A Mamma miá-ból és A nyomorultak-ból ismert Amanda Seyfried most éppen az Off-Broadwayen játszik Neil LaBute The Way We Get By című darabjában. A kétszemélyes drámában egy pasi és egy csaj (Seyfried és Thomas Sadoski) együtt tölti az éjszakát, miután részegen összejöttek egy esküvőn, és másnap reggel próbálnak kezdeni valamit egymással. Az előadás egyik jelenetében a 29 éves színésznő hirtelen lekapja magáról a fickó vintage Star Wars-pólóját, amiben aludt, és kábé három másodpercre egy szál bugyiban mutatkozik a színpadon. Naná, hogy akadt egy ember a közönség soraiban, aki lefilmezte ezt a pillanatot, és feltöltötte a netre.

Egy másik ember pedig csinált a lényegi részből egy szép nagy GIF-et.

Seyfried tizenöt évesen kezdett el színészkedni az As the World Turns című szappanoperában, első emlékezetes alakítását a Bajos csajok-ban nyújtotta üresfejű gimis picsaként, a mozivásznon először a 2009-es Chloe - A kísértés iskolája című Atom Egoyan-filmben vetkőzött le, és adott elő egy bevállalós leszbikus szexjelenetet Julianne Moore-ral.

Négy évvel később a tragikus sorsú pornószínésznőt, Linda Lovelace-t játszotta a Lovelace című életrajzi filmben. Nézzük is meg ebből az összes meztelenkedését!