Jennifer Lopez mellbimbója figyelmet követel

Jennifer Lopez mostanában mintha azt szeretné, hogy ne csak a világbajnok fenekéről, hanem néha az a szenzációs melléről is beszéljenek már az emberek. Ott volt például az a mélyen dekoltált ruha, amit a Golden Globe-díjkiosztóra vett fel, és aminek láttán Jeremy Renner elkezdett "glóbuszokat" emlegetni.
Aztán A szomszéd fiú című legújabb filmjének keddi premierjén meg így jelent meg.
A kettő között pedig megjelent egy fotósorozata a Complex magazinban, amit leginkább cickóközpontúként tudnánk jellemezni. Itt van belőle három jellemző kép:


Amúgy ezt A szomszéd fiú-t úgy harangozták be, hogy ebben a filmben rendesen megcsodálhatjuk majd Lopez mellét. Ha ez igaz, akkor a színésznő ezzel egy 18 éves ínséges időszaknak vetne véget, ugyanis utoljára az 1997-es Halálkanyar című filmben mutatott cicit a mozivásznon.


Tovább
hirdetés

Demi Moore héthónapos terhesen a Vanity Fair címlapján

Tovább

Demi Moore a OUI magazinban pucérkodik 1981-benTovább

A Doktor House MILF-je részegen firkálgat a pucér testére

A Dr. Lisa Cuddy-t alakító Lisa Edelstein 2011-ben, a hetedik évad végén hagyta ott a Doktor House-t. A 48 éves színésznő azóta feltűnt pár menő sorozatban (A férjem védelmében, Gátlástalanok, Botrány), de idén végre főszerepet kapott a pár hete futó Girlfriends' Guide to Divorce-ban. Itt egy frissen elvált írónőt játszik, aki próbál megbirkózni azzal, hogy vége lett a több mint húsz évig tartó házasságának. Ahogy az alábbi részlet mutatja, a birkózás egyik módja, hogy magányosan táncikál fehérneműben valami hiphop-számra, majd amikor már eleget ivott, meztelenre vetkőzik, és filctollal rajzolgatja magára, hogy melyik testrészén lenne szüksége plasztikai műtétre.


Tovább

Kate Beckinsale mellét csak egyszer láttuk

Elég siralmas, amit az utóbbi években Kate Beckinsale előad filmes pucérkodás címszó alatt. Olyan mutatványokkal szúrja ki rajongói szemét, mint ez a füstben fetrengés az Underworld akárhányadik részébenvagy ez a fájdalmasan decens zuhanyozás a Vakító fehérség című krimiben.Beckinsale-t a szemérmesebb színésznők között szokták számontartani, de a karrierje elején, pontosan húsz évvel ezelőtt azért bevállalt egy tisztességes meztelenkedést. Ez a Lóhalálában című thrillerben volt, amelyben egy fiatal restaurátort játszik, aki miközben egy régi festményt hoz rendben, egy rejtett szöveget fedez fel az egyik festékréteg alatt, és megpróbál felgöngyölíteni egy évtizedekkel korábbi bűntényt.
 

A filmet nem láttam, de az alábbi részletek alapján egészen röhejesnek tűnik. Beckinsale először egy meghitt, romantikus jelenetben tüsszenti többször arcon a fickót, akivel addig csókolózott, aztán bugyira vetkőzik, tölt magának egy pohár bort, és könnyes szemmel nézi a rejtélyes festményt. Később tökpucéran látjuk viszont egy másik ürgével, amint feltehetően egy balul elsült szexuális együttlét vagy kiadós veszekedés után ejtőznek a kanapén (mi az a rengeteg használt zsebkendő ott a földön?!). Annyi mindenesetre kiderül, hogy a színésznőnek bájosan asszimetrikus mellei vannak.Hihetnénk azt, hogy Beckinsale az 1995-ös Megkísértve című horrorban is meztelenkedik, mert a film egy pontján lekapja magáról a nyári ruhát, valamint van egy rendesen bevilágított szexjelenete is Aidan Quinn-nel, de ha jobban megnézzük ezeket a részeket, egyértelmű, hogy nem Beckinsale, hanem egy dublőr testét látjuk.


Egyrészt sosincs ugyanabban a képkivágatban a feje és a melle, a pucér pózolás alatt a hajával takarják el az arcát, a szexjelenet első felében pedig a kezével fedi el a mellét. A legviccesebb azonban, hogy a szex lovaglópózos fináléjában már nem csak őt cserélték ki, hanem az alatta nyögő fickó sem Aidan Quinn.Sorozatunk korábbi részei:


Katie Holmes mellét csak egyszer láttuk

Sandra Bullock mellét csak egyszer láttuk


Reese Witherspoon mellét csak egyszer láttuk

 

Tovább

A meztelen jógázó csaj a Kék villámból megvan?

A Kék villám a magyar emberek számára akkora veretes klasszikus, mint mondjuk a filmesztétáknak az Aranypolgár vagy a Szédülés. Legalábbis az én és a szüleim korosztályának biztos, a 25 éven alattiak szerintem nem is hallottak róla, mert nem szokta adni a tévé. Két dologra mindenki emlékszik ebből a filmből: hogy a végén átfordul a levegőben a helikopter, illetve a meztelenül jógázó nőre. Most az utóbbit fogjuk feleleveníteni.A lányt, akit a stáblistán vicces módon csak "Nudy Lucy"-ként aposztrofálnak, Anna Forrest játszotta, akiről semmit nem sikerült kiderítenem, ezen a filmen kívül nem szerepelt másban. A film tévéverziójából amúgy kihagyták a meztelenkedést, ott fürdőruhában jógázik a lány és egy kevésbé kihívó mozdulatsort mutat be.Most újranézve ezt a jelenetet, feltűnt hogy Roy Scheider másodpilótáját Daniel Stern játsszo, aki később a Reszkessetek, betörők! első két részében Joe Pesci magas társa volt. Erre egyáltalán nem emlékeztem, pedig Stern ebben az időben már menő színésznek számított, egy évvel korábban az övé volt az egyik legemlékezetesebb szerep Az étkezde című nagyszerű coming of age-filmben.


Ami még érdekes, hogy Scheider egyszer sem kéri kölcsön a távcsövet Sterntől, viszont csillogó szemekkel nézi a meztelenül jógázó lányt. Tegyük mi is ezt!


Tovább

Palvin Barbara magyarra tanítja a világot

Palvin Barbarával csinált videót az i-D magazin a Model Mother Tongue című sorozatába, amelyben híres modellek az anyanyelvükre fordítanak le egészen bizarr szövegeket. A 21 éves magyar szupermodell például olyanokat mond, hogy "ezek a hozzávalók a gulyásleveshez, a nemzeti ételünkhöz", illetve, hogy "az alvás nélkülözhetetlen minden egészséges magyar lánynak", de a "kutya" és a "tulipán" szavunk helyes kiejtését is megtanulhatják az érdeklődők.


Tovább

Nézzük meg az új Bond-lányokat meztelenül!

Csütörtökön délben bejelentették, hogy a Spectre című következő James Bond-filmben az ötvenéves Monica Bellucci és a 29 éves Lea Seydoux lesznek a Bond-lányok. Bellucci szerepeltetése abból a szempontból mindenképpen különleges, hogy - ha emlékeim nem csalnak - ez az első alkalom, hogy egy Bond-lány idősebb Bondnál (Daniel Craig 46 éves).
 


Szokatlan az is, hogy két ennyire ismert színésznőt választottak ki, de emiatt legalább most nem kell foglalkoznunk a karrierjük áttekintésével, hanem egyből rátérhetünk azokra a pillanatokra, amikor ruha nélkül mutatkoztak a mozivásznon.
 

Belluccival könnyű dolgunk van, mert idén szeptember, az ötvenedik születésnapja alkalmából csináltunk egy ötperces videós összeállítást a színésznő filmes pucérkodásaiból, úgyhogy egy füst alatt lezavarhatjuk az összeset.
 


A Seydoux testével való ismerkedést érdemes azzal a pompás jelenettel indítani a Plein Sud című 2009-es filmből, amelyben a színésznő piros bikinifelsőben és kék bugyiban vonaglik kéjesen egy tisztáson a Kasabian együttes Shoot The Runner című számára. Meztelenkedés nincs, de az egész piszkosul erotikus így is.
 


Aztán rátérhetünk az egy évvel későbbi Roses à crédit című tévéfilmre, amelyben Grégoire Leprince-Ringuet-vel szeretkezik, valamint félmeztelenül kenegeti magát krémmel, miközben két középkorú férfi vizslatja egy ablak mögül.
 


A csúcs persze az Adele élete legendás, maratoni leszbikus szexjelenete, amelyet tavaly az év legjobbjának választottunk. Ezt írtuk róla akkor: "Vannak olyan szexjelenetek, amelyek felkavarják az embert, mások felizgatják, megint mások láttán kellemetlenül feszengünk. Néha túl sok, amit látunk, néha kevés. Van, hogy minden hamis, és van, hogy túl plasztikus. Az Adèle élete semmihez sem fogható ereje abban áll, hogy a szexjelenetek láttán az ember semmi ilyesmin nem gondolkodik, hanem egyszerűen csak hihetetlen vágya támad szerelmesnek lenni és egy igazán jót szerelmeskedni."
 

Tovább

Tudja, kinek van szenzációsan jó melle?

John Travolta feleségének! Legalábbis 29 évvel ezelőtt az volt neki.Kelly Preston az utóbbi 25 évben szinte egyáltalán nem pucérkodott a vásznon (1996-ban volt az a vad, könyvespolcba kapaszkodós szexjelenete Tom Cruise-zal a Jerry Maguire-ben, de ott nem sok látszik belőle), ellenben a nyolcvanas évek közepén több filmben is lelkesen hajigálta le magáról a ruhát. Ebben az időszakban még Kevin Gage volt a férje, akit onnan ismerhetünk, hogy ő játszotta a pszichopata Waingrót a Szemtől szembenben. Ez a fickó:Ha Preston anyányi kebleire vagyunk kíváncsiak, az 1985-ös Mischief a kötelező darab. Ez egy ötvenes években játszódó, ártatlan tinikomédia, amely mégis bevállalta ezt a műfajtól szokatlanul merész és életszerű szexjelenetet. Preston pucérkodásában az a meghökkentő, hogy a csodaszép arca olyan, mint egy szende óvónénié, viszont a teste alapján simán buja szexördögnek néznénk.A film plakátját is cenzúrázták, a srác eredetileg egy bugyit fogott a jobb kezében, amit iszonyat bénán retusáltak le onnan, konkrétan eltűnt a mutatóujja.Preston 1987-ben vált el Gage-től, és az akkor még tök ismeretlen George Clooney-val kezdett el járni. Ő adta ajándékba Clooneynak azt a Max nevű vietnámi malacot, ami egészen 2009-ig hű társa volt a színésznek.Clooney után 1990-ban Preston összejött Charlie Sheennel, el is jegyezték egymást, ám amikor a fegyverimádó Sheen véletlenül karon lőtte a színésznőt, ő inkább gyorsan véget vetett a kapcsolatnak. Travoltával 1991-ben házasodtak össze.Tovább

Madonna mellbimbója remek formában van

Madonna pucérkodási hajlandósága a kilencvenes évek első felében járt a csúcsra, ezzel az időszakával nemrég egy tartalmas cikkben foglalkoztunk. Az 56 éves popdíva, aki utoljára két éve adott ki lemezt, most visszatérésre készül - ennek részeként készült bevállalós fotósorozat az Interview magazinba, és az egyik képen beköszönnek a rég nem látott, híres cickók.A többi fotót itt lehet megnézni.

Tovább

Facebook

hirdetés

Feedek