Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Olivia Wilde újra meztelen

Olivia Wilde utoljára a 2006-os Alpha Dog című filmben mutatkozott félmeztelenül a mozivásznon, abban a jelenetben, amelyben Emile Hirsch szunnyadó libidóját próbálta feléleszteni sikertelenül. Öt évvel később a Testcsere című vígjátékban ugyan kikandikált a színésznő mellbimbója, de akkor egy talkshowban elismerte, hogy az nem a sajátja volt, hanem utólag rajzolták oda digitális technika segítségével (a Cowboyok és űrlényekben is hasonló módon varázsolták le róla a ruhát). A Third Person című filmben azonban nyolc éves kihagyás után végre megint láthatjuk Doktor House kedvenc kis 13-asának mellét.
 


A Third Person, az Ütközések rendezőjének sokszereplős romantikus krimije a tavalyi torontói filmfesztiválon debütált, aztán idén júliusban került pár amerikai moziba, de a kritikusok szétcincálták, a közönség meg nem volt különösebben kíváncsi rá. Megkockáztatjuk, hogy elég megnézni belőle az Olivia Wilde pikáns jeleneteit tartalmazó fenti montázst, amelyben a gyönyörű színésznő előbb egy autóban vetkőzik fehérneműre, aztán egy 62 éves férfival (Liam Neeson) szeretkezik, a csúcsjelenetben pedig egy szál fürdőköpenyben kopog be Neeson hotelszobájának ajtaján, majd azt is leveti magáról, és anyaszült meztelenül rohangál a szálloda folyosóján.

Tovább

Eva Green összes pucérkodása a Sin City 2-ben

Eva Green szinte kizárólag teljesen meztelenül mutatkozik a Sin City második részében, és egy kamerával mozizó orosz illető jóvoltából most megnézhetjük az összes pikáns jelenetét a filmből. A 32 éves színésznő szaltót ugrik egy medencébe, ruha nélkül dohányzik az ágyában, két különböző férfival is szexel, valamint a kádból is úgy száll ki, hogy mindenki megcsodálhassa gyönyörű melleit.
 



Jessica Albáról tudjuk, hogy még akkor sem hajlandó megválni a ruháitól a vásznon, ha éppen sztriptíztáncosnőt játszik. Mindenesetre fehérneműben is meggyőzően vonaglik a színpadon a Sin City 2-ben, az ő jeleneteit is megtekinthetjük alább.


Tovább

Diora Baird 2005-ös Playboy-fotósorozata












Tovább

Ilyen lett Cameron Diaz első pucérkodása

A Szexvideó című vígjátéka bemutatója előtt Cameron Diaz azzal hergelte a rajongóit, hogy ez lesz a film, amelyben húszéves pályafutása során először mutatkozik meztelenül. Akkor kissé szkeptikusan fogadtuk a 42 éves színésznő bejelentését, ugyanis a kanadai korhatárbizottság állásfoglalásában az állt, hogy a filmben nincs pucérkodás. Azóta felbukkant a neten a Szexvideó erotikus jeleneteiből összevágott videó, amelyből kiderül, hogy a belengetett meztelenkedés leginkább Diaz fenekére és pár óvatos mellszélt mutató felvételre korlátozódik.



A színésznő mellbimbóját tényleg csak egy pillanatra láthatjuk, ha valaki nem screenshotolja ki, mi ki sem szúrtuk volna a villámgyorsan váltakozó képek között.



Egyébként Diaz eddig ebben a fekete-fehér fotósorozatban mutatott a legtöbbet magából, amely a kilencvenes évek közepén készült.





Tovább

Így néz ki meztelenül az 56 éves Sharon Stone

A Sharon Stone-t és Sofía Vergarát felvonultató Bérgavallérról biztos sokan gondolták a bemutatója környékén, hogy talán nem feltétlenül slattyognának el miatta a moziba, de ha valaki összevágná a film legpikánsabb jeleneteit, akkor azt szívesen megnéznék. Valaki pontosan így tett, ráadásul egy orosz szinkronos verzióból dolgozott, tehát a jelenetsor kapott még egy egzotikus/komikus gellert is. Aki pedig arra kíváncsi, hogyan mutatott meztelenül Sharon Stone 20-25 évvel ezelőtt, kattinson ide.
 

Tovább

Milyen szép melleid vannak!

Ezt Máté Gábor mondta Ubrankovics Júliának a Majdnem szűz alábbi jelenetében, és ennél igazabb mondat magyar filmben még sosem hangzott el.


Tovább

Megtaláltuk Palvin Barbara pornós hasonmását

Az ír, lengyel és olasz felmenőkkel rendelkező Zoey Kush már négy éve ügyködik a pornószakmában, de egy gyors Google-keresés alapján úgy tűnik, eddig még senki nem szúrta ki, hogy egy az egyben úgy néz ki, mint Palvin Barbara.
 

Itt egy találomra kiválasztott kép Palvin Barbaráról:
 


Itt pedig egy szinten random fotó Zoey Kushról:
 


A 22 éves pornószínésznőnél minden stimmel. A nyurga tinilányos testalkat, a sportos mellek, a hosszú barna haj, a babaarc, az egzotikus vágású tengerkék szemek, az ívelt szemöldök, a telt ajkak, de még a bájosan kusza fogsor is. A hasonlóság azonban mozgás közben mutatkozik meg csak igazán, ezért talán érdemes megnézni az alábbi videóban Zoey Kush egyik népszerű szexjelenetét is.
 

Tovább

Kate Upton a GQ magazinban (2012)






Tovább

Scully és Mulder szexjelenete az X-akták pornóparódiában

Tovább

Bo Derek fotói a Playboy 1994. decemberi számában






Tovább

Facebook