Nézze meg alaposan Leonardo DiCaprio új nőjét!

Szegény Leonardo DiCaprio. Mennyit nyaggathatják a rokonok különböző családi ebédeken, hogy mikor fog már végre megállapodni. "Leókám, amikor én ennyi idős voltam, már gimibe jártak a gyerekeim. Nézd csak meg, még az a huncut George Clooney is talált magának egy rendes lányt!" Persze nem hibáztathatjuk a négyszeres Oscar-vesztes sztárt, hogy egy intenzív színészkedéssel, illetve a bálnák és a tigrisek megmentésével töltött nehéz nap végén szívesen simul egy szőke szupermodell hamvas testéhez.

Tovább
hirdetés

Dustin Hoffman zseniálisan szívatja a paparazzikat

A hollywoodi színészek közül Dustin Hoffmannak van a legkülönlegesebb kapcsolata a lesifotósokkal. Amíg mások kelletlenül mosolyognak a paparazziknak, vagy próbálnak menekülni előlük, addig Az esőember 77 éves sztárja művészi szintre emelte a kamubújkálást. A Buzzfeed pár hete összeállítást szentelt a színész legjobb performanszainak, most pedig befutott egy újabb nagyszerű fotósorozat. Reméljük, Hoffman követőkre talál Hollywoodban, és hamarosan kevésbé lesznek unalmasak a paparazzi-képek!

Tovább

Levetkőzött a kilencvenes évek legszebb színésznője

Természetesen Virginie Ledoyenről van szó. Hogy kicsodáról? Aki nem nézi a francia filmművészet kortárs remekeit, annak is ismerős lehet A part című 2000-es hollywoodi filmből: ő volt az a barna hajú lány, akivel Leonardo DiCaprio a vízben hancúrozott. A most 38 éves színésznőről a botrányfotós, Terry Richardson készített félmeztelen képeket a LUI magazin áprilisi számába. Amúgy teljesen megszokott, hogy elsővonalbeli francia színésznők magazinokban pucérkodnak: a LUI korábban közölt meztelen fotósorozatot Lea Seydoux-ról és Marie Gillainről, de Juliette Binoche és Catherine Deneuve is volt már a Playboyban.

Tovább

Palvin Barbara elárulja, kiket utál a legjobban

Palvin Barbara továbbra is keresi a színművészeti kihívásokat, és most egy olyat talált, amivel biztos nem fog beégni: a Pedestrian nevű site számára készült rövid videóban emotikonokat játszik el. Például mosolygós, sírós meg kacér szmájlit, de a csábos kacsintás, a sírás, és a tanácstalan ábrázat is egész jól megy neki.

A videó második felében a 21 éves magyar szupermodell korunk egyik szomorú jelenségére hívja fel a figyelmet, amikor arról beszél, hogy egyeseknek milyen nagy a szája az interneten, de amikor személyesen találkoznak vele, egy szót sem tudnak kinyögni. Barbara ezen jól fel is húzza magát.

Tovább

Amy Smart legjobb jelenetei a Crank 2-ben

Tovább

Amy Smart kiakasztó jelenete a Tükrökben

Tovább

Jennifer Lopez mellét csak kétszer láttuk

Múlt csütörtökön került a magyar mozikba A szomszéd fiú, amit úgy harangoztak be, hogy sok év után ebben a filmben pucérkodik ismét Jennifer Lopez. Ez némileg félrevezető volt, mert például konkrét pucérkodásról szó nincs, viszont eszembe juttatta azt a két esetet, amikor a Lopez valóban mutatott magából valamit a vásznon.

Tovább

Milyen gyönyörű volt Uma Thurman anyukája!

A Mai Manó Ház blogja emlékeztetett arra, hogy Uma Thurman fantasztikus nevű édesanyja, Nena von Schlebrügge az ötvenes-hatvanas években modellkedett, és olyan neves divatfotósokkal dolgozott együtt, mint Richard Avedon, William Klein és Norman Parkinson.. Nézzünk róla tizenkét olyan fotót, amin tisztára úgy néz ki, mint a lánya!
 

Nena von Schlebrügge 1964-ben feleségül ment Timothy Leary LSD-pápához (házasságuk csak egy évig tartott), esküvőjükről a legendás domumentumfilmes, D. A. Pennebaker csinálta az alábbi rövidfilmet.  

Nena von Schlebrügge januárban volt 74 éves, ez a lányával közös fotó 2013 végén készült.
 

Tovább

Végre élesben megy a kötözős szex

Oké, tudom, hogy már mindenkinek rég a könyökén jön ki A szürke ötven árnyalata, de amúgy közszolgálatilag talán azt még érdemes megjegyezni, hogy már jó minőségben is meg lehet tekinteni a film összes szexjelenetét a világhálón.


Tovább

Palvin Barbara a mellével játszik

Tavaly nyáron a reklámfilmjeit vizsgálva kutattuk, hogy lakozik-e színésznő Palvin Barbarában, és most kijött egy újabb szpot, amelyben a 21 éves magyar szupermodell színművészeti feladatokat kapott. Barbara és jóképű pasija éppen egy csúnya veszekedésen lehetnek túl, erre utal az asztalról lerúgott narancsos tál, a földre szórt könyvek, valamint a felborult asztali lámpa.Aztán felvillannak a kapcsolat boldogabb időszakai, a szökőkútban marhulás, a rendőrség által lezárt területre behatolás (?), az utcán füstölőzés, no, meg a közös hajzselézés, mert mégis egy L'Oreal-reklámról van szó. Úgy fest, a pasi fő vonzereje a kócosra túrt hajában lakozik, ettől nem tud elszakadni az istennek se a lány. Az egyik snittben Barbara két narancsot tart a mellei elé, és úgy vihorászik, ami abból a szempontból mindenképpen történelmi, hogy a modell most először nyugtázza nyilvánosan a tényt, hogy rendelkezik mellekkel.

Tovább

Facebook

hirdetés