Amy Smart kiakasztó jelenete a Tükrökben

Tovább
hirdetés

Jennifer Lopez mellét csak kétszer láttuk

Múlt csütörtökön került a magyar mozikba A szomszéd fiú, amit úgy harangoztak be, hogy sok év után ebben a filmben pucérkodik ismét Jennifer Lopez. Ez némileg félrevezető volt, mert például konkrét pucérkodásról szó nincs, viszont eszembe juttatta azt a két esetet, amikor a Lopez valóban mutatott magából valamit a vásznon.

Tovább

Milyen gyönyörű volt Uma Thurman anyukája!

A Mai Manó Ház blogja emlékeztetett arra, hogy Uma Thurman fantasztikus nevű édesanyja, Nena von Schlebrügge az ötvenes-hatvanas években modellkedett, és olyan neves divatfotósokkal dolgozott együtt, mint Richard Avedon, William Klein és Norman Parkinson.. Nézzünk róla tizenkét olyan fotót, amin tisztára úgy néz ki, mint a lánya!
 

Nena von Schlebrügge 1964-ben feleségül ment Timothy Leary LSD-pápához (házasságuk csak egy évig tartott), esküvőjükről a legendás domumentumfilmes, D. A. Pennebaker csinálta az alábbi rövidfilmet.  

Nena von Schlebrügge januárban volt 74 éves, ez a lányával közös fotó 2013 végén készült.
 

Tovább

Végre élesben megy a kötözős szex

Oké, tudom, hogy már mindenkinek rég a könyökén jön ki A szürke ötven árnyalata, de amúgy közszolgálatilag talán azt még érdemes megjegyezni, hogy már jó minőségben is meg lehet tekinteni a film összes szexjelenetét a világhálón.


Tovább

Palvin Barbara a mellével játszik

Tavaly nyáron a reklámfilmjeit vizsgálva kutattuk, hogy lakozik-e színésznő Palvin Barbarában, és most kijött egy újabb szpot, amelyben a 21 éves magyar szupermodell színművészeti feladatokat kapott. Barbara és jóképű pasija éppen egy csúnya veszekedésen lehetnek túl, erre utal az asztalról lerúgott narancsos tál, a földre szórt könyvek, valamint a felborult asztali lámpa.Aztán felvillannak a kapcsolat boldogabb időszakai, a szökőkútban marhulás, a rendőrség által lezárt területre behatolás (?), az utcán füstölőzés, no, meg a közös hajzselézés, mert mégis egy L'Oreal-reklámról van szó. Úgy fest, a pasi fő vonzereje a kócosra túrt hajában lakozik, ettől nem tud elszakadni az istennek se a lány. Az egyik snittben Barbara két narancsot tart a mellei elé, és úgy vihorászik, ami abból a szempontból mindenképpen történelmi, hogy a modell most először nyugtázza nyilvánosan a tényt, hogy rendelkezik mellekkel.

Tovább

Itt az összes szex A szürke ötven árnyalatából

Ne vesztegessük az időnket, koncentráljunk csak a lényegre! Egy drága ember feltöltötte az internetre mind a 18 percnyi kötözős-paskolós-pávatollal birizgálós-szüzességet gyengéden, de határozottan elvevős szexjelenetet A szürke ötven árnyalatából, úgyhogy csak az alábbi videót kell végignézni, hogy megtudja, mire pörög éppen az egész világ.


Tovább

Itt egy kis fenekelés A szürke ötven árnyalatából

Ez gyorsan ment. Amerikában még be sem mutatták A szürke ötven árnyalatát, de már ki is szivárgott pár részlet a film bevállalósabb szexjeleneteiből. A minőség borzalmas, a hang el van csúszva, és minimum három különböző jelenetből van összevágva az alábbi videó, de annak, aki már nagyon belekukkantana a film érdemi részébe, épp megfelelő lesz.Tovább

Palvin Barbara mindjárt pucérkodik egy hatalmasat

Amíg Mihalik Enikőről csak hosszas kereséssel lehet olyan képet találni, amin van rajta ruha, Palvin Barbarának eddig sikerült elkerülnie a meztelenkedést (a legmerészebb képeit itt gyűjtöttük össze). A 21 éves magyar szupermodellről még a cickóbubus Terry Richardson is csak családbarát fotókat csinált, de az Instagramra frissen kirakott kép alapján csakis arra tudunk gondolni, hogy Barbara szakítani készül a szemérmeskedéssel. Mi másra utalhat a érzéki képpár alá írt "szürke árnyalatai" felirat?!Amíg várjuk a merész fotókat, nézegessük meg a német Glamour magazi márciusi számába készült sorozatot, amelyben Barbara többek között egy nyikhajjal enyeleg. Itt egy kis ízelítő belőle.
Megnézhetünk továbbá egy új L'Oreal-reklámot is, amit A por című speed-klasszikust, és a számtalan híres videoklipet (Smack My Bitch Up, Ray of Light, Paparazzi, stb.) jegyző Jonas Åkerlund rendezett. Ebben Palvin azt próbálja bizonygatni, hogy ő sem tévedhetetlen.


Tovább

Jennifer Lawrence pucér testére kígyó tekeredik

Azt gondolná az ember, hogy a telefonjáról lelopott privát aktképei után Jennifer Lawrence-nek egy életre elment a kedve a pucérkodásról, de mégsem ez a helyzet, mert Az éhezők viadala sztárja anyaszült meztelenül pózol egy böhömnagy kígyó társaságában a Vanity Fair legújabb számában (a képek kattintásra megnyílnak nagyban).A kép annak a legendás fotónak állít emléket, amit Richard Avedon készített az akkor húszéves Nastassja Kinskiről a Vogue 1981 májusi számába.Nem ez az első alkalom, hogy Lawrence-t állattal fotózzák a Vanity Fairbe, legutóbb egy snájdig papagáj üldögélt a kézfején.


Tovább

January Jones mellét csak egyszer láttuk

A Mad Men című zseniális tévésorozatban főbb szerepet játszó három színésznő (a másik kettő Elisabeth Moss és Christina Hendricks) közül January Jones kapja messze a legkevesebb tiszteletet. Nem tudom, hogy ez miért van, valahogy elterjedt róla, hogy egy kiállhatatlan díva, illetve sokak szemében szálka az is, hogy szült egy gyereket, de nem volt hajlandó elárulni, hogy ki az apa (népszerű tipp Matthew Vaughn, aki az X-Men - Az elsőkben rendezte a színésznőt, és akinek a felesége a Jonesra meglehetősen hasonlító, de nálánál nyolc évvel idősebb Claudia Schiffer). Nekem mindig is szimpatikus volt Jones, és ez csak fokozódott azóta, hogy követem az Instagramon, az ottani posztjai alapján tök jó arcnak tűnik.
 


A tinédzser évei végén modellként kezdett el dolgozni, de unalmasnak és lélekölőnek tartotta azt a munkát, szeretett volna váltani a színészetre. Ebben az időszakban három évig Ashton Kutcher volt a faszija, aki egyáltalán nem támogatta a színészi törekvéseit. "Nem hiszem, hogy az menne neked" - mondta az az idióta Kutcher, de az ilyeneken Jones csak jól felhúzta magát, és csak azért is meg akarta mutatni, hogy igenis menni fog neki.


Már karrierje első szakaszában egész normális filmeket sikerült megcsípnie (vagy legalábbis olyanokat, amik a készülésük idején ígéretesnek tűnhettek), dolgozott Soderbergh-gel az egyik őrültebb projektjében (Szemtől telibe), Barry Levinson rendezte a némileg igazságtalanul elfeledett Banditákban, ahol Bruce Willis, Billy Bob Thornton és Cate Blanchett voltak a partnerei, és volt pár emlékezetes jelenete a Ki nevel a végén? című vígjátékban, ami óriási kasszasiker is volt. Egy biszexuális pornószínésznőt játszott, és olyan színészek szeme láttára csókolózhatott Krista Allennel (George Clooney egykori barátnője, a nagymellű csaj a liftben a Hanta boy-ban), mint Jack Nicholson, John Turturro és Adam Sandler. Ez azért nem semmi.
 


Aztán jött az Igazából szerelem, amiben ő volt az egyik a három amerikai bombanő közül, akik érthetetlen módon vonzódtak ahhoz a ronda angol palihoz (most jövök rá, hogy itt végülis egy filmben szerepelt Claudia Schifferrel), illetve az Amerikai pite 3, ott meg Stiflerrel és Finch-csel szűri össze a levet. Az első film, amiben lehetősége volt rendes színészi alakítást nyújtani, az a 2005-ös Melquiades Estrada három temetése volt, ami a cannes-i filmfesztivál versenyprogramjában debütált. Ebben a Tommy Lee Jones által rendezett modern westernben a főhős határőr (Barry Pepper) elhanyagolt, unatkozó feleségét játszotta nagyszerűen.
 


2007-ben indult a Mad Men, azóta átlagban évi egy filmet vállal. Játszott az Igazából szerelem rendezőjének Rockhajó című filmjében, a jégkirálynő imidzsét kihasználva ő volt Emma Frost az X-Men: Az elsőkben, Nicolas Cage felesége A bosszú jogánban (ez volt az egyetlen mellényúlása), illetve Ethan Hawke felesége a tavaly Velencében versenyző Good Killben. A kedvencem ebből az időszakból az Ismeretlen férfi, ami szerintem az Elrabolva utáni "halálosztó tata"-típusú Liam Neeson-filmek közül a legjobb eddig.
 


És akkor elérkeztünk az ominózus cickómutogatáshoz. Erre a legkevésbé ismert filmjében, a Sweetwater című westernben került sor, amelynek az erős szereposztása (Ed Harris, Jason Isaacs, Stephen Root, stb.) ellenére sikerült mindössze 6147 dollárt összeszednie az amerikai mozipénztárakban (most hétvégén Clint Eastwood Amerikai mesterlövésze minden egyes vásznon átlagban háromszor ennyit csinált). Jonesnak viszont biztos fontos volt ez a film, és amúgy is nagyon ritka az olyan western, amelynek egy nő az abszolút főszereplője. Egy ex-prostit játszik, aki épp a tisztesség útjára lép, amikor megölik az újdonsült férjét, ezért mi más tehetne, mint bosszúból sorban kinyírja az összes embert, akinek köze volt a férje
halálához.
 


A konkrét jelenetet, amiben félmeztelenül mutatkozik, most nem fogom részletezni, mert rövid és frappáns, és meg lehet nézni itt a fenti videóban. Mondjuk, ahhoz képest, hogy ez volt Jones melleinek nagy debütálása a vásznon, nem a legelőnyösebb formában mutatják őket, ezért iderakok még egy pár valóban előnyös fotót, hogy ne érezze úgy egyetlen olvasó sem, hogy hiába kattintott.


Tovább

Facebook

hirdetés

Feedek