Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kim Basinger lánya mellben az anyjára ütött 

Alec Baldwin és Kim Basinger lánya, Ireland Baldwin először 11 éves korában került a hírekbe, amikor az apja "agyatlan kismalac"-nak nevezte egy dühös telefonüzenetben, ami aztán felkerült az internetre. A szülei egy legendásan viharos kapcsolat után végül 2002-ben váltak el, de még öt évvel később is marakodtak lányuk elhelyezésén.

A most húszéves Ireland modellként dolgozik, de már a színészettel is kacérkodik: a Robert De Niro és Sylvester Stallone főszereplésével készült A kiütés című 2013-as bokszfilmben édesanyja fiatalkori verzióját játszotta.

Ireland Baldwin Kim Basinger

A 188 centis lányról lehet tudni, hogy két éve leszbikus kapcsolatban élt az Angel Haze afroamerikai rapperrel, illetve hogy van egy csomó elég ronda tetkója (ez nyilván a nehéz gyermekkor hozadéka), a bal vállán például David Bowie feje díszeleg, a melle alatt pedig a "Try a Little Tenderness" mondat, ami a kedvenc Otis Redding-számának a címe.

Tovább

Kim Basinger | Playboy - 1983 február

Tovább

Kim Basinger 58 éves

A művésznő születésnapja alkalmából összeszedtem a tíz legemlékezetesebb filmjét, valamint megmutatok három pikáns videót, amelyek közül mind más-más szempontból érdekes. (Ez a poszt inkább a vizuális típusoknak fog kedvezni, ugyanis éppen címlapozom, így marhára nincs időm szövegeket írni.

Tovább

Facebook