Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nézd meg Angelina Jolie és Brad Pitt szexjelenetét!

A karrierje első szakaszában Angelina Jolie elég gyakran meztelenkedett a mozivásznon. Rögtön a legelső filmjében, az 1993-as Cyborg 2-ben volt egy emlékezetes szexjelenete, aztán jött a Kis tüzek és A sivatagi hold titka, leszbiskedett a Giá-ban, illetve Banderasszal lepedőakrobatikázott az Eredendő bűn-ben.

Angelina Jolie Brad Pitt A tengernél
Eredendő bűn (2002)

Huszonkilenc éves volt, amikor a 2004-es Életeken át című thrillerben Ethan Hawke-nak mutatta meg a melleit, de azután sokáig semmi. Pontosan tizenegy évig nem vetkőzött, egészen a tavalyi A tengernél című saját rendezésű párkapcsolati drámájáig.

Angelina Jolie Brad Pitt A tengernél
Életeken át (2004)

Amikor 2013-ban Jolie bejelentette, hogy a rák kockázatának csökkentése érdekében eltávolítatta a melleit, nagy összegben mertem volna fogadni arra, hogy soha többé nem fog pucérkodni filmben, és most is arra tennék, hogy A tengernél volt az utolsó alkalom.

Angelina Jolie Brad Pitt A tengernél
A tengernél (2015)

A film bemutatója környékén a New York Timesnak beszélt arról, hogy amikor a forgatókönyvet írta, még nem tudta, hogy ő maga fogja eljátszani a női főszerepet, és amikor így alakult, először meg is ijedt.

"Egy csomó jelenetet ki akartam hagyni, vagy megváltoztatni, amikor rájöttem, hogy én leszek ott meztelenül abban a kádban. De aztán azt mondtam magamnak, el kell hesegetni ezeket a gondolatokat. Nem vághatsz ki vagy változtathatsz meg egy jelenetet csak azért, mert melleltávolító műtéted volt, vagy mert a férjed a partnered a filmben, és ezért az emberek majd agyon fogják analizálni. Az csalás lenne."

Tovább

Ebbe a beszélgetésbe belehallgatnék

Tovább

Návai Anikó homlokon puszilja Angelina Jolie-t, majd letörli róla a nyálát


Tovább

Brad Pitt itt úgy néz, mint egy csávó, aki büszke a nőjére

Tovább

Angelina Jolie és Törköly Levente egy kockában!

Tovább

Angelina Jolie egy 1993-as reklámban

És ki rendezte ezt a reklámot? David Fincher. Hoppáré!


Ha már itt tartunk, nézzünk meg egy másik reklámot is, amit szintén David Fincher rendezett, csak 15 évvel később és Brad Pitt-tel!

Tovább

Bárki vágja fejből, hogy mit rendezett a jobboldali csaj?

Tovább

Angelina Jolie ökörködik

Fotó: Alexei Hay (Marie Claire, 2012 január)

Tovább

Angelina Jolie tök szép ezen a fotón

A vér és méz földje hétfői premierjén.

Tovább

Hűha!

Tovább
«
123

Facebook