A Mission: Impossible - Fantom protokoll nézése közben biztos sokan feltették magukban a kérdést, hogy "kik ezek a gyönyörű nők és hogyan láthatnám őket sokkal kevesebb ruhában?" Nekik szeretnénk most pár percnyi kellemes kikapcsolódást nyújtani.


Nézzük először Tom Cruise akciócsapatának mélyen dekoltált tagját. Őt Paula Pattonnak hívják és korábban olyan filmekben láthattuk, mint A randiguru, a Kiefer Sutherlandes Tükrök, vagy a Precious - A boldogság ára. A M:I 4 alapján úgy tűnt, mintha egy kifejezetten sudár teremtés lenne, de ez csak amiatt volt, mert általában Tom Cruise mellett állt (Patton 163 centi magas). Az életben Robin Thicke R&B énekes felesége, és meztelenül mutatkozott (persze nem sok látszik belőle) férje debütáló albumának borítóján.


Filmvásznon csak egyszer pucérkodott eddig, mégpedig a Deja Vu című 2006-os thrillerben, ahol Denzel Washington és néhány másik férfi figyelte zuhanyozás közben. Az alábbi részlet bizarr képi világa valószínűleg annak tudható be, hogy senki nem szólt Tony Scottnak, hogy nem muszáj az összes szűrőt feltenni a kamerára.


Paula Patton dekoltázsa nem csak a M:I 4 alkotóit, hanem egy csomó fotóst is megihletett már. Szemezgessünk most a színésznőről készült leginkább figyelemreméltó felvételekből!


Cikksorozatunk holnap érkező második részében a szexi francia bérgyilkosnőt, Léa Seydoux-t fogjuk alaposabban szemügyre venni.