Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Amy Smart legjobb jelenetei a Crank 2-ben

Tovább

Amy Smart kiakasztó jelenete a Tükrökben

Tovább

Jennifer Lopez mellét csak kétszer láttuk

Múlt csütörtökön került a magyar mozikba A szomszéd fiú, amit úgy harangoztak be, hogy sok év után ebben a filmben pucérkodik ismét Jennifer Lopez. Ez némileg félrevezető volt, mert például konkrét pucérkodásról szó nincs, viszont eszembe juttatta azt a két esetet, amikor a Lopez valóban mutatott magából valamit a vásznon.

Tovább

Milyen gyönyörű volt Uma Thurman anyukája!

A Mai Manó Ház blogja emlékeztetett arra, hogy Uma Thurman fantasztikus nevű édesanyja, Nena von Schlebrügge az ötvenes-hatvanas években modellkedett, és olyan neves divatfotósokkal dolgozott együtt, mint Richard Avedon, William Klein és Norman Parkinson.. Nézzünk róla tizenkét olyan fotót, amin tisztára úgy néz ki, mint a lánya!
 

Nena von Schlebrügge 1964-ben feleségül ment Timothy Leary LSD-pápához (házasságuk csak egy évig tartott), esküvőjükről a legendás domumentumfilmes, D. A. Pennebaker csinálta az alábbi rövidfilmet.  

Nena von Schlebrügge januárban volt 74 éves, ez a lányával közös fotó 2013 végén készült.
 

Tovább

Végre élesben megy a kötözős szex

Oké, tudom, hogy már mindenkinek rég a könyökén jön ki A szürke ötven árnyalata, de amúgy közszolgálatilag talán azt még érdemes megjegyezni, hogy már jó minőségben is meg lehet tekinteni a film összes szexjelenetét a világhálón.


Tovább

Palvin Barbara a mellével játszik

Tavaly nyáron a reklámfilmjeit vizsgálva kutattuk, hogy lakozik-e színésznő Palvin Barbarában, és most kijött egy újabb szpot, amelyben a 21 éves magyar szupermodell színművészeti feladatokat kapott. Barbara és jóképű pasija éppen egy csúnya veszekedésen lehetnek túl, erre utal az asztalról lerúgott narancsos tál, a földre szórt könyvek, valamint a felborult asztali lámpa.



Aztán felvillannak a kapcsolat boldogabb időszakai, a szökőkútban marhulás, a rendőrség által lezárt területre behatolás (?), az utcán füstölőzés, no, meg a közös hajzselézés, mert mégis egy L'Oreal-reklámról van szó. Úgy fest, a pasi fő vonzereje a kócosra túrt hajában lakozik, ettől nem tud elszakadni az istennek se a lány. Az egyik snittben Barbara két narancsot tart a mellei elé, és úgy vihorászik, ami abból a szempontból mindenképpen történelmi, hogy a modell most először nyugtázza nyilvánosan a tényt, hogy rendelkezik mellekkel.

Tovább

Itt az összes szex A szürke ötven árnyalatából

Ne vesztegessük az időnket, koncentráljunk csak a lényegre! Egy drága ember feltöltötte az internetre mind a 18 percnyi kötözős-paskolós-pávatollal birizgálós-szüzességet gyengéden, de határozottan elvevős szexjelenetet A szürke ötven árnyalatából, úgyhogy csak az alábbi videót kell végignézni, hogy megtudja, mire pörög éppen az egész világ.


Tovább

Itt egy kis fenekelés A szürke ötven árnyalatából

Ez gyorsan ment. Amerikában még be sem mutatták A szürke ötven árnyalatát, de már ki is szivárgott pár részlet a film bevállalósabb szexjeleneteiből. A minőség borzalmas, a hang el van csúszva, és minimum három különböző jelenetből van összevágva az alábbi videó, de annak, aki már nagyon belekukkantana a film érdemi részébe, épp megfelelő lesz.



Tovább

Palvin Barbara mindjárt pucérkodik egy hatalmasat

Amíg Mihalik Enikőről csak hosszas kereséssel lehet olyan képet találni, amin van rajta ruha, Palvin Barbarának eddig sikerült elkerülnie a meztelenkedést (a legmerészebb képeit itt gyűjtöttük össze). A 21 éves magyar szupermodellről még a cickóbubus Terry Richardson is csak családbarát fotókat csinált, de az Instagramra frissen kirakott kép alapján csakis arra tudunk gondolni, hogy Barbara szakítani készül a szemérmeskedéssel. Mi másra utalhat a érzéki képpár alá írt "szürke árnyalatai" felirat?!



Amíg várjuk a merész fotókat, nézegessük meg a német Glamour magazi márciusi számába készült sorozatot, amelyben Barbara többek között egy nyikhajjal enyeleg. Itt egy kis ízelítő belőle.




Megnézhetünk továbbá egy új L'Oreal-reklámot is, amit A por című speed-klasszikust, és a számtalan híres videoklipet (Smack My Bitch Up, Ray of Light, Paparazzi, stb.) jegyző Jonas Åkerlund rendezett. Ebben Palvin azt próbálja bizonygatni, hogy ő sem tévedhetetlen.


Tovább

Jennifer Lawrence pucér testére kígyó tekeredik

Azt gondolná az ember, hogy a telefonjáról lelopott privát aktképei után Jennifer Lawrence-nek egy életre elment a kedve a pucérkodásról, de mégsem ez a helyzet, mert Az éhezők viadala sztárja anyaszült meztelenül pózol egy böhömnagy kígyó társaságában a Vanity Fair legújabb számában (a képek kattintásra megnyílnak nagyban).



A kép annak a legendás fotónak állít emléket, amit Richard Avedon készített az akkor húszéves Nastassja Kinskiről a Vogue 1981 májusi számába.



Nem ez az első alkalom, hogy Lawrence-t állattal fotózzák a Vanity Fairbe, legutóbb egy snájdig papagáj üldögélt a kézfején.


Tovább

Facebook