Az elmúlt hetet Cannes utáni depresszióban töltöttem, csak nemrég kezdtem el körülnézni, hogy mik történtek itthon mostanában. Az első dolog, ami felkeltette az érdeklődésemet, hogy csináltak valami sajtótájékoztatószerűséget Palvin Barbarával, amin a női magazinok riporterei kérdezgethették a cannes-i vörös szőnyegen idén már negyedik alkalommal vonuló magyar szupermodellt.

Palvin Barbara a cannes-i vörös szőnyegen
Palvin Barbara a cannes-i vörös szőnyegen

Barbarával alig készül olyan interjú, ami mélyebbre megy a "Hogyan ápolod a hajad?" és a "Sok vizet iszol?"-típusú témáknál, és noha az InStyle főszerkesztője, Szűcs Péter ezeket a kérdéseket is feltette a 21 éves lánynak, de emellett faggatta a Leonardo DiCaprióval való kapcsolatáról és a magánéletéről is. (ezeket a részeket teljes egészében beidézem az InStyle-interjúból, mert azt írják az alján, hogy "Az interjúból idézni csak szó szerint, forrásmegjelöléssel lehet.")

És kivel találkoztál idén Cannes-ban?

Most annyira nem ismerkedtem... végül csak egy partiba mentem el, Leonardo DiCaprio privát bulijába, amit egy villában rendeztek.

Leonardo DiCaprióval beszélgettél is Cannes-ban?

Persze, nagyon jóban vagyunk. Ahogy minden évben, most is volt nála az amfAR gála után egy parti, amin megjelent például Naomi Campbell, Chris Brown és Kendall Jenner is. Igazából az elmúlt évek alatt nagyon jóban lettünk Leonardóval. Amikor januárban Los Agelesben jártam, akkor is üzent nekem, hogy találkozzunk - persze nem kettesben. Hangsúlyozom, hogy nem járunk és nincs köztünk semmi, csak jóban vagyunk.

Akkor tulajdonképpen ez már egy barátság, ami kialakult kettőtök között?

Igen. A születésnapomra is írt, pedig én azt sem tudom, hogy neki mikor van, de jó tudni, hogy ő tudja az enyémet.

Vicces látni, hogy Barbara hiába tölti kiskamasz kora óta idejének nagy részét a nemzetközi divatszakma forgatagában, így sem tud kihagyni egy olyan tipikusan magyar húzást, hogy azzal kérkedjen, hogy DiCaprio tudja, mikor van a szülinapja, de neki fogalma sincs, hogy mikor van az övé.

A kedvenc DiCapriós-sztorim Barbarától azért továbbra is az, amit a Glamour Online videójában osztott meg két évvel ezelőtt:

Láttátok, tettem ki Leonardo DiCaprióval egy közös képet. Úgy ismerkedtem meg vele, hogy még a Golden Globe napja előtt volt egy event, egy előparty, ahol ő is ott volt, és bemutatkoztunk. Mondta, hogy nagyon fáradt, mert most repült New Yorkból, úgyhogy adtam neki egy olyan rágót, ami az időeltolódásos érzésen segít.

Tíz perccel később megint egymásba szaladtunk, megint beszélgettünk, akkor készült a kép, és utána mondta, hogy este lesz egy kis buli, és menjek én is velük. Elmentünk bulizni, aztán folytatódott nála egy házibuli keretében a szórakozás. Nagyon jó volt, a tűz köré beültünk, gitároztunk, énekelgettünk... jó volt.

Ez csodálatos, mert én is pont úgy képzeltem el egy házibulit Leonardo DiCapriónál, hogy tábortűz mellett szupermodellekkel énekelget és gitározgat! Azt viszont nagyon szeretném tudni, hogy ki gitározott és pontosan milyen dalokat énekeltek el.

Na, de visszatérve az InStyle-interjúra. A végefelé Szűcs rákanyarodik a népszerű, "hogy az istenbe nincs neked pasid?!" témakörre, amit rendszeresen feldobnak az újságírók mióta két évvel ezelőtt Barbara szakított a tinédzserkori szerelmével, és a bulvársajtó folyton összeboronálta mindenféle szupersztárral (Justin Bieber, Niall Horan, stb.), de ő ezeket a kapcsolatokat mind tagadta.

Hogyan képzeled magad 10 év múlva?

Szeretnék már addigra egy férjet. Nagyon szeretnék egy barátot...

És van jelölt?

Nincs, senki.

De biztos nagyon sokan udvarolnak.

Persze, de az más. Nem tudom, miért nincs senki. Lehet, hogy még nem állok készen. Lehet, hogy még kell fél év, amikor az én személyiségem is teljesen kialakul, és akkor találkozom valakivel, amikor már 100 százalékosan meg leszek elégedve magammal.

Azért túlságosan ne sajnáljuk meg Barbarát, mert ha egy kielégítő romantikus párkapcsolat nem is talált rá mostanában, azért csapatja ő a partit rendesen. Például sokkal jobban bírja az éjszakázást mint egy rockegyüttes tagjai.

A ma esti koncert alaphangját megadja a tény, hogy pár óra alvás után, 7:40-kor a pálinkás az erkélyen már ordítva küldi...

Posted by ISTEN HÁTA MÖGÖTT on 2014. június 19.