a helyzetben nem azt tenné, amit végül Brody tesz! 

Tovább

Sherlock Holmes egyetlen szerelme végre tényleg pucér

Nem tudom, más hogy van vele, de én ha látok egy színésznőt félig-meddig meztelenül, utána szeretném látni teljesen meztelenül is. Így volt ez Lara Pulver esetében is, aki a Benedict Cumberbatch-es Sherlock című tévésorozat legjobb részében (Botrány Csehországban) játszotta Irene Adlert, és volt az a legendás jelenete, amiben tök pucéron fogadta a lakásában a magánnyomozót és társát. Viszont mindezt úgy vették fel, hogy pont ne lássuk a lényeget.

Szerencsére a 35 éves brit színésznő azóta csatlakozott a Da Vinci démonai szereplőgárdájához, és ebben a sorozatban a Trónok harca és a Borgiák mintájára dicséretes módon levetkőztetik az összes nőt. A Medici feleségét és Da Vinci múzsáját alakító Pulver is már rögtön a második részben ruha nélkül álldogált a híres olasz polihisztor előtt, és megcsodálhattuk az egészen különös melleit, amiken a bimbók a vártnál négy-öt centivel feljebb kerültek (de ahogy azt a Palvin Barbara bimbóudvaráról szóló posztban már kifejtettem, ezzel nincs semmi baj, minden mell úgy csodálatos, ahogy van).

Pár résszel később Pulvert egy afroolasz férfi elégíti ki orálisan, tehát akik inkább hanyatt fekve, orgazmikus gyönyörben remegve szeretnék megtekinteni, az alábbi videóban ezt is megtehetik.

Érdekes adalék a színésznővel kapcsolatban, hogy már kétszer is forgatott Magyarországon: először 2011-ben a Robin Hood című tévésorozatot, majd pár évvel később a Fleming című minisorozatot, amelyben James Bond megalkotójának a feleségét alakította.

Tovább

Nagyon sokat vártunk erre a csodás mellre

Ashley Greene-ra a legtöbben valószínűleg a 2008-as Alkonyat-ban figyeltek fel. A tinivámpíros kasszasikerben (majd annak négy folytatásában) Robert Pattinsonék vérszívó családjának jövőbe látó fiatal női tagját, Alice Cullent játszotta, de annyira furcsán dizájnolták meg, hogy aki csak abban látta, nem is gondolta volna, hogy amúgy bitang jó nő.

Ashley Greene Olivia Wilde Alkonyat Rogue Staten Island Summer

Szerencsére a film idején gyorsan felfedezték maguknak a férfimagazinok az akkor 22 éves színésznőt, a Maximban, az Esquire-ben és a GQ-ban is lejött róla egy-egy fotósorozat, ami kihangsúlyozta az előnyös testrészeit. Például a mellét.

Ashley Greene Olivia Wilde Alkonyat Rogue Staten Island Summer

Aztán csinált valami energiaitalnak egy reklámkampányt, ahol igazából tök pucér volt, csak ráfestettek a testére egy csomó pikkelyt, vagy mit.

Ashley Greene Olivia Wilde Alkonyat Rogue Staten Island Summer

A 2011-es Vaj című szatírában volt egy leszbikus szexjelenete Olvia Wilde-dal, és ugyan nem mutattak semmit, de azért egy leszbikus szexjelenet Olivia Wilde-dal, az mégiscsak egy leszbikus szexjelenet Olivia Wilde-dal.

Tavaly már tényleg kezdtem aggódni, hogy mindjárt kifutunk az időből, és sosem láthatjuk Ashley Greene-t meztelenkedni egy filmben, de akkor a Staten Island Summer című tinivígjátékban egyszer csak megérkezett a strandra falatnyi sárga bikiniben, és egyáltalán nem volt meglepő, hogy a látványa olyan intenzív hatást fejtett ki az ott lévő férfiakra, hogy némelyik közülük konfettivé robbant szét.

Annyira erős volt ez a jelenet, hogy én akár bele is törődtem volna, hogy valódi pucérkodás nélkül folytatódik a színésznő karrierje, de aztán mégis happy endes lett a történet, a Rogue című tévésorozat sietett segítségemre, amiben konkrétan lekerült Greene-ről a ruha, és végre megpillanthattam a cickóit. Megérte várni, nagyon szépek.

Tovább

Leonardo DiCaprio új csaja is egy szőke bombázó

Pár hete röppent fel a hír, hogy Leonardo DiCaprio egy Chelsey Weimar nevű holland modellel kavar, ami azért volt gyanús, mert egy barna hajú, értelmes tekintetű lányról beszélünk, A visszatérő Oscar-díjas sztárja pedig köztudottan a butafejű szőkékre bukik. Ki is derült nem sokkal később, hogy a hír kacsa.

Chelsey Weimar Roxy Horner
Chelsey Weimar

Most a People magazin jelenti, hogy DiCaprio vasárnap egy brit modell-lel jelent meg egy New York-i étteremben, és úgy tűnt, hogy nagyon össze vannak melegedve. A lányt Roxy Hornernek hívják (a Dlisted újságírója meg is jegyezte, hogy milyen előrelátóak voltak a szülei, hogy egyből egy tökéletes pornósztár-nevet adtak a lányuknak), nem sok mindent lehet tudni róla azonkívül, hogy szőke, 24 éves, és modellkedésen kívül énekes-dalszerzőként is foglalatoskodik (itt tudnak ízelítőt kapni a művészetéből a mazochisták). De beszéljenek inkább a képek, akinek pedig ennyi nem elég, a lány Instagramján nézelődhet még!

Chelsey Weimar Roxy Horner

Chelsey Weimar Roxy Horner

Chelsey Weimar Roxy Horner

Chelsey Weimar Roxy Horner

Chelsey Weimar Roxy Horner

Chelsey Weimar Roxy Horner

Chelsey Weimar Roxy Horner

Chelsey Weimar Roxy Horner

Tovább

Emma Watson nem szokott ennyire pucér lenni

Nem tudom, miért, de Emma Watson eddig úgy volt a fejemben, hogy ő egy olyan színésznő, akit soha a büdös életben nem fogunk meztelenül látni a mozivásznon. Most azonban utánanéztem kicsit, és már 18 évesen azt nyilatkozta, hogy simán bevállalna filmes pucérkodást, hiszen az is a munkája része. Akkor Bernardo Bertoluccit nevezte meg, mint egy olyan rendezőt, akinek a kedvéért hajlandó lenne vetkőzni, ami elég furcsa, hiszen közismert, hogy az olasz mester milyen szemét módon bánt Maria Schneiderrel az Utolsó tangó Párizsban forgatásán.

Emma Watson Colonia

Pár évvel később, amikor A szürke ötven árnyalata női főszerepére pályázott, Watson megint emlékeztette a világot (úgy látszik, akkor sem figyeltem), hogy szívesen ledobná már a ruháit, de végül nem ő lett Anastasia Steele, így nem tudtuk a szaván fogni. A 26 éves színésznő kifejezetten szégyenlős volt az eddigi filmjeiben, tőle már az is botrányosnak számított, amikor a Lopom a sztárom-ban bikiniben mutatkozott, a diszkójelenetben pedig kinyújtotta a nyelvét (!!!). Később a Regression című thrillerjéhez próbáltak azzal kedvet csinálni, hogy abban fog először meztelenkedni, mondanom sem kell, ez nem történt meg.

Emma Watson Colonia
Botrányos nyelvkinyújtás a Lopom a sztáromban

A szabadosság korszaka még mindig nem jött el Watson számára, de a Colonia című új filmjében legalább láthatjuk melltartóban, az egyik jelenetben pedig leveszi az összes ruháját, és meztelenül ugrik be egy tóba. Mielőtt szétdurranna az olvasó agya, gyorsan hozzáteszem, hogy a vetkőzést mell fölött veszi a kamera, a pucér fejesugrásba pedig belelóg egy átkozott faág. De mindegy, Emma Watsontól már ez is szinte pornó!

Tovább

Palvin Barbara bimbóudvarával nincs semmi baj

Kábé négy éve követem figyelemmel Palvin Barbara munkásságát, és azóta várom, hogy láthassam a mellét, de a 22 éves magyar szupermodell eddig egyszer sem mutatkozott félmeztelenül.

Palvin Barbara bimbóudvar

Ez nagyon szokatlan az ő szakmájában, például a másik legismertebb magyar szupermodell, Mihalik Enikő többször van meztelenül, mint ruhában, de mondhatnék bárki mást is, gyakorlatilag már mindenki vetkőzött.

Barbara is többször kacérkodott a meztelenkedéssel, szinte sportot űz abból, hogy pont nem mutatja meg a mellét, pedig fotózta már a legendás cicibubus, Terry Richardson is, aki még egy apácáról is képes lenne leimádkozni a felsőt.

Palvin Barbara bimbóudvar

Legutóbb pár hete kerültünk közel Barbara egyik melléhez, amikor a Sports Illustrated Swimsuit Issue fotózásának egyik werkvideójában lenge ingben táncikált a tengerparton, és ha nincs az a kegyetlen ember, aki beleblörrözött a felvételbe, már túl is lennénk az egészen.

Mostanában nem nyilatkozott Barbara arról, hogy miért van ellenére a cickóskodás, de 2012-ben a Propaganda című tévéműsorban Till Attila rákérdezett nála a dologra. Így folyt az a beszélgetés.

Till Attila: Azt te döntötted el, hogy nem vetkőzöl soha?

Palvin Barbara: Igen, ezt én döntöttem el.

Rajtad kívül mindenki vetkőzik.

Dehogyis vetkőzik mindenki.

Nem mindenki? De volt már, hogy megkértek egyébként?

Volt, persze, nagyon sokszor. De az ügynökségem is mindig, amikor lebookolnak egy munkát, mondják a kliensnek, hogy én nem vetkőzöm. Nem vállalok olyan képeket.

És ez most már egy eldöntött tény? Ebből nem lehet kimozdítani?

De, majd lehet, hogy később... Én nem szeretek vetkőzni. Ha lesz egy olyan fotó, aminél kötelező vetkőzni, mert egy olyan jó magazin, akkor fogok. De most úgy érzem, hogy még nincs itt az ideje.

Ez az utolsó válasza elvileg okot adott a reménykedésre, de már eltelt azóta négy év, és még mindig semmi.

Van egy teóriám, hogy ez miért lehet!

Az idők során több olyan fotó is készült Barbaráról, amin áttetszó anyagú felsőt visel, és nincs rajta melltartó - ezeket megvizsgálva jöttem rá a megoldásra: azért nem mutatja meg sosem a mellét, mert aránytalanul nagy a bimbóudvara. 

Nézzük csak meg például itt!

Palvin Barbara bimbóudvar

Vagy itt.

Palvin Barbara bimbóudvar

Esetleg itt.

Palvin Barbara bimbóudvar

Ez a következő elég rossz minőségű, de a lényeg pont kivehető.

Palvin Barbara bimbóudvar

Ha tényleg ez a helyzet, akkor gyorsan rövidre zárhatjuk ezt az ügyet. Nincs semmi szégyellnivaló a nagy bimbóudvaron, senki nem mondta, hogy minden női mellnek ugyanúgy kell kinéznie, sőt kifejezetten szerencsés, ha valakinek olyan van, ami elüt az átlagtól (elég csak például Marion Cotillard-ra gondolni).

Palvin Barbara bimbóudvar

Szerintem Barbarának tudatosan a nagy bimbóudvar-téma élére kéne állnia, büszkén mutogatni a mellét, mert akkor nők százezrei - akiknek hozzá hasonlóan a megszokottnál méretesebb a bimbóudvaruk - érezhetnék úgy, hogy valaki őket is képviseli a szépségiparban, ettől nőne az önbizalmuk, és a világ egy jobb hely lenne. Hajrá Barbara, elő azokkal a bimbókkal!

Tovább

Facebook