Palvin Barbara is részt vett szerdán este a La La Land című musical díszbemutatóján a velencei filmfesztiválon. Ez az a film, amiben Ryan Gosling zúg bele Emma Stone-ba (és fordítva), és állitólag olyan varázslatos és romantikus az egész, illetve olyan mennyiségű életerővel tölti fel a nézőt, hogy ha hullát ültetsz be rá, rögtön feltámad.

A Philosophy nevű ruhamárka (ők öltöztetik Barbarát a fesztiválon) Instagramjára került fel egy kis videó, amiben a tavaly négymillió dollárt kereső magyar szupermodell odamegy a vörös szőnyeg szélén álldogáló pórnéphez.

Palvin Barbara

A videó kapcsán egy nálam érettebb gondolkodású ember talán arra hívná fel a figyelmet, hogy a leghíresebb magyar milyen profin nyomja ezt a jópofizást a rajongókkal. Hogy egy perc alatt kioszt néhány autogramot, és négy közös szelfihez is pózol. De nekem leginkább az tűnt fel, hogy többször is olyan szögből veszi a kamera Barbarát, hogy tökre be lehet látni a dekoltázsába, és gyakorlatilag minden irányból meg tudjuk csodálni a mellét (amit ugyebár még sosem mutatott meg úgy igaziból).

Nagy csalódás lehetett Barbara számára, hogy Ryan Gosling nem vett részt ezen a premieren (nem engedték el a Szárnyas fejvadász 2 magyarországi forgatásáról), de talán jobb is ez így, mert kínos jelenetet is eredményezhetet volna a nagy találkozás. Azt ugyanis az alábbi videóból tudjuk, hogy bocs, Eva Mendes, de Palvin Barbara igenis megcsókolná Ryan Goslingot.

Barbara velence vörös szőnyeges vonulásáról ide kattintva megnézhetsz 222 darab nagyfelbontású fotót.