Már tök rég nem írtam semmit Palvin Barbaráról, mert azt vettem észre, hogy úgy nyár közepén a magyarokat elkezdte iszonyatosan nem érdekelni Palvin Barbara. Kirakhattam bármit róla, alig kattintották pár ezren. Aztán ősszel megint nem válogatták be szegényt a Victoria's Secret Show-ba, amitól szintén elment az életkedvem. Pedig előtte lefogyott, meg minden. Lehangoló év volt ez, mármint palvinbarbarailag.

Palvin Barbara

De most, de most akkora hírem van, hogy alig tudom ezt gépelni, mert remeg kezem-lábam, szapora a légzésem, stb. Szóval az van, hogy

Palvin Barbara benne lesz a 2016-os Sports Illustrated Swimsuit Issueban!

Várjunk csak, ez így nincs eléggé kiemelve.

PALVIN BARBARA BENNE LESZ A 2016-OS SPORTS ILLUSTRATED SWIMSUIT ISSUEBAN!!!

Egy fokkal jobb.

És honnan tudom ezt? Hát onnan, hogy követem a Sports Illustrated Swimsuit Issue szerkesztőjét, MJ Day-t az Instagramon, és ő pár órája kirakott egy werkfotót egy sárga bikinis, fej nélküli nőről, de a vak is látja, hogy az Palvin Barbara.

Palvin Barbara

Most tényleg nem akarom itt magyarázni a nyilvánvalót, de ott vannak a jellegzetes anyajegyek, meg hát ezt a testet megismerném száz közül is. A fotó mellé is már egy csomóan odakommentelték, hogy ez a Barbara, nem vagyok én Sherlock Holmes. Itt egy régebbi retusálatlan kép, nyugodtan össze lehet hasonlítani.

Palvin Barbara

Szóval ez egy óriási dolog. Barbarát fürdőruhában fotózták valami tengerparton, és ezek a képek meg fognak jelenni egy újságban. A Sports Illustrated Swimsuit Issue fontosságát nem tudom eléggé hangsúlyozni, valószínűleg azért, mert igazából fogalmam sincs, hogy miért fontos, viszont érzem. Inkább beidézem, mit írt róla a Glamour magazin:

Hogy micsoda jelentősége is van annak, hogy valaki szerepel a lapban, azt talán már ecsetelni is szükségtelen, de elég csak Kate Upton karrierjére gondolnunk.

Ennyi, basszus, gondoljunk Kate Uptonra, és ne ecseteljünk.

A lényeg, hogy a 2016-os Sports Illustrated Swimsuit Issue, amiben Palvin Barbara debütálni fog, jövő februárban jön ki. Most pedig búcsúzóul nézzük meg az idei szám őrjítő címlapját. Nem tudom, másnak mi ugrik be erről, nekem az, hogy PUNCI.

Palvin Barbara