Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bo Derek fotói a Playboy 1980. márciusi számában

˘
 

















Tovább

Kat Dennings meztelen fotói









Tovább

Ki ez a szexisten?!

Tegnap éjszaka óta egyetlen kérdés tartja izgalomban heteroszexuális nő- és homoszexuális férfiismerőseim nagy részét: ki az a hihetetlenül sármos Vincent Gallo-hasonmás, aki Bucsi Réka mellett ül a Friss Hús Facebook-oldalán közölt alábbi fényképen?
 


A harmincegy éves fiatalembert Lukács Péter Benjáminnak hívják, és jelenleg ő az egyik legfelkapottabb hangmérnök a magyar filmszakmában. Dolgozott a Fluor Film-ben, a Cannes-t megjárt Lágy eső-ben, a Berlinben versenyző Erdő-ben és Symphony No. 42-ben, Szabó Simon a Fal című remekművében, a legközelebbi munkája pedig Reisz Gábor VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan című várva-várt első játékfilmje lesz.
 

Amúgy meg Bucsi Réka pasija, úgyhogy mindenki öntsön magára egy kancsó hideg vizet.

UPDATE! Időközben kiderült, hogy már minden idők leghipszterebb magyar videoklipjében is láthattuk csőrözni az álompárt.

Tovább

Ki az a foghézagos szőke csaj a választási videóban?

Tegnap körbement az interneten egy videó, ami a választáson való részvételre buzdította a magyarokat. A sok rosszarcú ex-Narancsos újságíró és alternatív színházi ember mellett képtelenség volt nem észrevenni azt a csinos, szőke lányt. Egy csomó haverom azzal fárasztott, hogy derítsem ki, ki ez a csaj. Hát megtettem.
 


Kiss Anna Júliának hívják.
 

Fotómodell.
 

26 éves.
 

173 centi magas.
 

Van egy tetkó a bal vállán.
 


Holland szakra jár az egyetemen, fordító-tolmács specializációra.
 

Alkalmazott grafikusnak is tanul.
 

Szabadidejében festeni szokott, rengeteget olvas és jógázik.
 

Ő volt az hévizi tóban fürdő úszósapkás lány a legutóbbi Magyarország-imázsfilmben.
 


Itt van róla egy csomó fotó.

 

Három évvel ezelőtt szerepelt a Megdönteni Hajnal Tímeá-t rendezőjének Mindenki boldog című rövidfilmjében, Elek Ferenccel énekelnek benne egy dalt (vagyis csak tátognak, mert igazából Szűcs Krisztián és Herrer Sára énekli azt a számot).
 


Ismerősei szerint nagyon kedves, szerény lány.

Ő volt az egyik csaj a Kiss Imre Stolen Moment című számához készült kontroverziális videoklipben, amit Szombat Éva (Ív & Candie) és Koleszár Adél rendezett.


Tovább

Eva Green izomból szexel

"Mintha két megvadult állat viaskodna. Ez is, mint sok más dolog a filmben, annyira el van túlozva, hogy már paródiába hajlik, viszont olyan pofátlanul primitív és hatásvadász, hogy elképedve bámultam a vásznat, hogy ez meg mi a jó ég." - írta az Origo Filmklub kritikusa a 300 - A birodalom hajnala azonnal legendássá vált szexjelenetéről.
 

Tovább

Osvárt Andrea nem volt mindig szégyenlős

"Nincs benne semmi vetkőzés, semmi extrém" - hűtötte le rajongóit Osvárt Andrea tíz nappal a Megdönteni Hajnal Tímeát bemutatója előtt. És tényleg: Anthony Hopkins többet pucérkodott A napok romjai-ban, mint Andrea ebben a filmben.
 

Egyszer ugyan ráadtak egy valóban őrjítő vörös miniruhát.
 


És volt az az előzetesekben is felvillanó snitt, ami a lábaira koncentrált (mondjuk itt használhattak testdublőrt is).
 


De például abban a jelenetben, amelyben kigombolt szürke pólóban borogatja Szabó Simon fejét, nem voltak képesek bevágni egy tisztességes felvételt a fickó szemszögéből.
 


Andrea mostanában már eljutott arra a szintre, hogy a szerződéseibe kikötheti, hogy mennyit mutathat meg a kamera a testéből, és ez például olyan családbarát szexjeleneteket eredményezett, mint amilyet A szállító című tévésorozat egyik részében láthattunk.
 


Nem volt mindig ilyen siralmas a helyzet.
 

A 2004-es Surface című rövidfilmben például anyaszült meztelenül ijedezett egy műteremben.
 


Egy évvel később az Il bell'Antonio című olasz tévéfilm szexjelenetében sem takargatta magát túlságosan.
 


Filmes meztelenkedéseinek az eddigi csúcspontja azonban a 2007-es Two Tigers című akciófilm, amelyben egy Gilda nevű bérgyilkosnőt játszik. Itt az egyik dramaturgiailag indokolt jelenetben azért nem hallja meg a telefoncsörgést, mert éppen zuhanyozik, a másikban pedig érzékien lovagol egy ázsiai férfin, aki előbb lefejti róla a ruhát, majd markolászni és nyalogatni kezdi a melleit.
 


Hát körülbelül ennyi, az elmúlt hét évben egyetlen valamirevaló pucérkodást sem láthattunk tőle. Levezetésképpen nézzünk meg tíz merészebb fotót azokból az időkből, amikor Osvárt Andrea még lelkesebben mutogatta a bájait.
 

Tovább

Az év első szédítő meztelenkedése

Az utóbbi idők egyik legbuzgóbban beharangozott pucérkodását Alexandra Daddario szállította A törvény nevében (True Detective) című HBO-sorozatban. Már hetekkel ezelőtt megjelentek lelkes leírások a jelenetről, aztán kiszivárogtak fotók, majd múlt vasárnap végre lement az ominózus epizód. A jelenet nem okozott csalódást: Daddario egy jól bevilágított szobában ad elő minisztriptízt a szeretőjét játszó Woody Harrelsonnak, semmi testrészeket elfedő jótékony félhomály, minden tökéletesen látszik, és a 27 éves színésznő teste valóban észbontó.
 


Az olasz, ír, cseh és magyar felmenőkkel rendelkező Daddario tíz évvel ezelőtt tűnt fel az All My Children című szappanoperában, aztán olyan igényes sorozatokban is szerepelt, mint a Maffiózók, a Jackie nővér, A hatalom hálójában vagy a Vásott szülők.
 

A tintahal és a bálna


Első filmszerepét A tintahal és a bálna című nagyszerű coming of age-filmben kapta, ő volt az a lány, aki Jesse Eisenberggel flörtölt az iskolai ki mit tud után. A nagy áttörést a Percy Jackson-kalandfilmek női főszerepe hozta meg számára, de emlékezhetünk rá az Elhajlási engedély című komédiából is, amelyben Owen Wilson nyomulós bébiszitterét alakította.
 

Elhajlási engedély


Bájos babaarcán és világító kék szemén kívül Daddario külsejével kapcsolatban azt szokás megjegyezni, hogy karcsú testéhez képest valószínűtlenül nagy (a melltartómérete 34D-s), ám de természetes mellei vannak. Ezt az adottságát leleményes módos kihasználták például A texasi láncfűrészes: Az örökség című horrorfilm alkotói, amikor egy csónak kivágású haspólóban kergették a játékidő nagy részében.
 

A texasi láncfűrészes: Az örökség


Állítólag Alexandra Daddario pasija az életben Logan Lerman, az Egy különc srác feljegyzései főszereplője, aki fél fejjel alacsonyabb és öt évvel fiatalabb nála. Ők ketten a Percy Jackson-filmekben játszottak együtt.
 

Percy Jackson és az olimposziak - Villámtolvaj
 

Tovább

Az összes pucérkodás A Wall Street farkasából

Ha még nem nézted meg A Wall Street farkasá-t, talán érdemes kihagyni a film pucér jeleneteiből készült alábbi összeállítást, mert az összes meztelenkedésnek dramaturgia funkciója van. De ha már túl vagy a filmen, nem árt feleleveníteni ezeket a részeket. Főleg Margot Robbie-t csodálhatjuk meg, aki Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) második feleségét játssza. A 23 éves ausztrál színésznő a Pan Am című, rövidéletű tévésorozatból lehet ismerős, de feltűnt a tavalyi Időről időre című időutazásos komédiában is.
 

Tovább

Elizabeth Olsen pucérkodása az Oldboy amerikai remake-jében

Tovább

Filmnapló 2014

Január

1. - Silver Linings Playbook (David O. Russell)
2. - American Hustle (David O. Russell)
3. - Sherlock 3.1, Seinfeld 8.11
4. - Jagten (Thomas Vinterberg), Key and Peele 2.1, Seinfeld 8.13
5. - The Wolf of Wall Street (Martin Scorsese)
8. - L'inconnu du lac (Alain Guiraudie)
10. - Her (Spike Jonze)
12. - 9 mois ferme (Albert Dupontel)
13. - Des gens qui s'embrassent (Danièle Thompson)
14. - La religieuse (Guillaume Nicloux) 
15. - Jack Ryan: Shadow Recruit (Kenneth Branagh)
17. - Casse-tête chinois (Cédric Klapisch)
18. - Sur le chemin de l'ecole (Pascal Plisson)
19. - L'extravagant voyage du jeune et prodigieux T.S. Spivet (Jean-Pierre Jeunet)
20. - Foutaises (Jean-Pierre Jeunet)
21. - True Detective 1.1, Seinfeld 8.13, Eastbound and Down 4.2-4
22. - True Detective 1.2
23. - Seinfeld 8.14, How I Met Your Mother 9.14-15
25. - Item 47 (Louis D'Esposito), Short Term 12 (Destin Daniel Cretton), Eastbound and Down 4.5, Seinfeld 8.15
26. - Sherlock 3.2
27. - Saving Mr. Banks (John Lee Hancock), Girls 3.4
28. - Viharsarok (Császi Ádám) 


Február


The Grand Budapest Hotel (Wes Anderson)
Megdönteni Hajnal Tímeát (Herczeg Attila)
True Detective 1.3-5
Girls 3.5-6
The Larry Sanders Show 6.1-5
Only Lovers Left Alive (Jim Jarmusch)
About Time (Richard Curtis)
In a World... (Lake Bell)
The Mirror Between Us (Kahlil Joseph)
¡El Tonto! (Lake Bell)
What Will Survive of Us (Domhnall Gleeson)
Noreen (Domhnall Gleeson)
Aningaaq (Jonás Cuarón)

Tovább

Facebook