Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés

Zomborácz Virág: Életem legnagyobb élménye volt

Monstre Zomborácz Virág-interjúnk bónusz részében a 28 éves rendező elárulja, hogyan alakult a kapcsolata Andy Vajnával, miket rontott el az Utóélet forgatásán, hogyan próbálta lebeszélni a munkatársait a bulizásról, és melyik Wes Anderson-filmek inspirálták. Azt is megkérdeztük, milyen zenéket szeretne használni a filmben, mennyi termékelhelyezés lesz, és melyik filmfesztivált szeretnék megcélozni.

Tovább

Magyar lány a cannes-i vörösszőnyegen

Már egy ideje várom, hogy Palvin Barbara csináljon valami filmekkel kapcsolatos dolgot, hogy posztolhassak róla - ez végre megtörtént. A 18 éves, budapesti születésű szupermodellt szombat délután először fotózták le egy filmpremieren, mégpedig a Lawless című film (kritikánk) vörösszőnyeges bevonulásán a cannes-i filmfesztiválon. Ezt a kis videót nem sokkal a premier előtt csinálták vele:


Palvin egy gyönyörű Valentino ruhát viselt, és egész különös módon kifestették ki a szemét (nem mintha bármennyire is értenék a sminkhez, de megkérdeztem a feleségemet, és ő sem látott még ilyen szemkihúzást). A modell a L'Oreal Paris nagyköveteként vesz részt a filmfesztiválon, és az esemény előtt azt nyilatkozta, hogy egy kicsit izgul, valamint azt álmodta, hogy nagyot fog tanyálni és elfolyik a sminkje. Szerencsére, nem így lett.

Palvin Barbara pénteken este egy dögös fekete miniruhában tűnt fel a L'Oreal cannes-i partiján, ahol Josephine de la Baume (modell, színésznő, énekesnő, Mark Ronson felesége) DJ-zett.


Tovább

Zomborácz Virág ma 27 éves

Ezt a videót még tavaly csináltuk Cannes-ban, ahol Zomborácz Virág valami díjat kapott azért, mert olyan tehetséges. Valahogy akkor elmulasztottuk kirakni, de most ezzel kívánunk nagyon boldog születésnapot a magyar filmművészet eme páratlan csodájának.


Tovább

Zomborácz Virág és a kínosság határa Cannes-ban


 

Kamera: Varga Éva
Készült: 2011/05/15, Cannes

Tovább

Mélanie Laurent tegnap Cannes-ban

Tovább

Cannes 2011: brutálerős felhozatal várható

A Guardian cikke szerint ezeket a filmeket nézhetjük majd idén Cannes-ban:

Terrence Malick: The Tree of Life
Pedro Almodóvar: La piel que habito
Lars von Trier: Melancholia
Gus van Sant: Restless
David Cronenberg: A Dangerous Method
Steve McQueen: Shame
Andrea Arnold: Wuthering Heights
Walter Salles: On the Road
Nanni Moretti: We Have a Pope
Dardenne testvérek: Set Me Free
Aki Kaurismaki: Le Havre

A Shame-et mondjuk még csak most forgatják, meglepődnék, ha elkészülne addig, de például az A Dangerous Method és a Melancholia előzeteseit már nyomták Berlinben. Egy forgalmazós csaj, aki látta őket, mesélte, hogy Cronenberg visszatér a régi beteg énjéhez és Keira Knightley-t sokszor és sokan megrakják a filmben, a Von Trierről meg, hogy nagyon ütős, de gyanúsan nincs dialógus az előzetesben.

És mindehhez még hozzájön a Midnight in Paris című új Woody Allen, amit már bejelentettek, mint nyitófilmet, valamint Az ajtó című Szabó István-film felbukkanására is nagy esély van.

Illusztráció: Brad Pitt a The Tree of Life című filmben

Tovább

Facebook