Hát ez is megtörtént. Nem félhomályban, nem oldalról, nem ruhán keresztül. A LOVE magazin új számában anyaszült meztelenül áll előttünk a magyar szupermodell. Egy frusztráló, de izgalmas korszak zárult le ezzel, és ahogy az lenni szokott, ebben a végben sincs sok öröm. Annyi évnyi várakozás! Annyi találgatás! Palvin Barbara mellei már rég mítikus dimenziókat öltöttek, erre jön, és csak úgy megmutatja őket.

(a kép helye)

Persze, elkerülhetetlen volt. A legutóbbi Maxim- és LUI-magazinos fotósorozatok után már nem lehetett volna tovább húzni ezt a mell-nem-megmutatás dolgot, és dicsérendő, hogy ennyire puritán fotón történt meg végül a történelmi tett. Retus nélkül, erős világítással, szemből.

Mégis jobb lett volna, ha sosem látjuk meg (itt most a teljes társadalom nevében írok). Sokkal többet veszítettünk ezzel, mint amennyit nyertünk. Azt hittük, ezt akarjuk, de amikor megkaptuk, rájöttünk, hogy nem, nagyon nem ezt akartuk. És már nem lehet visszacsinálni. 

Barbara tekintetéből is ezt lehet kiolvasni a fotón. "Na, tessék. Itt vannak. Most örültök? Érdemes volt kikényszeríteni? Mert már semmi talány nem lehet a világban, igaz? Szerencsétlen faszok."

FRISSÍTÉS: Jött egy levél Palvin Barbara ügynökétől, hogy szedjük le a fotót, és én eleget tettem a kérésének. Még semmilyen hivatalos nyilatkozat nem volt az ügyben a modell vagy az ő menedzsmentje részéről, de a fórumokban kering egy csomó screenshot állítólagos csetbeszélgetésekről, amikben maga Palvin kérleli az illetőket, hogy szedjék le a pucér képet. A sztori, ami kirajzolódik kábé az, hogy Barbara nem járult hozzá, hogy a LOVE magazin lehozza ezt a fotót, úgy volt megbeszélve, hogy egy fekete téglalappal ki lesz takarva a melle, szóval most próbálják visszagyömöszölni a fogkrémet a tubusba, azaz eltüntetni a fotót az internetről.