Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zomborácz Virág: Életem legnagyobb élménye volt

Monstre Zomborácz Virág-interjúnk bónusz részében a 28 éves rendező elárulja, hogyan alakult a kapcsolata Andy Vajnával, miket rontott el az Utóélet forgatásán, hogyan próbálta lebeszélni a munkatársait a bulizásról, és melyik Wes Anderson-filmek inspirálták. Azt is megkérdeztük, milyen zenéket szeretne használni a filmben, mennyi termékelhelyezés lesz, és melyik filmfesztivált szeretnék megcélozni.

Tovább

Zomborácz Virág ma 27 éves

Ezt a videót még tavaly csináltuk Cannes-ban, ahol Zomborácz Virág valami díjat kapott azért, mert olyan tehetséges. Valahogy akkor elmulasztottuk kirakni, de most ezzel kívánunk nagyon boldog születésnapot a magyar filmművészet eme páratlan csodájának.


Tovább

A magyar filmművészet hősi halottja

Zomborácz Virág a Hamu és Gyémánt magazin őszi számában.

 

Tovább

Zomborácz Virág első reklámfilm-rendezése

Benne van a magyar Zack Galifianakis, na és persze FOREVER YOUNG!

 

 

Tovább

Zomborácz Virág - fotó

A múltkor egy cikkhez képet kellett találnom Zomborácz Virágról, és egy darab normális sem volt az interneten, úh most iderakok szép nagy fotót, hogy ha bárki vele szeretne illusztrálni valamit, akkor megtehesse ezt. Innen tudod letölteni ipari méretben.

 

Tovább

Zomborácz Virág és a kínosság határa Cannes-ban


 

Kamera: Varga Éva
Készült: 2011/05/15, Cannes

Tovább

A legcukibb rendezőnők az idei Filmszemlén (folyamatosan bővülő összeállítás)

Egy lány felhívta a figyelmemet arra, hogy idén számos elképesztően cuki rendezőnő filmje is a programba került. Nézzünk néhányat közülük! (mármint a lányokat nézzük, a filmekkel most nem foglalkozunk)

 

Felméri Cecília (Végtelen percek)

 

 

Kreif Zsuzsanna (Hajmosás - Buborék + Szent Péter Daciája)

 

 

Herpai Sára (Teher)

 

 

Szederkényi Bella (Orsolya)

 

 

No, és persze idén is leereszkedik a hívei közé a legcukibb rendezőnő kategória mindenkori nyertese: Zomborácz Virág (a baloldali ember a fotón)

 

Tovább

Facebook