A magyar lány, akit véletlenül kinyalt David Duchovny

Andy Vajnáról és Habony Árpádról nem sok közös fotó készült, így mindegyiket számtalanszor láttuk már. Van egy közülük, amit mindig az Instagramról szoktak embeddelni a cikkekbe, ezen a filmipari kormánybiztos és a titokzatos tanácsadó a francia Riviérán lazázik egy kerthelyiségben. A képaláírásból kiderül, hogy a fotó Franciaország legdrágább szállodájában, a Hotel du Capban készült, ami a Cannes-tól 45 kilométerre lévő Antibes nevű helységben található, és a filmfesztivál idején ott szoktak megszállni a legnagyobb sztárok (a pár éve elhunyt filmkritikus, Roger Ebert számos alkalommal írt erről a legendás szállodáról, aminek az egyik érdekessége, hogy annak ellenére, hogy méregdrága, kizárólag készpénzt fogadnak el).

Szóval rengetegszer került már a szemem elé ez a fotó, de csak most tűnt fel, hogy ez igazából egy közös szelfi, amit a kép bal szélén látható Vass Zita nevű fiatal lány készített, és ő rakta fel az Instagramjára.

Na, de kicsoda Vass Zita?!

- adja magát a kérdés, amit furcsamód eddig senki nem tett fel a magyar sajtóban, ugyanis egyetlen cikket sem találtam róla, ezért kénytelen vagyok én megírni az elsőt.

Vass Zita David Duchovny Andy Vajna Habony Árpád Steven Tyler Gene Simmons Charlie Sheen

Az IMDb szerint Vass Zita 1989. június 11-én született a kaliforniai La Jolla városában, de én úgy tudom, hogy igazából Magyarországon született, kisgyerekként vándorolt ki Amerikába az édesanyjával, és még mindig jól beszél magyarul. Már 7-8 éve a hollywoodi magaséletet éli, amolyan modell/színésznőcske, aki eljátszott pár nagyon kis szerepet néhány tévésorozatban és filmben, illetve akiről a férfimagazinok előszeretettel csinálnak olyan fotósorozatot, amin csak éppen, hogy nem pucér. Starlet, ahogy arrafelé nevezik a jelenséget.

Vass Zita David Duchovny Andy Vajna Habony Árpád Steven Tyler Gene Simmons Charlie Sheen

Összeszedtem nyolc érdekességet Zitáról, hogy egy kicsit többet tudjunk meg a hölgyről, aki legalább egyszer bizonyítható módon együtt lógott Magyarország két nagyon befolyásos emberével.

1. David Duchovny kinyalta

Az egyik első mozgóképes megmozdulása még mindig a legemlékezetesebb. A Kaliforgia című tévésorozat második évadának első részében anyaszült meztelenül, hanyatt fekve várakozik egy ágyon, amikor bejön a szobába Hank Moody (David Duchovny) és szóváltás nélkül elkezdi kinyalni a lányt. Hamar kiderül, hogy félreértésről van szó, Moody azt hitte, hogy a feleségével szexel (mondjuk furcsa, hogy nem esett le neki azonnal, hogy ismeretlen puncit nyal), a fickó kirohan a szobából, a lány utána tök pucéron.

Zita egy interjúban elmesélte, hogy az a szőrös pamacs, amit az intim testtáját díszíti ebben a jelenetben egy úgynevezett merkin, azaz punciparóka volt (Hollywood egyik állandó nagy hazugsága, hogy amíg gyakorlatilag az összes Los Angeles-i nő csupaszra van borotválva, a filmekben és tévésorozatokban mindnek szőrös a puncija).

2. Charlie Sheen is észrevette végül

Az IMDb-oldalán ugyan nincs feltüntetve, de Zita acting reeljéből kiderül, hogy a Két pasi - meg egy kicsi című botrányosan sikeres sorozatban is feltűnt, mint "jó csaj tizenkét óránál". Így hívja fel Charlie Sheen figyelmét az unokaöccse a kávézó közepén mobilozgatva álldogáló farmersortos lányra.

3. Steven Tylerrel szusizgatott

2013 őszén készült pár paparazzifotó, amin Zita és az Aerosmith a megszokottnál is röhejesebb maskarát viselő énekese mennek együtt valahova. "Benyomtam egy szusit a szomszédommal, Steven Tylerrel" - árult el a képekről minden lényeges információt a lány a blogján annak idején.

Vass Zita David Duchovny Andy Vajna Habony Árpád Steven Tyler Gene Simmons Charlie Sheen

4. A hollywoodi magyarokkal is tartja a kapcsolatot

Egy másik legendás hetvenes évekbeli rockegyüttes, a Kiss frontemberének sarjával is többször fotózták együtt Zitát: a helyes fiatalember Zita jobbján nem más, mint Gene Simmons fia, Nick, akinek az apai nagyanyja Kovács Flóra néven született a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei, 778 lelket számláló Jánd nevű községben.

Vass Zita David Duchovny Andy Vajna Habony Árpád Steven Tyler Gene Simmons Charlie Sheen

Gene Simmons amúgy lelkesen ápolja a magyar gyökereit, pár hete ott volt például azon a partin Beverly Hillsben, amit a Saul fia Oscar-jelölése tiszteletére rendeztek a Hollywoodban élő magyaroknak, sőt a Getty fotósa azt a pillanatot is elkapta, amikor éppen Nemes Jeles Lászlónak gratulált.

5. A melle folyamatosan növekszik

Zita színészi kvalitásairól a 2011-es Night Swim című húszperces rövidfilmben lehet megbizonyosodni, amiből az is kiderül, hogy a Kaliforgia óta eltelt két évben a hetyke kis mellét jelentősen megnöveltette (10:41-nél érdemes figyelni, ahogy csuromvizes trikóban kijön a medencéből).

6. Benne van egy édeshármasban

Három héttel ezelőtt a Maxim nevű férfimagazin közölt bevállalós fotósorozatot Zitáról. A képek mellé interjú is készült a 26 éves lánnyal, a beszélgetésből megtudjuk, milyen módszerrel érdemes egy pasinak próbálkozni nála (mélyen a szemébe kell nézni), melyik volt a leggázabb felszedőduma, amivel eddig próbálkoztak nála ("Szép a cipőd, basszunk!"), és mit tart hervasztónak egy férfiban (ronda fogak). De azt is elárulja, hogy az volt a legőrültebb dolog, amit valaha csinált az ágyban, hogy behívta harmadiknak az egyik barátnőjét, valamint, hogy az egyelőre kielégítetlen szexfantáziája, hogy megkötözzék, és forró viaszt csöpögtessenek a testére egy gyertyáról.

Vass Zita David Duchovny Andy Vajna Habony Árpád Steven Tyler Gene Simmons Charlie Sheen

7. Egy valaki nagyon utálja

Nem tartozik Zita rajongói közé a The Dirty nevű pletykalap újságírója, aki egy tavalyi posztban "önmagától őrültmód elszállt drogos/alkesz csaj"-nak nevezi hősünket, aki "szopással és szexszel próbál a csúcsra jutni".

Vass Zita David Duchovny Andy Vajna Habony Árpád Steven Tyler Gene Simmons Charlie Sheen

8. Érzi az Instagram lényegét

Vass Zita tökéletesen tisztában van azzal, hogy mivel tudja fenttartani közel 92 ezer követője érdeklődését az Instagramon: leginkább olyan fotókkal, amiken éppen annyit takar belőle a ruha, amennyit a szolgáltatás szabályzata még megenged. Ha fürdőt vesz, akkor ügyesen helyezi el magán a habot, amikor Thai-masszázsról szédeleg ki, profin tartja a törülközőt, ha pedig az ablakon néz ki, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a világ legmerészebb tangabugyija lesz rajta.

Vass Zita David Duchovny Andy Vajna Habony Árpád Steven Tyler Gene Simmons Charlie Sheen

Tovább
hirdetés

A Twin Peaks álomnője 23 év után megint pucérkodott

Nem tudom, mennyi a legtöbb idő, ami eltelt egy adott színésznő két pucérkodása között, de huszonhárom év eléggé rekordgyanúsnak tűnik.

Sherilyn Fenn Twin Peaks Szégyentelenek

A Twin Peaks tévésorozat Audrey Horne-jaként megismert Sherilyn Fenn szenzációs melleit utoljára az 1993-as Dobozba zárt szerelem című legendásan félresikerült erotikus drámában láthattuk, és az ezután következő ínséges időszak csak a múlt héten ért véget, amikor a Szégyentelenek című tévésorozatban a most 51 éves színésznőre rámászott a William H. Macy által játszott főhős.

Most nem fogok végigmenni Sherilyn Fenn filmes meztelenkedéseinek amúgy nagyon tanulságos történetén, mert ezt már megtettük egyszer a Kamaszkorunk legszebb mellei sorozatunk idevágó részében, inkább írok egy kicsit a Szégyentelenek című tévésorozatról. Egy hét évadot megélt brit sorozat remake-je, de az amerikai verzió is már hat éve fut. Én egy fél fia részt nem láttam belőle, de a színésznős pucérkodásokra szakosodott fórumokon szinte minden héten szembejön belőle egy-két jelenet, és ezek alapján azt kell gondolnom, hogy az epizódok nagy részében vagy egy lepukkant konyhában a rozoga hűtőszekrénynek dőlve, vagy pedig egy hat héttel korábban kimosott lepedőn dugnak benne a szereplők.

A sorozat egy munkásosztálybeli soktagú családról szól, aminek a feje egy drogos-alkesz tróger (William H. Macy), így az ügyek és a betevő intézése, illetve a többi gyerek nevelése a legnagyobb lányra hárul, akit Emmy Rossum alakít. Ő a kétezres évek közepén szende jelenségként tűnt fel Az operaház fantomjá-ban és Jake Gyllenhaal barátnőjeként a Holnapután-ban, de a Szégyentelenek-ben teljes imidzsváltást hajtott végre, és újrapozicionálta magát szexördögként. Annyiszor láttam már a gyönyörű mellét, hogy száz közül is felismerném, de ez legyen majd egy másik poszt témája, ízelítőnek csak ennyit mutatnék.

Sherilyn Fenn Twin Peaks Szégyentelenek

Tovább

Észbontó pucérkodás még sosem volt ennyire szívfacsaró

Ki emlékszik még Amy Locane-re? Arra a különlegesen szép arcú, nagyon csinos szőke színésznőre, aki a kilencvenes évek legelején egy darabig menőnek számított. Nem volt egy színészzseni, de különösebben béna sem, az ő adottságaival mások sokkal nagyobb kört futottak volna be, mint ami neki jutott.

Amy Locane Cry Baby Melrose Place

Pedig milyen ígéretesen indult a karrierje. Tizenkilencéves volt, amikor 1990-ben a Cry Baby című musicalben eljátszotta Johnny Depp barátnőjét, ekkor figyelt fel rá Hollywood. Két évvel később jött egy újabb barátnő szerep a Vágyak csapdájában című egyetemi drámában, ami azért is egy emlékezetes film, mert abban kapta az első fontos szerepét két később világsztárrá vált színész, Matt Damon és Ben Affleck.

Amy Locane Cry Baby Melrose Place

Locane még abban az évben csatlakozott az akkor induló Melrose Place szereplőgárdájához. Talán már kevesen emlékeznek arra, hogy a Melrose Place az első évadában még egészen életszerű sorozat volt egy csapat fiatalról, akik megpróbáltak boldogulni Los Angelesben, anyagi gondjaik voltak és valódi dilemmáik, csak miután a sorozat ezzel a megközelítéssel a nézettségi százas lista 95. helyére tudott csak felkapaszkodni, átkoncepcionálták egy Dallas-szerű szappanoperává. Az újragondolás egyik áldozata Locane figurája volt, akit hiába vezettek be az egyik főhősként, tizenhárom rész után különösebb magyarázat nélkül kiírtak a sorozatból.

Amy Locane Cry Baby Melrose Place

Ezután pár évig még értékelhető szerepeket kapott: Jessica Lange lánya volt a Kék ég-ben (nagyszerű választás, mert tényleg nagyon hasonlítanak egymásra), Brandan Fraser csaja a Pancserock-ban, illetve, amikor kitalálták Hollywoodban, hogy Steve Prefontaine-ról, a tragikusan fiatalon elhunyt hosszútávfutóról két filmet is kéne csinálni, az egyikben megcsípte a női főszerepet, amiért sok más színésznő is tepert. Ez volt a Harc a másodpercekért, amiben Jared Leto alakította Prefontaine-t (a másikban Billy Crudup), de tök mindegy, mert mindkét film csúnyán megbukott. 

Amy Locane Cry Baby Melrose Place

A film sikertelensége után kiesett a pixisből, főleg tévéfilmekben és egyből videón megjelenő gagyikban játszott, ugyan ő volt Maggie Gyllenhaal nővére a kiváló A titkárnő-ben, de ez nem lehetett túl nagy szerep, mert én például már el is felejtettem, hogy benne volt abban a filmben.

Harmincöt évesen férjhez ment, visszavonult a filmszakmából, csak pár helyi színházi előadásba ugrott be néha, és született két gyereke. Legközelebb 2010-ben hallhattunk felőle, de nem a diadalmas visszatéréséről számoltak be a lapok, hanem arról, hogy az SUV-jével száguldozva belecsapódott egy szabályosan közlekedő autóba.

Amy Locane Cry Baby Melrose Place

A baleset idején Locane véralkoholszintje a megengedett mérték háromszorosa volt, plusz még be is volt gyógyszerezve, és a másik kocsiban az egyik utas, egy hatvanéves nő meghalt, a férje pedig súlyosan megsebesült. Nagyon rossz fényt vetett a színésznőre az is, hogy a helyszínre érkező rendőröket vihogva fogadta, az egyikükkel még flörtölni is próbált. Három év fegyházra ítélték, azért ilyen kevésre, mert a bíró enyhítő körülménynek vette, hogy Locane kisebbik lánya a krónikus Crohn-betegségben szenved. 2013 február 14-én kezdte letölteni a büntetését, 2015 június 12-én helyezték feltételesen szabadlábra.

Amy Locane Cry Baby Melrose Place

Na, hát ezért szívfacsaró nézni Locane meztelen jeleneteit az Elsodorva című 1996-os romantikus drámából, ami az akkor 25 éves színésznő későbbi tragikus életútjának ismerete mellett még amiatt is lelombozó, mert a szexpartnere a filmben az azóta elhunyt Dennis Hopper volt.

Tovább

Palvin Barbara melléhez még sosem kerültünk ilyen közel

Palvin Barbara Sports Illustrated Swimsuit Issue-s képeitől Quelle-katalógus szintű szolid bikinis pózolást vártam, de nem is tévedhettem volna nagyobbat: ezek simán a legszexibb fotók, amik valaha készültek a 22 éves magyar szupermodellről.

Itt lehet végigkattintgatni a teljes sorozatot, de kiválogattam a legmerészebb fotókat, és a cikk alján lévő videókat is érdemes árgus szemekkel végignézni.

Palvin Barbara

Tovább

Palvin Barbara a legnagyobbak között illegeti magát falatnyi bikiniben

December elején a világsajtóban elsőként következtettük ki, hogy Palvin Barbara benne lesz a Sports Illustrated magazin fürdőruhás különszámában, de annyira elsőként, hogy még a Velvet is ránk hivatkozva írta meg a nagy hírt. Most kiderült, hogy jól kombináltunk, ugyanis hivatalosan is kihirdették, hogy a 22 éves magyar szupermodell lesz az idei lapszámban az egyik újonc, aki a világ leghíresebb modelljei között parádézhat bikiniben. A bejelentéshez mellékeltek egy rövidke videót is, amiben Barbara megmutatja, milyen profin tudja borzolni a haját, illetve végighúzni a kezét a testén, mintha csak napolajjal kenegetné magát.

Tovább

Egy mell, ami mellett nem mehetünk el

Emberek, készüljetek fel arra, hogy a cikk végére szerelmesek lesztek! Felfedeztem egy olasz színésznőt. Valentina Reggiónak hívják, 24 éves, egy kilencszáz lelket számláló észak-olasz kisfaluban nőtt fel, aztán az érettségi után felment Rómába szerencsét próbálni.

Valentina Reggio Riccardo Scamarcio Io che amo solo te

Szerepelt egy csomó videoklipben, egy websorozatban és egy tévésorozatban, valamint három filmben, és mindháromban pucérkodott. Ennél ideálisabb arányt el sem tudnék képzelni. Ott volt a 2012-es A pármai kolostor...

Valentina Reggio Riccardo Scamarcio Io che amo solo te

...aztán a két évvel későbbi La vita oscena (Az obszcén élet) című dráma...

Valentina Reggio Riccardo Scamarcio Io che amo solo te

... tavaly ősszel pedig az Io che amo solo te (Csak téged szeretlek) című vígjáték, amiből az alábbi jelenet származik.

Ez utóbbi film történetének főhőse egy Damiano (Riccardo Scamarcio) nevű pasi, aki éppen egy szőke nőt készül elvenni feleségül (őt Laura Chiatti játssza, a gyönyörű csaj Sorrentino szerintem legjobb filmjéből, A családi barát-ból), de az esküvő előtt egy nappal még összeszűri a levet egy mellbimbó-piercinges tüzes vörössel (Valentina Reggio).

Valentina Reggio Riccardo Scamarcio Io che amo solo te

A színésznő elmesélte, hogy ez volt az első jelenet, amit felvettek a filmhez, ehhez képest nagyon összeszokott párosnak tűnnek. Az 1979-es születésű, vakító kék szemű Scamarcio egyébként jópár olasz filmből ismerős lehet: a 2003-as hat és félórás Szépséges fiatalság című egészen kiváló testvértörténetben tűnt fel, játszott a Testvérem egyedüli gyerek-ben és a Szerelem, pasta, tenger-ben, de a legtöbben Michele Placido 2005-ös gengsztereposzából, a Bűnügyi regény-ből emlékezhetnek rá. Amúgy ő már tíz éve Valeria Golino pasija, egyszer összefutottam velük Cannes-ban egy vetítés után, Golinón az a fajta áttetsző felső volt, amire ha rávakuzik az ember, akkor a fotón olyan lesz kábé, mintha nem lenne rajta semmi. Én persze jól rá is vakuztam, ez a Scamarcio meg nagyon szúrós szemekkel kezdett el méregetni.

Valentina Reggio Riccardo Scamarcio Io che amo solo te

Na, de vissza cikkünk főszereplőjéhez, Valentina Reggióhoz! Nem tudtam még eldönteni, hogy kire hasonlít a legjobban, de talán Sofía Vergara és Eva Mendes egészen szerencsés ötvözeteként lehetne leírni az arcát, amit megfűszereztek egy kis Linda Evangelistába oltott Sandra Bernharddal. A melle pedig, hát egészen fenomenális. Ilyen keblek igazából az ötvenes-hatvanas években voltak divatban, amikor még mell volt a mell, a legutóbbiként talán Susan Sarandont tudnám említeni ebből a vonalból. Azt hiszem, a szakkifejezés, amit keresünk: tejcsárda. Szuper, hogy Reggio visszahozta ezt a retrófílinget, nézzünk még meg egy videóklipet, ami a kivételes adottságaira koncentrál.

Tovább

Nézd meg Angelina Jolie és Brad Pitt szexjelenetét!

A karrierje első szakaszában Angelina Jolie elég gyakran meztelenkedett a mozivásznon. Rögtön a legelső filmjében, az 1993-as Cyborg 2-ben volt egy emlékezetes szexjelenete, aztán jött a Kis tüzek és A sivatagi hold titka, leszbiskedett a Giá-ban, illetve Banderasszal lepedőakrobatikázott az Eredendő bűn-ben.

Angelina Jolie Brad Pitt A tengernél
Eredendő bűn (2002)

Huszonkilenc éves volt, amikor a 2004-es Életeken át című thrillerben Ethan Hawke-nak mutatta meg a melleit, de azután sokáig semmi. Pontosan tizenegy évig nem vetkőzött, egészen a tavalyi A tengernél című saját rendezésű párkapcsolati drámájáig.

Angelina Jolie Brad Pitt A tengernél
Életeken át (2004)

Amikor 2013-ban Jolie bejelentette, hogy a rák kockázatának csökkentése érdekében eltávolítatta a melleit, nagy összegben mertem volna fogadni arra, hogy soha többé nem fog pucérkodni filmben, és most is arra tennék, hogy A tengernél volt az utolsó alkalom.

Angelina Jolie Brad Pitt A tengernél
A tengernél (2015)

A film bemutatója környékén a New York Timesnak beszélt arról, hogy amikor a forgatókönyvet írta, még nem tudta, hogy ő maga fogja eljátszani a női főszerepet, és amikor így alakult, először meg is ijedt.

"Egy csomó jelenetet ki akartam hagyni, vagy megváltoztatni, amikor rájöttem, hogy én leszek ott meztelenül abban a kádban. De aztán azt mondtam magamnak, el kell hesegetni ezeket a gondolatokat. Nem vághatsz ki vagy változtathatsz meg egy jelenetet csak azért, mert melleltávolító műtéted volt, vagy mert a férjed a partnered a filmben, és ezért az emberek majd agyon fogják analizálni. Az csalás lenne."

Tovább

Ha a nyolcvanas években nőttél fel, ismerős lesz ez a mell

Valamelyik nap gondolkoztam azon, hogy melyik filmben láttam életemben először női mellet. Talán az Egy zsaru bőréért című francia krimiben, amiben az Alain Delon elragadó titkárnőjét játszó Anne Parillaud (igen, a későbbi Nikita!) mutatta meg cuki kis cickóit?

Valentina Vargas Christian Slater A rózsa neve

Vagy a Roy Scheideres A kék villám-ban annak a tornázó csajnak a sportos didkóját?

Valentina Vargas Christian Slater A rózsa neve

Esetleg a Conan, a barbár volt az első, amiben Schwarzenegger megcsöcsörészett egy szőke nőt?

Valentina Vargas Christian Slater A rózsa neve

Nem tudom már. Mindenesetre az elsők között volt A rózsa neve is, amit azóta sem néztem végig, mert az volt a híre a suliban, hogy valami papos baromság, viszont az egyik osztálytársam mondta, hogy van benne egy bevállalós szexjelenet, amit mindenképpen látnom kell. Odaadta a filmet videókazin, aminek a tokjára rá volt írva, hogy pontosan hányadik percnél kezdődik az ominózus rész, hogy ne kelljen időt pocsékolni a tekergetésre.

Vicces volt most újranézni ezt a jelenetet, mert így kábé 28 évvel később is emlékeztem minden momentumára. A kiscsávót a film forgatása idején 16 éves Christian Slater játszotta, akinek azóta egy hullámvasút-menethez volt hasonlatos a színészi karrierje, de most éppen megint menő a Mr. Robot című tévésorozat miatt, amiért másfél hete megnyerte élete első Golden Globe-díját is. 

Valentina Vargas Christian Slater A rózsa neve

A stáblistában egyszerűen csak "The Girl"-ként (A lány) beazonosított figurát pedig a chilei születésű, de gyerekkora óta Franciaországban élő Valentina Vargas alakította. Ő nem futott be hatalmas kört később, de azért emlékezhetünk rá még A nagy kékség-ből is, amiben Enzo (Jean Reno) csaját játszotta. Ez az alábbi szupercuki kép A rózsa neve idején készült Slaterről és Vargasról.

Valentina Vargas Christian Slater A rózsa neve

Tovább

Eszenyi Enikő hatalmas orálkirálynő volt húsz éve

Csütörtökön kerül a mozikba Kern András és Eszenyi Enikő legújabb együttműködése, a Gondolj rám!, és ez remek alkalmat szolgáltat arra, hogy újra megnézzük azt az egészen kiváló szopásjelenetet a húsz évvel ezelőtti Sztracsatellá-ból. Aki mostanában nem látta ezt a filmet (vagy soha nem látta), annak melegen ajánlom, mert a nagyszerű szopásjeleneten kívül az is egészen forradalmi benne, hogy Kern egy annyira önző, kegyetlen és szívtelen karaktert írt magának, amilyet nagyon ritkán látunk egy keserédes komédia főhőseként.

Eszenyi Enikő Kern András Sztracsatella

Na, de mielőtt még Kern figurája iszonyatosan kicseszne az Eszenyi által játszott nehéz sorsú, jóravaló doktornővel, elkocsikáznak ketten az erdőbe, mert már nem bírnak magukkal, annyira vonzódnak egymáshoz. Az itt következő szexjelenetet egyetlen snittben vette fel Ragályi Elemér operatőr, és már-már fájdalmasan életszerű az egész. A kedvenc momentumom benne az, hogy amikor a nő rábukik a férfira és a feneke a magasba kerül, akkor Kern felhajtja a szoknyát és egy totál természetes mozdulattal belenyúl Eszenyi puncijába (az is király, amikor rásóz a seggére). 

Nem tudom, hogy a Kossuth-díjas művésznő viselt-e valami műanyag ágyékvédő izét, hogy azért mégse matasson benne az a másik Kossuth-díjas, de akárhogy is történt, ez egy fontos pillanat a magyar szexjelenetek történetében. Azt is érdemes lenne megmérni, hogy Kern hány másodperc alatt élvez el Eszenyi szájában. Húsznál nem lehet több.

Tovább

Kovács Patrícia hatalmasat szexelt Kulkával

Szerda este végre leadta a Duna TV az év legjobban várt magyar filmjét, a Félvilág-ot. A Monarchia legismertebb luxuskurvája, Mágnás Elza (Kovács Patrícia) utolsó napjait bemutató kosztümös dráma a témájához képest meglepően kevés szexet tartalmazott, ami viszont volt, azt figyelemreméltó intenzitással és merészséggel adták elő a főszereplők. Nézzük meg a három legizgalmasabb jelenetet!

Kovács Patrícia Gryllus Dorka Kulka János Félvilág

1. Elza és kitartója/szeretője, Max Schmidt (Kulka János) első szeretkezését egyetlen snittbe mutatja meg Szász Attila rendező, és a kameramozgással megidézi a Taxidermia legendás teknős szexjelenetét. Kulka életszerűen fojtogatja Kovács Patríciát, a szexmozgásuk is nagyon hiteles, és a 14. másodpercnél, amikor egy pillanatra bekukkantunk Kovács lábai közé, úgy néz ki, mintha Kulka tényleg beléhatolna a farkával. Baromi érdekes lenne megtudni, hogy ezt CGI-jal vagy műfasszal oldották-e meg, mert felteszem, nem élesben ment a szex.

2. A fojtogatós szex után nem sokkal Elza és Max veszekedni kezdenek. Elza az ágyon köt ki, és olyan izgatóan pillant fel a fickóra, hogy az egyből meg is kívánja. Amikor Kulka szabaddá teszi Kovács Patrícia fenekét, azt sikerült olyan szögből felvenni, hogy pont egy nagyon érzéki rész (a combjának és a fenekének a találkozása) látszódjon csak Kovács testéből. Ha fogadni kéne, arra tennék, hogy itt análszex fog történni.

3. És akkor megérkeztünk a filmtörténeti pillanathoz, Gryllus Dorka és Kovács Patrícia leszbikus csókjelenetéhez. Megkockáztatom, hogy még soha nem fordult elő magyar filmben, hogy két ennyire híres színésznő, ilyen hosszasan és lelkesen falja egymás száját.

Tovább

Facebook

hirdetés