Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Emily Ratajkowski majd kiesik a ruhájából

A közvélekedés szerint a Zac Efron főszereplésével készült Miénk a világ rémesen unalmas film, viszont vannak benne hangulatos részek, amikben szép emberek partiznak valami eufórikus számra, és Emily Ratajkowski mellei ütemre ringanak.

A Blurred Lines-klipben pucérkodó, a Holtodiglan-ban pedig Ben Affleck szeretőjét játszó (és ott is pucérkodó) modell/színésznő összes fontos jelenetét megnézhetjük a Miénk a világ-ból az alábbi videóban, és valóban, kifejezetten izgalmas figyelni, hogy mikor ugranak ki a mélyen dekoltált blúzából azok az isteni mellek (aki nem szereti az ilyen izgalmakat, ebben a cikkben megtekintheti az ominózus kebleket). Nagyon reméljük, hogy a Miénk a világ DVD-kiadására felkerül majd egy bakiparádé azokkal a felvételekkel, amik közben nem sikerült kordában tartani a szilaj melleket!

Tovább

Hogyan kakil egy szupermodell?

Erre a sokakat érdeklő, vagyis ne szerénykedjünk: MINDENKIT érdeklő kérdésre adja meg a választ a brit GQ szeptemberi számában közölt Emily Ratajkowski-fotósorozat egyik felvétele.

A 24 éves szupermodell, aki mostanában színművésznőként is észreveteti magát (ő játszotta Ben Affleck valószínűtlenül tökéletes mellű szeretőjét a Holtodiglan-ban), a térdig érő bőrcsizmát leszámítva anyaszült meztelenül trónol a vécén, és valami elképesztő anyagból készült vörös takaróval melegíti a derekát. Ami különleges még, hogy keresztbe rakja a lábait, mintha csak egy talkshowban ülne, viszont ugyanúgy a mobilját nézegeti vécézés közben, mint bárki más.

Egy talánnyal kevesebb.

Tovább

Emily Ratajkowski fotósorozata a Treats! magazinban










Tovább

Facebook