Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Telik az a rohadt idő: Bordán Irén és Bordán Lili

1987


2012

Tovább

Heidi Klum tiszteleg a Változó világ legendás jelenete előtt

Tovább

Osvárt Andreáról lehámozzák a ruhát

Amikor tavaly ősszel Osvárt Andreát a Transporter-sorozatról faggattam, érthetetlen módon elmulasztottam feltenni neki a legégetőbb kérdést: fog-e meztelenkedni benne? Elvégre egy Cinemax-sorozatról van szó, és ezen a csatornán fut többek között a fedetlen mellekben tobzódó Válaszcsapás is. A Transporter új előzeteséből arra lehet következtetni, hogy itt sem lesz hiány a meztelenkedésben, az egyik jelenetben például pont a 33 éves szépséges magyar színésznőt kezdi el megszabadítani a kis fekete rucijától a főhős.



A Transporter természetesen a Luc Besson és Jason Statham nevével fémjelzett A szállító-filmsorozat alapján készül, főszereplője egy Frank Martin nevű volt kommandós (Chris Vance), aki különböző rejtélyes csomagokat kézbesít titokzatos és veszélyes ügyfelek számára. Osvárt Andrea a szállító munkatársát játssza, aki a kliensekkel tartja a kapcsolatot, és ő mondja meg mindig Franknek, hogy hova kell vinni a csomagot. A nő titokzatos múltjáról is lassan kiderülnek dolgok, és Andrea elárulta nekünk, hogy elképzelhető, hogy pár szót magyarul és olaszul is fog beszélni a sorozatban.

Tovább

Végre láthatjuk Kristen Stewart cicijét

Május közepén írtuk, hogy az Alkonyat-filmek Bellájaként ismert Kristen Stewart pucérkodni fog az Úton című filmben, majd amikor riporterünk egy héttel később megnézte Cannes-ban a legendás Kerouac-regényből készült alkotást, arról számolt be, hogy az egyik kocsikázós jelenetben Stewart valóban "meztelenül beül a két főhős közé, és kiveri nekik". Az Úton-t azóta már bemutatták a Benelux államokban, és az egyik vetítésen egy jótét lélek előhalászta az ósdi videókameráját (külön dicséret jár a kép jobb alsó sarkában lévő bájosan retro timestampért) és felvette a szóban forgó jelenetet, így mi is szemtanúi lehetünk a 22 éves színésznő pucér debütálásának.


Tovább

Hallani, hogy sikoltanak

A Prometheus alaposan megosztotta a közönséget, voltak akik mesterműnek kiáltották ki, mások zagyvaságnak tartották. Abban azonban mindkét tábornak egyet kell értenie, hogy a szexualitás fájóan hiányzott a filmből. Amikor Charlize Theron a kabinjába invitálta Idris Elbát, kinézett ugyan egy kiadós hancúr, de nagy sajnálatunkra ezt sosem mutatták meg nekünk (talán majd a kivágott jelenetek között ott lesz a DVD-n). A hiányérzetet enyhítendő, nézzük meg hogyan szexeltek a Prometheus-ban szereplő színésznők más filmekben!

* * *

CHARLIZE THERON



Charlize Theron nagy szerencséjére nem kapta meg a Showgirls főszerepét (amire állítólag egészen az utolsó körig esélyes volt), így az akkor 21 éves modell a Két nap a völgyben című egészen vállalható Ponyvaregény-koppincsban debütált színésznőként. James Spader enyhén pszichopata norvég csaját játszotta, és az alábbi szexjeleneten kívül volt még a filmben egy emlékezetes bunyózása is Teri Hatcherrel.


Négy évvel később Theron üdítően felszabadult szeretkezést adott elő Ben Affleckkel a Hulla, hó, telizsák című akcióthrillerben. Mondjuk nem csoda, hogy a férfi ilyen lelkes, ugyanis pont előtte szabadult a börtönből, ahol hat évet ült.



Bónusz: Tobey Maguire vágyakozó pillantást vet Charlize Theron tökéletes testére az Árvák hercege című filmben.



- - -

NOOMI RAPACE




Az eredeti tetovált lány első nagy áttörését a Daisy Diamond című 2007-es dán film jelentette. Ebben a mélységesen lehangoló drámában Rapace olyan meggyőző alakítást nyújtott, hogy el is nyerte érte a két legjelentősebb dán filmes díjat abban az évben. A film főhősének, Annának minden vágya, hogy színésznő legyen, de a meghallgatásokon folyamatos megaláztatás éri, majd pornózni kezd, később pedig útszéli prostituált lesz. Ezektől a szexjelenetektől sajnos senkinek nem lesz jobb kedve.


Sokkal bensőségesebb azonban A lány, aki a tűzzel játszik című második Tetovált lány-film leszbikus szexjelenete. Érdekes lenne megnézni, David Fincher hogyan csinálná meg ezt a jelenetet, mert mainstream amerikai filmben eddig még biztosan nem láthattunk ilyen hiteles leszbikus szeretkezést (ezzel kapcsolatban megkérdeztem egy leszbikus ismerősömet is, aki megerősítette, hogy igen, ez a jelenet tényleg nagyon hiteles).


- - -

KATE DICKIE

A 41 éves skót színésznő a legtöbb olvasónak a Trónok harca című nagyszerű HBO-sorozatból lehet ismerős, ahol rendszerint egy hatéves gyerek csüng a mellén. Érdemes viszont levadászni a Red Road című 2006-os filmjét, amely amellett, hogy egy rendkívül izgalmas thriller, tartalmazza még az utóbbi idők legélethűbb szexjelenetét is (mi is díjaztuk anno).


Tovább

Töke van a bérgyilkos asszonynak (18+)

Chloë Sevignyt senki nem vádolhatja azzal, hogy nem elég bevállalós. Ha a memóriánk nem csal, még mindig ő az egyetlen Oscar-jelölt színésznő, aki hosszú perceken át a szájában tartotta a rendezője farkát egy cannes-i versenyfilmben. A 37 éves színésznőt az utóbbi években a Hármastársak című HBO-sorozat poligám főhősének egyik feleségét alakította, de hamarosan egy még sikamlósabb témájú sorozat főszereplőjeként láthatjuk. A Hit and Miss-ben Sevigny egy Mia nevű bérgyilkosnőt játszik, akinek a foglalkozása mellett a másik nagy titka, hogy igazából nem is nő, hanem egy nemváltó műtét előtt álló transzexuális férfi. A sorozat első részéből az internetre felkerült részletben megcsodálhatjuk a figura elsődleges és másodlagos nemi jellegét is.


Tovább

Magyar lány a cannes-i vörösszőnyegen

Már egy ideje várom, hogy Palvin Barbara csináljon valami filmekkel kapcsolatos dolgot, hogy posztolhassak róla - ez végre megtörtént. A 18 éves, budapesti születésű szupermodellt szombat délután először fotózták le egy filmpremieren, mégpedig a Lawless című film (kritikánk) vörösszőnyeges bevonulásán a cannes-i filmfesztiválon. Ezt a kis videót nem sokkal a premier előtt csinálták vele:


Palvin egy gyönyörű Valentino ruhát viselt, és egész különös módon kifestették ki a szemét (nem mintha bármennyire is értenék a sminkhez, de megkérdeztem a feleségemet, és ő sem látott még ilyen szemkihúzást). A modell a L'Oreal Paris nagyköveteként vesz részt a filmfesztiválon, és az esemény előtt azt nyilatkozta, hogy egy kicsit izgul, valamint azt álmodta, hogy nagyot fog tanyálni és elfolyik a sminkje. Szerencsére, nem így lett.









Palvin Barbara pénteken este egy dögös fekete miniruhában tűnt fel a L'Oreal cannes-i partiján, ahol Josephine de la Baume (modell, színésznő, énekesnő, Mark Ronson felesége) DJ-zett.


Tovább

Rory Gilmore nem vett melltartót a bunda alá

A Szívek szállodája-rajongók minden bizonnyal félrenyelték a kakaójukat, amikor meglátták a harmincéves Alexis Bledelt a Mad Men című tévésorozat legutóbbi részének alábbi jelenetében.


Tovább

Így nem is lehetne kinyitni a vécéajtót

Kijött az új Judd Apatow-film plakátja, első blikkre egész pofás, viszont ha jobban megnézzük, feltűnő, hogy Paul Ruddot elég bénán elmozgatták, és a letolt gatyája alatt látszik, hogy hol volt korábban a vécétest (vagy mi az Isten), ráadásul ha szarás közben a lába így elérne az ajtó közepéig, akkor nem is lehetne kinyitni az ajtót a vécétől.

Tovább

Christina Ricci magyar szobában pucérkodik

Vagy legalábbis remélem, mert ez a kép a Bel Ami című filmből van, amit nagyrészt Budapesten forgattak, és kellemes érzés arra gondolni, hogy amíg én itt üldögéltem az irodában, Christina Ricci a város másik végében meztelenül fetrengett egy ágyon.


Aki nem bírja ki azt a három hónapot a Bel Ami magyarországi bemutatójáig, annak javaslom, hogy szerezze be az After.Life című 2009-es thrillert, amiben Ricci gyakorlatilag végig tökpucér. Ja, viszont halottat játszik.

Tovább

Facebook