Daryl Hannah-nak milyen teste volt, te atyaúristen!

A kilencvenes évek elején az amerikai Playboy magazin rendszeresen közölt olyan összeállításokat, amikben az éppen aktuális filmekből screenshotolták ki a pucérkodós jeleneteket. Mivel akkor még nem volt internet, a forgalmazók pedig nyilván nem adtak ki ilyen fotókat más lapoknak, az ember sehol máshol nem tudta megnézni ezeket. 1992-ben egy ilyen összeállításban láttam az alábbi meztelen képet Daryl Hannah-ról, ami a Játék az Úristen pályáján című híresen nagyot bukó, háromórás drámából származik.

Most végre megnéztem a konkrét jelenetet is, és túlzás lenne azt állítani, hogy megérte 23 évet várni rá, de mindenképpen bámulatos, milyen elképesztő formában volt az akkor harmincéves színésznő. Ráadásul feszültség is van itt, mert az isten háta mögötti tóban ráérősen lubickoló, majd egy fa tövében modellekre jellemző testhelyzetben napozó nőt egy kukkoló figura (Tom Berenger mint indián!) szemszögéből látjuk.

Hannah nyerő szériája körülbelül ekkoriban ért véget. A nyolcvanas években olyan legendás filmekben szerepelt, mint a Szárnyas fejvadász vagy a Tőzsdecápák, igényes romantikus komédiák (A nagy csobbanás vagy személyes kedvencem a Roxanne) főhősnője volt, Robert Redforddal incselkedett a Törvényszéki héják-ban.

Woody Allen rendezte a zseniális Bűnök és vétkek-ben, de megállta a helyét az Acélmagnóliák hihetetlenül erős színésznő gárdájában is, plusz ott bebizonyította, hogy egy frusztrált szürke egeret is hitelesen el tud játszani.

A kilencvenes években már kevés emlékezetes alakítása volt, látok pár jó filmet az IMDb-oldalán ebből az időszakból is (például A szőke az igazi-t vagy Robert Altman zakkant John Grisham-feldolgozását, a Démoni csapdá-t), de segítség nélkül meg nem mondtam volna, hogy játszott ezekben.

2003-ban Tarantino pompás szerepet adott neki a Kill Bill-ben, de Hannah nem tudta kihasználni a film sikere miatt ismét ráirányuló figyelmet. Utána is főleg egyből DVD-n megjelenő akcióvackokban tűnt fel, 2010-re pedig már odáig süllyedt szegény, hogy Sas Tamás instrukcióit kellett követnie egy 3D-s borzalom forgatásán.

De, hogy ne érjen ilyen lehangoló véget ez az írás, említsük még meg, mivel került Hannah legutóbb a hírekbe: számos elfuserált kapcsolat után tavaly összejött a jelenleg élő legnagyobb rockerrel, Neil Younggal.

Young rajongói eléggé kiakadtak azon, hogy a Mester 36 évnyi jóban-rosszban után lecserélte a feleségét egy színésznőcskére, de ne ítélkezzünk már, emberek! Szép kört futottak, felneveltek egy nagyon beteg gyereket, hadd jusson az öregnek egy kis változatosság az alkony éveire. És hát nem cukik együtt?!

Tovább
hirdetés

Bordán Lili anyaszült meztelenül is gyönyörű

Sokan kiszúrhatták Bordán Lilit a jelenleg a mozikban vetített Mentőexpedíció-ban, amint rámenős riporterként érdeklődik a NASA vezetőjénél (Jeff Daniels) arról, hogy mégis hogy a francba hagyhatták Matt Damont a Marson. Mi azonban már öt évvel ezelőtt felfigyeltünk a szépségére, és erős mezőnyben kiáltottuk ki a leggyönyörűbb fiatal magyar színésznőnek. A hetvenes években szexszimbólumként számon tartott Bordán Irén lánya Ridley Scott sci-fijében decens kosztümökben mutatkozik, ám egy tavalyi brit krimiben láthattuk teljesen pucéran is.

A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső-re hajazó The Smoke című filmben Bordán Lili egy Jodie nevű hányattatott sorsú prostituáltat játszik, aki a foglalkozásából kifolyólag többször kerül rémisztő szituációba a film során, de jut neki egy kifejezetten gyengéd szexjelenet is, amelyben a zuhany alatt lepi meg a Matt Di Angelo által alakított ügyvéd főhőst. Most nézzük meg inkább ezt!

Tovább

Nézd meg az év egyik legbámulatosabb pucérkodását!

A cannes-i filmfesztiválon láttam a Dope című vígjátékot, és az alábbi jelenet közben egyből éreztem, hogy ez egy fontos meztelenkedés, aminek a témával (pucérkodás) foglalkozó évvégi listákon akár még egy dobogós helyezés is kinézhet. Külön izgalmas volt úgy nézni ezt a jelenetet, hogy a benne szereplő színésznő közben ott ült tőlem 15 méternyire, ráadásul, a vetítésre is egy észbontó szerelésben érkezett. Ebben ni.

A neve is olyan gyönyörű, mint ő maga: Chanel Iman. 24 éves szupermodell, egzotikus külsejét annak is köszönheti, hogy édesanyja félig koreai, félig pedig afro-amerikai. 2010 óta a Victoria's Secret egyik angyala, a neves fehérneműcég számos kampányában feltűnt, de Palvin Barbarával is szerepelt már együtt reklámban.

A Dope-ban (a miskolci CineFesten Kábszer címmel vetítették) kapta élete első filmszerepét, egy titokzatos drogdíler Lily nevű nimfomániás lányát alakítja, aki rögtön rámászik a főhős geek srácra, pedig ő csak a csaj apjának akart átadni egy csomagot. Na, ilyen soha nem történik az életben.

A The Weeknd Can’t Feel My Face című számához készült klipben nagyon dögösen táncol, azt is érdemes megnézni.

Tovább

Emily Ratajkowski majd kiesik a ruhájából

A közvélekedés szerint a Zac Efron főszereplésével készült Miénk a világ rémesen unalmas film, viszont vannak benne hangulatos részek, amikben szép emberek partiznak valami eufórikus számra, és Emily Ratajkowski mellei ütemre ringanak.

A Blurred Lines-klipben pucérkodó, a Holtodiglan-ban pedig Ben Affleck szeretőjét játszó (és ott is pucérkodó) modell/színésznő összes fontos jelenetét megnézhetjük a Miénk a világ-ból az alábbi videóban, és valóban, kifejezetten izgalmas figyelni, hogy mikor ugranak ki a mélyen dekoltált blúzából azok az isteni mellek (aki nem szereti az ilyen izgalmakat, ebben a cikkben megtekintheti az ominózus kebleket). Nagyon reméljük, hogy a Miénk a világ DVD-kiadására felkerül majd egy bakiparádé azokkal a felvételekkel, amik közben nem sikerült kordában tartani a szilaj melleket!

Tovább

Diane Kruger mellét csak egyszer láttuk

Diane Kruger szereplése a 2004-es Trója című történelmi eposzban nekünk, magyaroknak különösen fájdalmas pont. Ő játszotta Szép Helénát, akinek a megszöktetése miatt kitört a háború a filmben, és mint ismeretes ez volt az a szerep, amiért Dobó Kata is versenyben volt egészen az utolsó körig. "A Trójá-nál sikerült elhinnem, hogy én vagyok a legalkalmasabb a szerepre" - nyilatkozta öt évvel ezelőtt az Origónak a magyar színésznő, aki megtalálta annak az okát is, hogy végül miért Krugert választották helyette. "Nem számoltam azzal a ténnyel, hogy a német rendező a német színésznőt favorizálja."

Az én fejemben Szép Heléna mindenképpen egy szőke nő, úgyhogy nehezen tudom elképzelni Dobó Katát abban a szerepben, bár franc tudja, nyilván befesthette volna a haját. Mindenesetre az addig főleg modellként dolgozó, és csak pár európai filmben feltűnő Diane Kruger a Trójá-val megvetette a lábát Hollywoodban, nem sokkal később Nicolas Cage oldalán kalandozott a meghökkentően sikeres A nemzet aranyá-ban, majd öt évre rá már Tarantino rendezte a Becstelen brigantyk-ban.

Azért Dobó Katát se sajnáljuk nagyon. Ha a hollywoodi karrier nem is jött össze neki, de egy évvel a Trója után a Csak szex és más semmi-ben játszott főszerepet, aztán pedig a Szabadság, szerelem-ben - mindkét filmet több százezren nézték meg a magyar mozikban.

De amit ebből az egészből ki akarok hozni, hogy az előbb meglepetéssel konstatáltam, hogy Diane Kruger közel 15 éves mozikarrierje során csak egyetlen egyszer mutatta meg a mellét a vásznon, pont a fent említett Trójá-ban (Dobó Kata jóval többször). A pucér fenekét egy csomószor láthattuk később, de a mellét soha többé. Nézzük is meg akkor ezt az ominózus jelenetet!

Tovább

Palvin Barbara nem vett fel semmit a kabát alá

A L'Officiel nevű francia divatmagazin szingapúri kiadása októberben Palvin Barbarát rakta a címlapra, és közölt róla fotósorozatot is.

Ahogy az lenni szokott, készült a jeles alkalomra egy promóciós videó is, amelyben a magyar szupermodell egy New York-i háztetőn pillantgat kéjesen a kamerába, illetve simogatja a testét. A kisfilm rendezője egész ügyesen csihol ki némi feszültséget abból, ahogy Barbara keze elindul lefelé a nyakánál, végigsiklik a mellkasán, majd egyre csak kúszik be a kabát alá. Vajon hol áll meg? És ott mit hogyan talál meg?! Ki tudja.

Tovább

Volt nála bárkinek jobb teste a kilencvenes években?

Jaime Presslyt ismerem A nevem: Earl című tévésorozatból és a Már megint egy dilis amcsi film-ből, de valahogy nem volt a fejemben, hogy ő egy kiemelkedően jó nő lenne. Pedig az. Most beleszaladtam egy videóba, amit az 1997-es Poison Ivy - Szex, hazugság, bosszú című filmjében előadott pucérkodós jeleneteiből vágtak össze, és leesett az állam, hogy mennyire bomba teste van.

Presslynek ez volt az első filmje, még húszéves sem volt, amikor forgatta, és minden létező szögből megmutatja benne magát. Nem is érdemes kiemelni egyes testrészeit, mert igazából az összhatás a sokkoló, ilyet utoljára akkor éreztem, amikor A Wall Street farkasá-ban Margot Robbie (aki amúgy megszólalásig hasonlít Presslyre) elhúzta azt a tolóajtót, és ott állt anyaszült meztelenül a tökéletes testével DiCaprio előtt.

Pressly különben kétszer is vetkőzött a Playboynak, aki nézegetne még róla pucér képeket, ide kattintson.

Tovább

Sharon Stone így szexel nővel

Sharon Stone a kilencvenes évek első felében alkotott maradandót a filmes szexjelenetek terén. A három legemlékezetesebb produkciója ebből az időszakból

  • az évszázad dugása Michael Douglasszel az Elemi ösztön-ben
  • a fájdalmas képpel előadott kufirc William Baldwinnal a Sliver-ben
  • a rendkívül kényelmetlennek tűnő zuhanyzós kefélés Stallonéval A specialistá-ban.

Volt az a kis csókolózás Leilani Sarelle-lel az Elemi ösztön-ben, és a második részből kivágott édeshármas, de Stone egyetlen valamirevaló leszbikus szeretkezését egy kevésbe ismert tévéfilmben adta elő, a 2000-ben készült Ha a falak beszélni tudnának 2-ben. Ez a  kissé tanmese jellegű film három korban (1961, 1972, 2000), három különböző leszbikus pár történetét meséli el, Stone a jelenben játszódó szekcióban alakítja az életben is vállaltan leszbikus, Ellen Degeneres szerelmét.

A legtöbb korabeli kritika megjegyezte, hogy Stone és Degeneres között nem igazán működik az összhang, és tényleg, ebből a szexjelenetből is süt, hogy a két színésznőnek nem sok kedve lehetett az egészhez. Külön furcsa, hogy alig érnek egymás testéhez. Például amikor Stone leveszi a trikóját, és a csodás mellei tíz centire himbálóznak partnere arcától, Degeneres nem kezdi el őket nyalogatni, ahogy azt bármelyik épeszű ember tenné a világon.

Ha látni szeretnénk, hogyan szeretekezik két olyan színésznő, aki nem irtózik látványosan egymástól, nézzük meg a maratoni szexjelenetet a két évvel ezelőtti Adéle élete című francia filmből.

Kötelező olvasnivaló: Sharon Stone melle ötvenöt éves

Tovább

Végre Freida Pinto mellét is láttuk

Aki megnézte a 2011-es Halhatatlanok című kalandfilmet, azt hihette, hogy látta meztelenül a Gettómilliomos-ban feltűnt Freida Pintót. A gyönyörű színésznő azonban alaposan lehűtötte a rajongóit, amikor egy interjúban bevallotta, hogy testdublőr ugrott be helyette használtak, és ő maga ott sem volt a forgatáson, amikor a szexjelenetet vették fel.

A Blunt Force Trauma című legújabb filmjében azonban tényleg pucérkodik Pinto, és pont olyan cuki melle van, ahogy azt elképzelhettük. A legnagyobb talány az egészben, hogy miért vállalta el ezt a gagyi akciófilmet (lehet, hogy lakáshitelt vett fel?), amikor korábban kifejezetten igényesen választotta meg a szerepeit. Olyan rendezőkkel dolgozott együtt, mint Woody Allen, Julian Schnabel és Michael Winterbottom, valamint benne volt az utóbbi idők egyik legkirályabb nyári látványfilmjében, A majmok bolygója: Lázadás-ban. Na, de ne értetlenkedjünk feleslegesen, inkább nézzük meg a jelenetet!

Tovább

Melyik híres nőnek van a legszebb melle?

Az amerikai Playboy magazin a címbéli kérdést tette fel olvasónak, és több mint 132 ezer szavazat alapján összeállt egy tízes lista. Kicsit úgy indul, mintha még a kilencvenes években lennénk (Tiffani Thiessen?, Jenny McCarthy?, Lacey Chabert?!), de aztán jönnek korunk megkerülhetetlen keblei, amikkel már mi is foglalkoztunk vagy a Kamaszkorunk legszebb mellei-sorozatunkban (Elizabeth Hurley, Salma Hayek, Scarlett Johansson), vagy pedig az Ekkora mellből egy is sok (Brooklyn Decker, Kate Upton) című válogatásunkban. Az alábbi videóban megnézheti a Playboy-olvasók listáját.

Tovább

Facebook

hirdetés