Híres ember gyerekének lenni sosem könnyű. A sztárcsemeték alaposan megküzdenek azzal, hogy kilépjenek neves szülőjük árnyékából, és saját jogon is előálljanak valami figyelemreméltóval. Itt van például az Oscar-díjas rendezőlegenda, Steven Spielberg 25 éves lánya, Sasha Spielberg, aki édesapja három filmjében (Terminál, München, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága) is feltűnt kis szerepben, illetve örökbe fogadott testvérével, Theo Spielberggel közösen alakított Wardell nevű zenei formációval kiadott egy lemezt négy évvel ezelőtt.

Sashának azonban a legnagyobb tehetsége ahhoz van, hogy rendre olyan fotókat és videókat posztoljon magáról az Instagramra, amik nagyszerűen kihangsúlyozzák csábos alakját és anyányi melleit (az édesanyja különben a Fekete eső-ből és az Indiana Jones és a végzet templomá-ból ismert Kate Capshaw, és Sasha egyenlő mértékben örökölte szülei arcvonásait, tehát sok szerencsét kívánunk a pasijának, hogy szex közben ki tudja kapcsolni az agyában a "Spielberg női verzióját dugom"-mantrát).

Sasha Spielberg Steven Spielberg Kate Capshaw
Kate Capshaw, Steven Spielberg és Sasha Spielberg

A 25 éves lány legutóbb egy olyan fotót rakott ki, amin a konyhaszekrényen üldögél egy átlátszó anyagú fehér trikóban, amit az ellenfény csak még átlátszóbbá tesz, és a képaláírásból egyértelmű, hogy ő is érzi, hogy most csúcsra tört a magamutogatásban.

Az Instagramján barangolva hamar kiderül, hogy Sasha erősen vonzódik az átlátszó anyagokhoz...

...a merészen dekoltált retro szerkókhoz...

...illetve, hogy olyan emberekkel barátkozik, akik maguk is szívesen közszemlére teszik azt, amivel megajándékozta őket a Jóisten.

A kedvencünk Sashától az a rövidke kis videó, amivel tavaly kívánt boldog karácsonyt a követőinek.