Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

January Jones mellét csak egyszer láttuk

A Mad Men című zseniális tévésorozatban főbb szerepet játszó három színésznő (a másik kettő Elisabeth Moss és Christina Hendricks) közül January Jones kapja messze a legkevesebb tiszteletet. Nem tudom, hogy ez miért van, valahogy elterjedt róla, hogy egy kiállhatatlan díva, illetve sokak szemében szálka az is, hogy szült egy gyereket, de nem volt hajlandó elárulni, hogy ki az apa (népszerű tipp Matthew Vaughn, aki az X-Men - Az elsőkben rendezte a színésznőt, és akinek a felesége a Jonesra meglehetősen hasonlító, de nálánál nyolc évvel idősebb Claudia Schiffer). Nekem mindig is szimpatikus volt Jones, és ez csak fokozódott azóta, hogy követem az Instagramon, az ottani posztjai alapján tök jó arcnak tűnik.
 


A tinédzser évei végén modellként kezdett el dolgozni, de unalmasnak és lélekölőnek tartotta azt a munkát, szeretett volna váltani a színészetre. Ebben az időszakban három évig Ashton Kutcher volt a faszija, aki egyáltalán nem támogatta a színészi törekvéseit. "Nem hiszem, hogy az menne neked" - mondta az az idióta Kutcher, de az ilyeneken Jones csak jól felhúzta magát, és csak azért is meg akarta mutatni, hogy igenis menni fog neki.


Már karrierje első szakaszában egész normális filmeket sikerült megcsípnie (vagy legalábbis olyanokat, amik a készülésük idején ígéretesnek tűnhettek), dolgozott Soderbergh-gel az egyik őrültebb projektjében (Szemtől telibe), Barry Levinson rendezte a némileg igazságtalanul elfeledett Banditákban, ahol Bruce Willis, Billy Bob Thornton és Cate Blanchett voltak a partnerei, és volt pár emlékezetes jelenete a Ki nevel a végén? című vígjátékban, ami óriási kasszasiker is volt. Egy biszexuális pornószínésznőt játszott, és olyan színészek szeme láttára csókolózhatott Krista Allennel (George Clooney egykori barátnője, a nagymellű csaj a liftben a Hanta boy-ban), mint Jack Nicholson, John Turturro és Adam Sandler. Ez azért nem semmi.
 


Aztán jött az Igazából szerelem, amiben ő volt az egyik a három amerikai bombanő közül, akik érthetetlen módon vonzódtak ahhoz a ronda angol palihoz (most jövök rá, hogy itt végülis egy filmben szerepelt Claudia Schifferrel), illetve az Amerikai pite 3, ott meg Stiflerrel és Finch-csel szűri össze a levet. Az első film, amiben lehetősége volt rendes színészi alakítást nyújtani, az a 2005-ös Melquiades Estrada három temetése volt, ami a cannes-i filmfesztivál versenyprogramjában debütált. Ebben a Tommy Lee Jones által rendezett modern westernben a főhős határőr (Barry Pepper) elhanyagolt, unatkozó feleségét játszotta nagyszerűen.
 


2007-ben indult a Mad Men, azóta átlagban évi egy filmet vállal. Játszott az Igazából szerelem rendezőjének Rockhajó című filmjében, a jégkirálynő imidzsét kihasználva ő volt Emma Frost az X-Men: Az elsőkben, Nicolas Cage felesége A bosszú jogánban (ez volt az egyetlen mellényúlása), illetve Ethan Hawke felesége a tavaly Velencében versenyző Good Killben. A kedvencem ebből az időszakból az Ismeretlen férfi, ami szerintem az Elrabolva utáni "halálosztó tata"-típusú Liam Neeson-filmek közül a legjobb eddig.
 


És akkor elérkeztünk az ominózus cickómutogatáshoz. Erre a legkevésbé ismert filmjében, a Sweetwater című westernben került sor, amelynek az erős szereposztása (Ed Harris, Jason Isaacs, Stephen Root, stb.) ellenére sikerült mindössze 6147 dollárt összeszednie az amerikai mozipénztárakban (most hétvégén Clint Eastwood Amerikai mesterlövésze minden egyes vásznon átlagban háromszor ennyit csinált). Jonesnak viszont biztos fontos volt ez a film, és amúgy is nagyon ritka az olyan western, amelynek egy nő az abszolút főszereplője. Egy ex-prostit játszik, aki épp a tisztesség útjára lép, amikor megölik az újdonsült férjét, ezért mi más tehetne, mint bosszúból sorban kinyírja az összes embert, akinek köze volt a férje
halálához.
 


A konkrét jelenetet, amiben félmeztelenül mutatkozik, most nem fogom részletezni, mert rövid és frappáns, és meg lehet nézni itt a fenti videóban. Mondjuk, ahhoz képest, hogy ez volt Jones melleinek nagy debütálása a vásznon, nem a legelőnyösebb formában mutatják őket, ezért iderakok még egy pár valóban előnyös fotót, hogy ne érezze úgy egyetlen olvasó sem, hogy hiába kattintott.






Tovább

Palvin Barbara átment Jokerbe



Tovább

Jennifer Lopez mellbimbója figyelmet követel

Jennifer Lopez mostanában mintha azt szeretné, hogy ne csak a világbajnok fenekéről, hanem néha az a szenzációs melléről is beszéljenek már az emberek. Ott volt például az a mélyen dekoltált ruha, amit a Golden Globe-díjkiosztóra vett fel, és aminek láttán Jeremy Renner elkezdett "glóbuszokat" emlegetni.




Aztán A szomszéd fiú című legújabb filmjének keddi premierjén meg így jelent meg.




A kettő között pedig megjelent egy fotósorozata a Complex magazinban, amit leginkább cickóközpontúként tudnánk jellemezni. Itt van belőle három jellemző kép:






Amúgy ezt A szomszéd fiú-t úgy harangozták be, hogy ebben a filmben rendesen megcsodálhatjuk majd Lopez mellét. Ha ez igaz, akkor a színésznő ezzel egy 18 éves ínséges időszaknak vetne véget, ugyanis utoljára az 1997-es Halálkanyar című filmben mutatott cicit a mozivásznon.


Tovább

Demi Moore héthónapos terhesen a Vanity Fair címlapján

Tovább

Demi Moore a OUI magazinban pucérkodik 1981-ben







Tovább

A Doktor House MILF-je részegen firkálgat a pucér testére

A Dr. Lisa Cuddy-t alakító Lisa Edelstein 2011-ben, a hetedik évad végén hagyta ott a Doktor House-t. A 48 éves színésznő azóta feltűnt pár menő sorozatban (A férjem védelmében, Gátlástalanok, Botrány), de idén végre főszerepet kapott a pár hete futó Girlfriends' Guide to Divorce-ban. Itt egy frissen elvált írónőt játszik, aki próbál megbirkózni azzal, hogy vége lett a több mint húsz évig tartó házasságának. Ahogy az alábbi részlet mutatja, a birkózás egyik módja, hogy magányosan táncikál fehérneműben valami hiphop-számra, majd amikor már eleget ivott, meztelenre vetkőzik, és filctollal rajzolgatja magára, hogy melyik testrészén lenne szüksége plasztikai műtétre.


Tovább

Kate Beckinsale mellét csak egyszer láttuk

Elég siralmas, amit az utóbbi években Kate Beckinsale előad filmes pucérkodás címszó alatt. Olyan mutatványokkal szúrja ki rajongói szemét, mint ez a füstben fetrengés az Underworld akárhányadik részében



vagy ez a fájdalmasan decens zuhanyozás a Vakító fehérség című krimiben.



Beckinsale-t a szemérmesebb színésznők között szokták számontartani, de a karrierje elején, pontosan húsz évvel ezelőtt azért bevállalt egy tisztességes meztelenkedést. Ez a Lóhalálában című thrillerben volt, amelyben egy fiatal restaurátort játszik, aki miközben egy régi festményt hoz rendben, egy rejtett szöveget fedez fel az egyik festékréteg alatt, és megpróbál felgöngyölíteni egy évtizedekkel korábbi bűntényt.
 

A filmet nem láttam, de az alábbi részletek alapján egészen röhejesnek tűnik. Beckinsale először egy meghitt, romantikus jelenetben tüsszenti többször arcon a fickót, akivel addig csókolózott, aztán bugyira vetkőzik, tölt magának egy pohár bort, és könnyes szemmel nézi a rejtélyes festményt. Később tökpucéran látjuk viszont egy másik ürgével, amint feltehetően egy balul elsült szexuális együttlét vagy kiadós veszekedés után ejtőznek a kanapén (mi az a rengeteg használt zsebkendő ott a földön?!). Annyi mindenesetre kiderül, hogy a színésznőnek bájosan asszimetrikus mellei vannak.



Hihetnénk azt, hogy Beckinsale az 1995-ös Megkísértve című horrorban is meztelenkedik, mert a film egy pontján lekapja magáról a nyári ruhát, valamint van egy rendesen bevilágított szexjelenete is Aidan Quinn-nel, de ha jobban megnézzük ezeket a részeket, egyértelmű, hogy nem Beckinsale, hanem egy dublőr testét látjuk.


Egyrészt sosincs ugyanabban a képkivágatban a feje és a melle, a pucér pózolás alatt a hajával takarják el az arcát, a szexjelenet első felében pedig a kezével fedi el a mellét. A legviccesebb azonban, hogy a szex lovaglópózos fináléjában már nem csak őt cserélték ki, hanem az alatta nyögő fickó sem Aidan Quinn.



Sorozatunk korábbi részei:


Katie Holmes mellét csak egyszer láttuk

Sandra Bullock mellét csak egyszer láttuk


Reese Witherspoon mellét csak egyszer láttuk

 

Tovább

A meztelen jógázó csaj a Kék villámból megvan?

A Kék villám a magyar emberek számára akkora veretes klasszikus, mint mondjuk a filmesztétáknak az Aranypolgár vagy a Szédülés. Legalábbis az én és a szüleim korosztályának biztos, a 25 éven alattiak szerintem nem is hallottak róla, mert nem szokta adni a tévé. Két dologra mindenki emlékszik ebből a filmből: hogy a végén átfordul a levegőben a helikopter, illetve a meztelenül jógázó nőre. Most az utóbbit fogjuk feleleveníteni.



A lányt, akit a stáblistán vicces módon csak "Nudy Lucy"-ként aposztrofálnak, Anna Forrest játszotta, akiről semmit nem sikerült kiderítenem, ezen a filmen kívül nem szerepelt másban. A film tévéverziójából amúgy kihagyták a meztelenkedést, ott fürdőruhában jógázik a lány és egy kevésbé kihívó mozdulatsort mutat be.



Most újranézve ezt a jelenetet, feltűnt hogy Roy Scheider másodpilótáját Daniel Stern játsszo, aki később a Reszkessetek, betörők! első két részében Joe Pesci magas társa volt. Erre egyáltalán nem emlékeztem, pedig Stern ebben az időben már menő színésznek számított, egy évvel korábban az övé volt az egyik legemlékezetesebb szerep Az étkezde című nagyszerű coming of age-filmben.


Ami még érdekes, hogy Scheider egyszer sem kéri kölcsön a távcsövet Sterntől, viszont csillogó szemekkel nézi a meztelenül jógázó lányt. Tegyük mi is ezt!


Tovább

Palvin Barbara magyarra tanítja a világot

Palvin Barbarával csinált videót az i-D magazin a Model Mother Tongue című sorozatába, amelyben híres modellek az anyanyelvükre fordítanak le egészen bizarr szövegeket. A 21 éves magyar szupermodell például olyanokat mond, hogy "ezek a hozzávalók a gulyásleveshez, a nemzeti ételünkhöz", illetve, hogy "az alvás nélkülözhetetlen minden egészséges magyar lánynak", de a "kutya" és a "tulipán" szavunk helyes kiejtését is megtanulhatják az érdeklődők.


Tovább

Nézzük meg az új Bond-lányokat meztelenül!

Csütörtökön délben bejelentették, hogy a Spectre című következő James Bond-filmben az ötvenéves Monica Bellucci és a 29 éves Lea Seydoux lesznek a Bond-lányok. Bellucci szerepeltetése abból a szempontból mindenképpen különleges, hogy - ha emlékeim nem csalnak - ez az első alkalom, hogy egy Bond-lány idősebb Bondnál (Daniel Craig 46 éves).
 


Szokatlan az is, hogy két ennyire ismert színésznőt választottak ki, de emiatt legalább most nem kell foglalkoznunk a karrierjük áttekintésével, hanem egyből rátérhetünk azokra a pillanatokra, amikor ruha nélkül mutatkoztak a mozivásznon.
 

Belluccival könnyű dolgunk van, mert idén szeptember, az ötvenedik születésnapja alkalmából csináltunk egy ötperces videós összeállítást a színésznő filmes pucérkodásaiból, úgyhogy egy füst alatt lezavarhatjuk az összeset.
 


A Seydoux testével való ismerkedést érdemes azzal a pompás jelenettel indítani a Plein Sud című 2009-es filmből, amelyben a színésznő piros bikinifelsőben és kék bugyiban vonaglik kéjesen egy tisztáson a Kasabian együttes Shoot The Runner című számára. Meztelenkedés nincs, de az egész piszkosul erotikus így is.
 


Aztán rátérhetünk az egy évvel későbbi Roses à crédit című tévéfilmre, amelyben Grégoire Leprince-Ringuet-vel szeretkezik, valamint félmeztelenül kenegeti magát krémmel, miközben két középkorú férfi vizslatja egy ablak mögül.
 


A csúcs persze az Adele élete legendás, maratoni leszbikus szexjelenete, amelyet tavaly az év legjobbjának választottunk. Ezt írtuk róla akkor: "Vannak olyan szexjelenetek, amelyek felkavarják az embert, mások felizgatják, megint mások láttán kellemetlenül feszengünk. Néha túl sok, amit látunk, néha kevés. Van, hogy minden hamis, és van, hogy túl plasztikus. Az Adèle élete semmihez sem fogható ereje abban áll, hogy a szexjelenetek láttán az ember semmi ilyesmin nem gondolkodik, hanem egyszerűen csak hihetetlen vágya támad szerelmesnek lenni és egy igazán jót szerelmeskedni."
 

Tovább

Facebook