Szegény Leonardo DiCaprio. Mennyit nyaggathatják a rokonok különböző családi ebédeken, hogy mikor fog már végre megállapodni. "Leókám, amikor én ennyi idős voltam, már gimibe jártak a gyerekeim. Nézd csak meg, még az a huncut George Clooney is talált magának egy rendes lányt!" Persze nem hibáztathatjuk a négyszeres Oscar-vesztes sztárt, hogy egy intenzív színészkedéssel, illetve a bálnák és a tigrisek megmentésével töltött nehéz nap végén szívesen simul egy szőke szupermodell hamvas testéhez.

 

Akihez mostanában dörgölőzik a mester, az Kelly Rohrbach modell-színésznő, aki 25 évével már egy meglett asszonynak számít DiCaprio barátnői között. Rohrbach olyan tévésorozatokban tűnt fel, mint a Két pasi - meg egy kicsi és a Született detektívek, kétszer játszott Amber nevű karaktert, egyszer pedig Young Hottie-t (azaz Fiatal Bombanőt). Ebben a Julia Louis-Dreyfusszal forgatott vicces farmerreklámban például tök természetesen játszik.

Legnagyobb erőssége persze a falatnyi fürdőruhában való pózolás, a továbbiakban erre a tevékenységére fogunk koncentrálni.