Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Emily Ratajkowski majd kiesik a ruhájából

A közvélekedés szerint a Zac Efron főszereplésével készült Miénk a világ rémesen unalmas film, viszont vannak benne hangulatos részek, amikben szép emberek partiznak valami eufórikus számra, és Emily Ratajkowski mellei ütemre ringanak.

A Blurred Lines-klipben pucérkodó, a Holtodiglan-ban pedig Ben Affleck szeretőjét játszó (és ott is pucérkodó) modell/színésznő összes fontos jelenetét megnézhetjük a Miénk a világ-ból az alábbi videóban, és valóban, kifejezetten izgalmas figyelni, hogy mikor ugranak ki a mélyen dekoltált blúzából azok az isteni mellek (aki nem szereti az ilyen izgalmakat, ebben a cikkben megtekintheti az ominózus kebleket). Nagyon reméljük, hogy a Miénk a világ DVD-kiadására felkerül majd egy bakiparádé azokkal a felvételekkel, amik közben nem sikerült kordában tartani a szilaj melleket!

Tovább

Diane Kruger mellét csak egyszer láttuk

Diane Kruger szereplése a 2004-es Trója című történelmi eposzban nekünk, magyaroknak különösen fájdalmas pont. Ő játszotta Szép Helénát, akinek a megszöktetése miatt kitört a háború a filmben, és mint ismeretes ez volt az a szerep, amiért Dobó Kata is versenyben volt egészen az utolsó körig. "A Trójá-nál sikerült elhinnem, hogy én vagyok a legalkalmasabb a szerepre" - nyilatkozta öt évvel ezelőtt az Origónak a magyar színésznő, aki megtalálta annak az okát is, hogy végül miért Krugert választották helyette. "Nem számoltam azzal a ténnyel, hogy a német rendező a német színésznőt favorizálja."

Az én fejemben Szép Heléna mindenképpen egy szőke nő, úgyhogy nehezen tudom elképzelni Dobó Katát abban a szerepben, bár franc tudja, nyilván befesthette volna a haját. Mindenesetre az addig főleg modellként dolgozó, és csak pár európai filmben feltűnő Diane Kruger a Trójá-val megvetette a lábát Hollywoodban, nem sokkal később Nicolas Cage oldalán kalandozott a meghökkentően sikeres A nemzet aranyá-ban, majd öt évre rá már Tarantino rendezte a Becstelen brigantyk-ban.

Azért Dobó Katát se sajnáljuk nagyon. Ha a hollywoodi karrier nem is jött össze neki, de egy évvel a Trója után a Csak szex és más semmi-ben játszott főszerepet, aztán pedig a Szabadság, szerelem-ben - mindkét filmet több százezren nézték meg a magyar mozikban.

De amit ebből az egészből ki akarok hozni, hogy az előbb meglepetéssel konstatáltam, hogy Diane Kruger közel 15 éves mozikarrierje során csak egyetlen egyszer mutatta meg a mellét a vásznon, pont a fent említett Trójá-ban (Dobó Kata jóval többször). A pucér fenekét egy csomószor láthattuk később, de a mellét soha többé. Nézzük is meg akkor ezt az ominózus jelenetet!

Tovább

Palvin Barbara nem vett fel semmit a kabát alá

A L'Officiel nevű francia divatmagazin szingapúri kiadása októberben Palvin Barbarát rakta a címlapra, és közölt róla fotósorozatot is.

Ahogy az lenni szokott, készült a jeles alkalomra egy promóciós videó is, amelyben a magyar szupermodell egy New York-i háztetőn pillantgat kéjesen a kamerába, illetve simogatja a testét. A kisfilm rendezője egész ügyesen csihol ki némi feszültséget abból, ahogy Barbara keze elindul lefelé a nyakánál, végigsiklik a mellkasán, majd egyre csak kúszik be a kabát alá. Vajon hol áll meg? És ott mit hogyan talál meg?! Ki tudja.

Tovább

Volt nála bárkinek jobb teste a kilencvenes években?

Jaime Presslyt ismerem A nevem: Earl című tévésorozatból és a Már megint egy dilis amcsi film-ből, de valahogy nem volt a fejemben, hogy ő egy kiemelkedően jó nő lenne. Pedig az. Most beleszaladtam egy videóba, amit az 1997-es Poison Ivy - Szex, hazugság, bosszú című filmjében előadott pucérkodós jeleneteiből vágtak össze, és leesett az állam, hogy mennyire bomba teste van.

Presslynek ez volt az első filmje, még húszéves sem volt, amikor forgatta, és minden létező szögből megmutatja benne magát. Nem is érdemes kiemelni egyes testrészeit, mert igazából az összhatás a sokkoló, ilyet utoljára akkor éreztem, amikor A Wall Street farkasá-ban Margot Robbie (aki amúgy megszólalásig hasonlít Presslyre) elhúzta azt a tolóajtót, és ott állt anyaszült meztelenül a tökéletes testével DiCaprio előtt.

Pressly különben kétszer is vetkőzött a Playboynak, aki nézegetne még róla pucér képeket, ide kattintson.

Tovább

Sharon Stone így szexel nővel

Sharon Stone a kilencvenes évek első felében alkotott maradandót a filmes szexjelenetek terén. A három legemlékezetesebb produkciója ebből az időszakból

  • az évszázad dugása Michael Douglasszel az Elemi ösztön-ben
  • a fájdalmas képpel előadott kufirc William Baldwinnal a Sliver-ben
  • a rendkívül kényelmetlennek tűnő zuhanyzós kefélés Stallonéval A specialistá-ban.

Volt az a kis csókolózás Leilani Sarelle-lel az Elemi ösztön-ben, és a második részből kivágott édeshármas, de Stone egyetlen valamirevaló leszbikus szeretkezését egy kevésbe ismert tévéfilmben adta elő, a 2000-ben készült Ha a falak beszélni tudnának 2-ben. Ez a  kissé tanmese jellegű film három korban (1961, 1972, 2000), három különböző leszbikus pár történetét meséli el, Stone a jelenben játszódó szekcióban alakítja az életben is vállaltan leszbikus, Ellen Degeneres szerelmét.

A legtöbb korabeli kritika megjegyezte, hogy Stone és Degeneres között nem igazán működik az összhang, és tényleg, ebből a szexjelenetből is süt, hogy a két színésznőnek nem sok kedve lehetett az egészhez. Külön furcsa, hogy alig érnek egymás testéhez. Például amikor Stone leveszi a trikóját, és a csodás mellei tíz centire himbálóznak partnere arcától, Degeneres nem kezdi el őket nyalogatni, ahogy azt bármelyik épeszű ember tenné a világon.

Ha látni szeretnénk, hogyan szeretekezik két olyan színésznő, aki nem irtózik látványosan egymástól, nézzük meg a maratoni szexjelenetet a két évvel ezelőtti Adéle élete című francia filmből.

Kötelező olvasnivaló: Sharon Stone melle ötvenöt éves

Tovább

Végre Freida Pinto mellét is láttuk

Aki megnézte a 2011-es Halhatatlanok című kalandfilmet, azt hihette, hogy látta meztelenül a Gettómilliomos-ban feltűnt Freida Pintót. A gyönyörű színésznő azonban alaposan lehűtötte a rajongóit, amikor egy interjúban bevallotta, hogy testdublőr ugrott be helyette használtak, és ő maga ott sem volt a forgatáson, amikor a szexjelenetet vették fel.

A Blunt Force Trauma című legújabb filmjében azonban tényleg pucérkodik Pinto, és pont olyan cuki melle van, ahogy azt elképzelhettük. A legnagyobb talány az egészben, hogy miért vállalta el ezt a gagyi akciófilmet (lehet, hogy lakáshitelt vett fel?), amikor korábban kifejezetten igényesen választotta meg a szerepeit. Olyan rendezőkkel dolgozott együtt, mint Woody Allen, Julian Schnabel és Michael Winterbottom, valamint benne volt az utóbbi idők egyik legkirályabb nyári látványfilmjében, A majmok bolygója: Lázadás-ban. Na, de ne értetlenkedjünk feleslegesen, inkább nézzük meg a jelenetet!

Tovább

Melyik híres nőnek van a legszebb melle?

Az amerikai Playboy magazin a címbéli kérdést tette fel olvasónak, és több mint 132 ezer szavazat alapján összeállt egy tízes lista. Kicsit úgy indul, mintha még a kilencvenes években lennénk (Tiffani Thiessen?, Jenny McCarthy?, Lacey Chabert?!), de aztán jönnek korunk megkerülhetetlen keblei, amikkel már mi is foglalkoztunk vagy a Kamaszkorunk legszebb mellei-sorozatunkban (Elizabeth Hurley, Salma Hayek, Scarlett Johansson), vagy pedig az Ekkora mellből egy is sok (Brooklyn Decker, Kate Upton) című válogatásunkban. Az alábbi videóban megnézheti a Playboy-olvasók listáját.

Tovább

Lássuk, Sharon Stone hogy néz ki meztelenül mostanában!

A Harper's Bazaar szeptemberi számába készült három fotó Sharon Stone-ról, és az 57 éves színésznő a változatosság kedvéért az egyiken sem visel ruhát (viszont nagyon szép cipője van!). A képek kapcsán többen a photoshopos ember munkáját dicsérik, de én nem látom, hogy nagyon megbuherálták volna őket: legalábbis Stone keze, könyöke és dekoltázsa elég életszerűnek tűnik. Érdekesség még, hogy az első fotón Sharon Stone pont úgy néz ki, mint Kate Winslet.

Elkezdtem olvasni a cikket is, amiben a színésznő őszintén vall arról, hogy az agyvérzése milyen szinten vetette vissza a karrierjét az utóbbi időben, de az annyira lehangoló volt, hogy abbahagytam. Nézzük csak inkább a képeket!

Tovább

Hogyan kakil egy szupermodell?

Erre a sokakat érdeklő, vagyis ne szerénykedjünk: MINDENKIT érdeklő kérdésre adja meg a választ a brit GQ szeptemberi számában közölt Emily Ratajkowski-fotósorozat egyik felvétele.

A 24 éves szupermodell, aki mostanában színművésznőként is észreveteti magát (ő játszotta Ben Affleck valószínűtlenül tökéletes mellű szeretőjét a Holtodiglan-ban), a térdig érő bőrcsizmát leszámítva anyaszült meztelenül trónol a vécén, és valami elképesztő anyagból készült vörös takaróval melegíti a derekát. Ami különleges még, hogy keresztbe rakja a lábait, mintha csak egy talkshowban ülne, viszont ugyanúgy a mobilját nézegeti vécézés közben, mint bárki más.

Egy talánnyal kevesebb.

Tovább

Megvan Szabó Erika másik pornós hasonmása

Két hete írtam egy posztot arról, hogy Brooklyn Chase nevű pornószínésznő mennyire emlékeztet Szabó Erikára. Tényleg nem terveztem, hogy cikksorozatot szentelek ennek a témának, de azóta - ahogy Jeff Bridges fogalmazott A nagy Lebowski-ban -

új hírek láttak napvilágot!

Az igazi Szabó Erika
Az igazi Szabó Erika

Tegnap benéztem a sztar.com Szabó Erika-topikjába, és láttam, valaki megosztotta a Brooklyn Chase-es posztomat (jött is rá egy csodás reakció egyből: "hát ez kb annyira hasonlít rá, mint elefánt a radiátorhoz"), de amíg sokkal fontosabb ennél, hogy egy másik ember beírta alá, hogy "Little Caprice jobban hasonlít rá". És tényleg!

Nézzünk is meg gyorsan pár képet erről a 26 éves, cseh származású szexipari munkásról!

Noha Little Caprice-nek jóval kisebb a melle, mint Szabó Erikának, rendelkezik azonban azzal a kislányos bájjal, ami a Barátok közt második Tildáját játszó színésznő esszenciája. Emellett a testalkata, az orra, a szája, a szeme színe és formája is stimmel. Mondjuk csak ki: egyszerűen jobban árasztja magából a hamisítatlan szabóerikaságot, mint Brooklyn Chase.

Úgy gondoltam, inkább nem fogom órákon át nézegetni Little Caprice pornójeleneteit (nem mintha az egy haszontalan időtöltés lenne), hogy megtaláljam közöttük a legszabóerikásabbat, hanem csak beírom a nevét a YouJizz keresőjébe, és amit első helyen dob ki, azt rakom be ebbe a cikkbe. 

Húha, ez egy rettenetesen szocreál, leginkább a Roncsfilm-be illő dugás volt! Viszont simán el tudom képzelni Szabó Erikáról, hogy felvenne egy ilyen fehér mellényt.

Nincs más hátra, mint szavazni!

Tovább

Facebook