Palvin Barbara a mellbimbóját birizgálja

A 21 éves magyar szupermodellről a francia L’Express magazin Styles nevű kiadványába készült fotósorozat. Az egyik képen azt csinálja, amit írtam a címben, hogy csinál. Őrület!

Videó is készült a fotók mellé, amiből például kiderül, hogy Barbara éppen Leslie L. Lawrence Ahol a Pajpaj jár című könyvét olvassa.

Tovább
hirdetés

Nicole Kidman fenekéről nem beszélünk eleget

A legtöbbet pucérkodó A listás színésznő, Nicole Kidman melléről sorra jelennek meg a cikkek (például itt a miénk), de fájdalmasan keveset foglalkoznak a fenekével. Pedig neki van az egyik legformásabb Hollywoodban! Erről az alábbi közel három évtizedet átölelő válogatásban a saját szemével is meggyőződhet.

Széllovasok (1986)

Halálos nyugalom (1989)

Billy Bathgate (1991)

Bűvölet (1993)

Majd megdöglik érte (1995)

Tágra zárt szemek (1999)

On-lány (2001)

Hideghegy (2003)

A szépség és a szőr (2006)

Amnézia (2014)

V magazin

Tovább

Johnny Depp 15 éves lánya már modellkedik

Johnny Depp és Vanessa Paradis legidősebb lányáról az ausztrál Oyster magazin közölt fotósorozatot. Az 1999-es születésű Lily-Rose Melody Depp tavaly színésznőként is debütált Kevin Smith Tusk című horrorkomédiájában, idén pedig Smith újabb filmjében, a Yoga Hosers-ben is feltűnik (édesapja mindkét filmben szintén szerepel).

A fotósorozat mellett a magazin rendkívül tartalmas miniinterjút is közölt a 15 éves lánnyal, amiből megtudjuk például, hogy melyik ruhaboltot fosztaná ki, milyen szuperképességet szeretne, melyik a kedvenc teája, illetve, hogy imádja A hivatal című brit sorozatot. Többen felháborodtak azon, hogy egy ennyire fiatal lány egy felnőtteknek szóló magazinban modellkedik, Harriet Williamson például azt írta tegnap az Independentben, hogy az ilyen dolgok csak megerősítik azt a feltételezést, hogy nők csak fiatalon értékesek, és nagyon ciki gyerekek fotóira csorgatni a nyálunkat.

Tovább

Így szexelnek a siketnémák

A tavalyi év egyik legegyedibb filmje volt A törzs (The Tribe) című ukrán mestermű. Én májusban láttam Cannes-ban (de ősszel vetítették a miskolci CineFesten is), ezt írtam róla akkor:

Myroslav Slaboshpytskiy filmje siketnéma tinédzserek bentlakásos iskolájában játszódik, és egyik különlegessége, hogy egyetlen szó sem hangzik el benne. A film rendesen igénybe veszi a néző koncentrációját és intuícióját, ugyanis a szereplők jelbeszédjét nem feliratozzák, ezért mindenki kénytelenek magának megfejteni a cselekményt. Emellett a The Tribe vizuálisan is lenyűgöző. Kizárólag öt-hat perces, tökéletesen kigondolt és megvalósított steadicam felvételekből áll össze a film, ezek közül több is annyira észbontóan virtuóz, hogy a porban hagyják még a True Detective negyedik részének legendás zárósnittjét is.

Úgy képzelem, a legtöbb ember nem fog megnézni egy két és félórás büntető ukrán némafilmet, de azért két rövid szexjelenetet mutatok belőle. A fentiben rendkívül esztétikus 69-es pozícióban szeretik egymást a főhősök, a lentiben pedig egy különösen barátságtalan helyszínen esnek egymásnak.

Tovább

Marozsán Erika szőke nővel szexel

Legutóbb akkor emlegettük Marozsán Erikát, amikor Iszak Eszter sajnálatosan dobozban tartott szadomazo thrillerjével foglalkoztunk. A New Yorkban élő, de gyakran Németországban dolgozó, 42 éves színésznő most egy Ich will dich (Akarlak) című német tévéfilmben szerepel, amiből megjelent pár pikáns részlet az ilyesmikre szakosodott fórumokon. Amennyire össze tudom rakni a sztorit, Marozsán egy leszbikus nőt játszik, aki elcsavarja a fejét egy amúgy heteroszexuális, szőke asszonynak. Szexjelenetük meglepően bevállalós, különösen egy tévéfilmhez képest.

Marozsánt 2009-ben az elmúlt évtized nyolcadik legszebb magyar színésznőjének választottuk, de jól szerepelt a legjobb magyar szexjeleneteket rangsoroló összeállításunkban is, ráadásul egy olyan jelenettel a Szomorú vasárnap-ból, amiben nincs is konkrét szex. Nézzük meg most ezt is!

Tovább

Nézze meg alaposan Leonardo DiCaprio új nőjét!

Szegény Leonardo DiCaprio. Mennyit nyaggathatják a rokonok különböző családi ebédeken, hogy mikor fog már végre megállapodni. "Leókám, amikor én ennyi idős voltam, már gimibe jártak a gyerekeim. Nézd csak meg, még az a huncut George Clooney is talált magának egy rendes lányt!" Persze nem hibáztathatjuk a négyszeres Oscar-vesztes sztárt, hogy egy intenzív színészkedéssel, illetve a bálnák és a tigrisek megmentésével töltött nehéz nap végén szívesen simul egy szőke szupermodell hamvas testéhez.

Tovább

Dustin Hoffman zseniálisan szívatja a paparazzikat

A hollywoodi színészek közül Dustin Hoffmannak van a legkülönlegesebb kapcsolata a lesifotósokkal. Amíg mások kelletlenül mosolyognak a paparazziknak, vagy próbálnak menekülni előlük, addig Az esőember 77 éves sztárja művészi szintre emelte a kamubújkálást. A Buzzfeed pár hete összeállítást szentelt a színész legjobb performanszainak, most pedig befutott egy újabb nagyszerű fotósorozat. Reméljük, Hoffman követőkre talál Hollywoodban, és hamarosan kevésbé lesznek unalmasak a paparazzi-képek!

Tovább

Levetkőzött a kilencvenes évek legszebb színésznője

Természetesen Virginie Ledoyenről van szó. Hogy kicsodáról? Aki nem nézi a francia filmművészet kortárs remekeit, annak is ismerős lehet A part című 2000-es hollywoodi filmből: ő volt az a barna hajú lány, akivel Leonardo DiCaprio a vízben hancúrozott. A most 38 éves színésznőről a botrányfotós, Terry Richardson készített félmeztelen képeket a LUI magazin áprilisi számába. Amúgy teljesen megszokott, hogy elsővonalbeli francia színésznők magazinokban pucérkodnak: a LUI korábban közölt meztelen fotósorozatot Lea Seydoux-ról és Marie Gillainről, de Juliette Binoche és Catherine Deneuve is volt már a Playboyban.

Tovább

Palvin Barbara elárulja, kiket utál a legjobban

Palvin Barbara továbbra is keresi a színművészeti kihívásokat, és most egy olyat talált, amivel biztos nem fog beégni: a Pedestrian nevű site számára készült rövid videóban emotikonokat játszik el. Például mosolygós, sírós meg kacér szmájlit, de a csábos kacsintás, a sírás, és a tanácstalan ábrázat is egész jól megy neki.

A videó második felében a 21 éves magyar szupermodell korunk egyik szomorú jelenségére hívja fel a figyelmet, amikor arról beszél, hogy egyeseknek milyen nagy a szája az interneten, de amikor személyesen találkoznak vele, egy szót sem tudnak kinyögni. Barbara ezen jól fel is húzza magát.

Tovább

Amy Smart legjobb jelenetei a Crank 2-ben

Tovább

Facebook

hirdetés