Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szexi diáklánynak öltözött Szabó Erika jöhet?

A magyar filmgyártás talán legnagyobb bűne, hogy az elmúlt hat évben nem kezdett semmit Szabó Erikával.

A Barátok közt "új" Tildájaként megismert csodaszép színésznő először, és egyelőre utoljára a 2010-es Üvegtigris 3-ban tűnt fel a mozivásznon. Mindenki emlékszik, hogy mekkorát alakított abban a filmben.

Szabó Erika

Azóta semmi.

Oké, Erika akkor kezdett el a Színművészeti Egyetemre járni, és ott nem nagyon szokták engedni a hallgatóknak a külsős munkákat, de az osztálytársai közül már egy csomóan tök sok filmben és tévésorozatban szerepeltek. Például ifj. Vidnyánszky Attila (Veszettek, A Viszkis, Aranyélet), Bach Kata (VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan), Vecsei Miklós (Egynyári kaland), Mészáros Blanka (Brazilok) vagy Zsigmond Emőke (Játszótársak).

Szabó Erika
Szabó Erika, ifj. Vidnyánszky Attila és Bach Kata valami színházi előadásban

Szabó Erika ellenben parlagon hever, és azt se felejtsük el, hogy ő volt messze a legidősebb az osztályában, tehát konkrétan a legjobb éveit vesztegeti el éppen (26 éves volt az Üvegtigris 3 idején, most novemberben lesz 32).

Amíg arra várunk, hogy valamelyik magyar rendező végre észbe kapjon, és megkínálja Szabó Erikát egy normális filmszereppel, nézzük meg azt a két társadalmi célú reklámot, amit mostanában csinált a színésznő. Az egyikben a középiskola legnagyobb balfasza azzal az ürüggyel szólítja le a suli legjobb nőjét, hogy menjenek el együtt vért adni. Az egyperces videóból kiderül például, hogy Szabó Erika 31 évesen is tök hitelesen hozza a miniszoknyás, haspólós, focikabátos gimis csajt.

A másik szpot a légimentőknek való adományozást népszerűsíti. Itt az alkotók teljesen rossz irányba mentek: Szabó Erikának magyarázzák el az újraélesztést egy életnagyságú baba segítségével. 

Mondom, mit kellett volna csinálni: Erika anyaszült meztelenül fürdőzik egy hegyi tavacskában, amikor is rosszul lesz, kijönnek a légimentők, kihúzzák a vízből, a két fickó  összeveszik azon, hogy melyikük élessze újra, de aztán egy gyors kő-papír-olló után az egyik adja neki a szívmasszázst, a másik pedig a szájból-szájba lélegeztetést. Ha ezt forgatják le, biztos, hogy nem 3958 megtekintés lenne rajta a YouTube-on, hanem mondjuk kétmillió!

Szabó Erika

Tovább

Itt egy iszonyú szexi fotó Szabó Erikáról

Az egyik külső vincseszterem könyvtárjaiban kattintgattam, amikor találtam egy olyan fotót Szabó Erikáról, ami nincs fent az interneten. Az Üvegtigris 3 idejéből származik, abban a filmben Erika egy Niki nevű modellt játszott, és Dobos Tamás neves fotográfussal csináltak egy portfoliót a lánynak (mondjuk szerintem direkt gagyira csinálták, mert ő azért nem volt egy menő modell), amiből pár kép bekerült a filmbe, pár lejött az Origón, pár felkerült a DVD-re, egy csomót pedig megmutattak a TV2 valamelyik bulvárműsorában. De ezt eddig még nem láttam sehol.

És mi olyan iszonyú szexi ezen a képen?

A tekintete.

Az a hajtincs, ami felfelé kunkorodik ott.

A kulcscsontja.

A bal mellének a vonala.

A jobb karján a bicepsz.

A köldöke.

A köldökpiercingjének a helye, ami valamiért a köldöke felett van.

Már csak akkor lenne szexibb ez a kép, ha azt a szalmakalapot inkább a fejére rakja.

Szabó Erika Üvegtigris 3

Itt van még nagyobb méretben.

Tovább

Megvan Szabó Erika másik pornós hasonmása

Két hete írtam egy posztot arról, hogy Brooklyn Chase nevű pornószínésznő mennyire emlékeztet Szabó Erikára. Tényleg nem terveztem, hogy cikksorozatot szentelek ennek a témának, de azóta - ahogy Jeff Bridges fogalmazott A nagy Lebowski-ban -

új hírek láttak napvilágot!

Az igazi Szabó Erika
Az igazi Szabó Erika

Tegnap benéztem a sztar.com Szabó Erika-topikjába, és láttam, valaki megosztotta a Brooklyn Chase-es posztomat (jött is rá egy csodás reakció egyből: "hát ez kb annyira hasonlít rá, mint elefánt a radiátorhoz"), de amíg sokkal fontosabb ennél, hogy egy másik ember beírta alá, hogy "Little Caprice jobban hasonlít rá". És tényleg!

Nézzünk is meg gyorsan pár képet erről a 26 éves, cseh származású szexipari munkásról!

Noha Little Caprice-nek jóval kisebb a melle, mint Szabó Erikának, rendelkezik azonban azzal a kislányos bájjal, ami a Barátok közt második Tildáját játszó színésznő esszenciája. Emellett a testalkata, az orra, a szája, a szeme színe és formája is stimmel. Mondjuk csak ki: egyszerűen jobban árasztja magából a hamisítatlan szabóerikaságot, mint Brooklyn Chase.

Úgy gondoltam, inkább nem fogom órákon át nézegetni Little Caprice pornójeleneteit (nem mintha az egy haszontalan időtöltés lenne), hogy megtaláljam közöttük a legszabóerikásabbat, hanem csak beírom a nevét a YouJizz keresőjébe, és amit első helyen dob ki, azt rakom be ebbe a cikkbe. 

Húha, ez egy rettenetesen szocreál, leginkább a Roncsfilm-be illő dugás volt! Viszont simán el tudom képzelni Szabó Erikáról, hogy felvenne egy ilyen fehér mellényt.

Nincs más hátra, mint szavazni!

Tovább

Megvan Szabó Erika pornós hasonmása

Amikor a baráti társaságunkban híres magyar színésznők pornós hasonmásairól kezdünk el beszélgetni, mindig akad valaki, aki benyögi, hogy "Brooklyn Chase meg kiköpött Szabó Erika!", de eddig elmulasztottam leellenőrizni ennek az állításnak a valóságtartalmát. Most viszont eszembe jutott, és gyorsan levadásztam egy jelenetet, amelyben az említett pornószínésznő fejti ki művészeti tevékenységét.

Hát igen, értem, mire gondolhatnak a többiek. A testi adottságok mindenképpen stimmelnek, és vannak olyan szögek, amikből Chase valóban nagyon emlékeztet a Barátok közt egykori Tildájára, míg más szögekből egyáltalán nem. Különben szerintem Sarka Katára legalább annyira hasonlít, mint Szabó Erikára, de ez nem meglepő, hiszen Sarka Kata is nagyon hasonlít Szabó Erikára.

Az Adult DVD Talk nevű site-on olvasható interjúból megtudtam Brooklyn Chase-ről, hogy

  • kevesebb mint négy hónappal született Szabó Erika után (mindketten a harmincadik életévüket tapossák éppen)
  • nyolc centivel alacsonyabb a magyar színésznőnél
  • tizenöt éves korában veszítette el a szüzességét (ez az információ nem áll rendelkezésre Szabó Erikával kapcsolatban)
  • tizennyolc éves korában ment férjhez (azóta elváltak)
  • 2012 óta dolgozik a pornószakmában
  • eddig 67 filmben szerepelt
  • kedvence a kutyapóz, amely közben egy kis hajhúzás sincs ellenére
  • naponta minimum egyszer szokott maszturbálni.
  • lehet követni a Twitteren és az Instagramon is.

Tovább

Facebook