Úristen, úristen, ÚRISTEN!

Palvin Barbara

Tudtuk, hogy így kell lennie, mert nem is lehet máshogy. De mégis rettegtük, szorítottunk, már előre bundát kiáltottunk. Mi van, ha mégse?! Az nem lehet! Hiszen ő érdemli meg a legjobban! Hát ki más? Valami Ashley, vagy nem tudom? (Fogalmam sincs, ki volt a többi jelölt.) És aztán bejelentették:

Palvin Barbara lett az év újonca a Sports Illustrated Swimsuit Issue szavazásán!

Ez nem olyan, mint az Oscar, a Golden Globe, vagy a cannes-i nagydíj. Itt nem szmokingos taták, Návai Anikók, meg Coen testvérek döntenek, hanem az egyszerű emberek, a nép.

Palvin Barbara

És a nép most azt mondta, hogy a 22 éves magyar szupermodell a legjobb homokban fetrengésben, hajdobálásban, tengerparton pucsításban, a kamera irányába négykézláb mászásban, szájbiggyesztésben, a fürdőbugyi pántjának kihívó húzogatásában, és persze a mellének éppen hogy csak meg nem mutatásában. Nem Ashley, hanem Barbara.

Én sírok. Ti is sírtok? Én sírok.

A korábbi években olyan tündöklő tehetségek nyerték el ezt a nagy presztizsű elismerést, mint Kelly Rohrbach (DiCaprio ex-nője, Baywatch-film), Sara Sampaio (kicsoda?), Kate Bock (ő sem rémlik) és Nina Agdal (ő tök híres). Magyar lány eddig sohasem, és ez a győzelem azt is jelenti, hogy Barbarának bérelt helye van a magazin jövő évi fürdőruhás különszámában.

Nézzük, hogyan örült Barbara, amikor megtudta a nagy hírt!

Biztos vagyok benne, hogy még soha életében nem volt ilyen boldog, mert még én sem voltam ilyen boldog sose. Gratulálok Barbara, szép munka volt, az egész ország iszonyatosan büszke rád!