A cannes-i filmfesztiválon láttam a Dope című vígjátékot, és az alábbi jelenet közben egyből éreztem, hogy ez egy fontos meztelenkedés, aminek a témával (pucérkodás) foglalkozó évvégi listákon akár még egy dobogós helyezés is kinézhet. Külön izgalmas volt úgy nézni ezt a jelenetet, hogy a benne szereplő színésznő közben ott ült tőlem 15 méternyire, ráadásul, a vetítésre is egy észbontó szerelésben érkezett. Ebben ni.

A neve is olyan gyönyörű, mint ő maga: Chanel Iman. 24 éves szupermodell, egzotikus külsejét annak is köszönheti, hogy édesanyja félig koreai, félig pedig afro-amerikai. 2010 óta a Victoria's Secret egyik angyala, a neves fehérneműcég számos kampányában feltűnt, de Palvin Barbarával is szerepelt már együtt reklámban.

A Dope-ban (a miskolci CineFesten Kábszer címmel vetítették) kapta élete első filmszerepét, egy titokzatos drogdíler Lily nevű nimfomániás lányát alakítja, aki rögtön rámászik a főhős geek srácra, pedig ő csak a csaj apjának akart átadni egy csomagot. Na, ilyen soha nem történik az életben.

A The Weeknd Can’t Feel My Face című számához készült klipben nagyon dögösen táncol, azt is érdemes megnézni.