Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szorcsik H. Viktória szeméremdombját nézzük csak meg alaposan!

Mint azt már minden ember tudja az országban, a Válótársak múlt heti részében Szorcsik H. Viktória hatalmasat kefélt Stohl Andrással. A más sajtótermékeknél dolgozó kollégák már múlt pénteken kattintások tízezreit gyűjtötték be ezzel, nekem meg sikerült jól kimaradnom a dologból. Sajnos az van, hogy annyira visszataszító alaknak tartom Stohl Andrást, hogy ha hallom, hogy ő van egy szexjelenetben, minium három napba telik, mire ráveszem magamat, hogy megnézzem. Na, de megpróbálok valami újat nyújtani, ha ilyen megkésve is. Például iderakom a konkrét jelenetet, mert úgy láttam, a legtöbb helyen csak pár homályos képpel vagy egy ocsmány giffel szúrták ki az olvasók szemét.

Valamint oknyomozásba fogtam! Lehet, hogy más ki sem szúrta, de én igen, hogy amikor a sajnálatosan rövid dugás után Viktória kikelt az ágyból, és tök pucéran elsétált a szekrényig, akkor elment a tükör előtt, amiben látnunk kellett volna a punciját, de valahogy mégsem láttuk. Megkérdeztem a produkcióhoz közel álló, a neve elhallgatását kérő ismerősömet, hogy a szemem káprázik, vagy tényleg nincs ott az a punci. Ő elárulta, hogy Szorcsik H. Viktória saját kérésre digitálisan elhomályosítottak a tükörben megvillanó punciját, kiblörrözték, ahogy az ismerősöm fogalmazott. Akkor most már ezt is tudjuk.

Szorcsik H. Viktória Válótársak Stohl András SP

És ha már Szorcsik H Viktóriánál tartunk, nézzük még meg azt a 2011-es SP-klipet (persze szigorúan hang nélkül), amiben ő először feltűnt, és fehérneműben kellette magát. Tökre megmaradt bennem egy komment, amit valaki ehhez a kliphez írt a YouTube-on: "csak 18 éves, és már narancsbőrös a feneke, gratulálok!" A Válótársak-os videóból azonban látszik, hogy négy évvel és két gyerekkel később egy szemernyi narancsbőr nincs már azon a fenéken. Hát, erről magyarázott Kövér László!

Tovább

Ezzel a nővel kavart Stohl

A Bors pénteki cikkében arról ír, hogy Stohl András a Perlasca - Egy igaz ember története című 2001-es film forgatásán lefeküdt partnernőjével Mathilda May-jel. May 1965-ben született, dolgozott többek között Jacques Demy-vel, Claude Chabrollal és Werner Herzoggal, de a legismertebb filmje talán az 1985-ös Életerő című sci-fi, amiben minden idők legformásabb mellű földönkívülijét játssza (bár ha csinálnánk egy összeállítást ebben a témában, lehet, hogy inkább Natasha Hestridge-et hoznánk ki első helyre). Nézzünk meg egy részletet ebből a filmből!

 


Másik emlékezetes munkája a Mell és a Hold című Bigas Luna-film volt, amiben egy kilencéves kisfiú méltatlankodik azon, hogy az anyukája már nem szoptatja őt, de ebben a jelenetben Mathilda May-től megkapja, amire vágyik.

 

 

Kukkantsunk még bele a színésznő Becoming Colette című 1991-es filmjébe is, amiben Virginia Madsennel leszbizik, majd befut Klaus Maria Brandauer, és ő is bekapcsolódik a játékba.

 

Tovább

Itt csapatjuk Stohl Andrással a Nemzeti Színház művészbüféjében

 

Fotó: Tuba Zoltán

Tovább

Facebook