Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mihalik Enikő szépen megmarkolta Palvin Barbara fenekét

Vannak képek, amikhez hiába fűz hozzá bármit az ember, attól nem lesznek jobbak. Ilyen például az a fotó, amin Mihalik Enikő belemarkol Palvin Barbara fenekébe egy medence partján St. Tropezben. (Via: Instagram)

Mihalik Enikő Palvin Barbara

Tovább

Volt egy fontos pucérkodás, amiről ne feledkezzünk meg!

"Hollywood cserben hagyta Paula Pattont" címmel hozott le egy hosszú cikket a The Daily Beast, ami arról szól, hogy az éteri szépségű színésznő - aki 21 évet húzott le a világ legvisszataszítóbb férfija (Robin Thicke) mellett - a Mission: Impossible 4 után sem kap normális szerepeket, hiába gyönyörű és tehetséges.

Paula Patton 2 kaliber Warcraft

Most például a rémes Warcraft-filmben orkoskodik, illetve a legújabb Adam Sandler-borzalomban alázzák meg ismételten

Paula Patton 2 kaliber Warcraft

Szóval, akit érdekel a hátrányos megkülönböztetés témája, olvassa el az említett cikket, nekem viszont az jutott eszembe róla, hogy Patton pucérkodott egy bombajót pár éve 2 kaliber című akciófilmben, de én eddig elmulasztottam kirakni azt a jelenetet.

Semmit nem tudok erről a filmről, úgyhogy fogalmam sincs, hogy miről dumálnak itt Denzel Washingtonnal, de a lényeg úgyis az, hogy Paula Patton egy szál bugyiban van végig, és hiába lóg rá a haja a mellére, azért így is meg tudjuk csodálni párszor.

A negyvenéves színésznővel kapcsolatban amúgy az is elképesztő, hogy a paparazzifotókon ugyanolyan szenzációsan néz ki, mint a beállított képeket. Például itt lekapták valami strandon.

Paula Patton 2 kaliber Warcraft

Pattonnak volt még egy korábbi pucérkodása is, szintén egy Denzel Washingtonos filmben (Deja Vu, 2006), azt ebben a cikkben lehet megnézni.

Paula Patton 2 kaliber Warcraft

Tovább

Palvin Barbara a Saul fia Oscarjánál is sokkal fontosabb elismerést kapott

Úristen, úristen, ÚRISTEN!

Palvin Barbara

Tudtuk, hogy így kell lennie, mert nem is lehet máshogy. De mégis rettegtük, szorítottunk, már előre bundát kiáltottunk. Mi van, ha mégse?! Az nem lehet! Hiszen ő érdemli meg a legjobban! Hát ki más? Valami Ashley, vagy nem tudom? (Fogalmam sincs, ki volt a többi jelölt.) És aztán bejelentették:

Palvin Barbara lett az év újonca a Sports Illustrated Swimsuit Issue szavazásán!

Ez nem olyan, mint az Oscar, a Golden Globe, vagy a cannes-i nagydíj. Itt nem szmokingos taták, Návai Anikók, meg Coen testvérek döntenek, hanem az egyszerű emberek, a nép.

Palvin Barbara

És a nép most azt mondta, hogy a 22 éves magyar szupermodell a legjobb homokban fetrengésben, hajdobálásban, tengerparton pucsításban, a kamera irányába négykézláb mászásban, szájbiggyesztésben, a fürdőbugyi pántjának kihívó húzogatásában, és persze a mellének éppen hogy csak meg nem mutatásában. Nem Ashley, hanem Barbara.

Én sírok. Ti is sírtok? Én sírok.

A korábbi években olyan tündöklő tehetségek nyerték el ezt a nagy presztizsű elismerést, mint Kelly Rohrbach (DiCaprio ex-nője, Baywatch-film), Sara Sampaio (kicsoda?), Kate Bock (ő sem rémlik) és Nina Agdal (ő tök híres). Magyar lány eddig sohasem, és ez a győzelem azt is jelenti, hogy Barbarának bérelt helye van a magazin jövő évi fürdőruhás különszámában.

Nézzük, hogyan örült Barbara, amikor megtudta a nagy hírt!

Biztos vagyok benne, hogy még soha életében nem volt ilyen boldog, mert még én sem voltam ilyen boldog sose. Gratulálok Barbara, szép munka volt, az egész ország iszonyatosan büszke rád!

Tovább

Nézd meg Gryllus Dorka bugyiletépős szexjelenetét!

Már hónapokkal a Víkend mozibemutatója előtt lehetett tudni, hogy filmben Gryllus Dorka részt vesz egy bugyiletépős-kikötözős szexjelenetben, de érthetetlen módon így is csak 16 039-en váltottak rá jegyet ("Ha már a kötözős szex sem kell, mindenki tehetetlen" - foglalta össze a magyar filmesek kilátástalan helyzetét Fliegauf Bence). Tehát az ország lakosságának 99,8 százaléka kimaradt abból az élményből, amit csak annak a megtekintése adhat, hogy Lengyel Tamás egy hangulatosan bevilágított pajtában megrakja a 43 éves színésznőt (a forgatás idején még csak max 41).

Gryllus Dorka Víkend Lengyel Tamás

A hétvégén lenyomták a Víkend-et az HBO-n, így naná, hogy akadt valaki, aki kivágta a filmből az ominózus jelenetet, és feltöltötte az internetre. Gryllus Dorka már eddig is sokat tett le az asztalra a filmes szex terén, de ez a jelenet simán ott van a legjobbjai között: mindenképpen ez a leghevesebb, és világbajnok az a kéjsóvár fej, amit akkor vág, amikor Lengyel kötözi össze a kezét.

Tovább

Kerekes Vica egy nagy farkú álművésszel jár

Én nem értem, mi folyik ebben az országban. A teljes magyar bulvársajtó alszik? Tényleg nekem kell brékingelni azt a több hónapos nemzeti gyászhírt, hogy Kerekes Vica egy nagy farkú álművésszel jár?! Ám legyen.

Kerekes Vica Musa

Ahogy azt időről-időre megteszem, most is rágugliztam Kerekes Vica nevére, hogy megtudjam, mi a helyzet a legcukibb, legszeplősebb, legvörösebb hajú, legkerekebb mellű magyar színésznővel, azon belül is, hogy pucérkodott-e valami cseh, illetve szlovák filmben. Hát mostanában sajnos semmi ilyesmit nem tett, viszont feljött egy csomó fotó, amin valami szénné tetovált ürgével csókolózik. És nem egy filmben, hanem az életben.

Kerekes Vica Musa

Gyorsan kiderítettem, hogy a palit Lukáš Musilnak hívják, de Musa művésznéven csinál mindenféle ízléstelen festményt, intstallációt meg fotót. Például van egy olyan képe, ami egy fürdőszobai szelfi: tök meztelenül álldogál rajta egy hokiütővel a vállán. Innen tudom, hogy nagy farka van.

Kerekes Vica Musa

Nem azt mondom, hogy Kerekes Vica faszija egy nárcisztikus pojáca, vagyis de, azt mondom, hát nézzétek már meg, mekkora ez a másik fotója, az isten szerelmére!

Kerekes Vica Musa

Nekem mindig is nagyon szimpatikus volt Kerekes Vica, úgyhogy nem szeretnék rosszakat mondani a pasijáról, akinek egy rózsaszín napszemüveg van tetoválva az ágyéka fölé, pedig tudnék. Sőt, rájöttem, hogy még jól is járhatunk ezzel a kapcsolattal, még pedig úgy, hogy ez a Musa egy kicsit lehasad saját magáról, megteszi Vicát a múzsájának, és csinál róla egy csomó King Kong-méretű pucér képet. Ott kezdődne a művészet!

Kerekes Vica Musa

Tovább

Itt egy iszonyú szexi fotó Szabó Erikáról

Az egyik külső vincseszterem könyvtárjaiban kattintgattam, amikor találtam egy olyan fotót Szabó Erikáról, ami nincs fent az interneten. Az Üvegtigris 3 idejéből származik, abban a filmben Erika egy Niki nevű modellt játszott, és Dobos Tamás neves fotográfussal csináltak egy portfoliót a lánynak (mondjuk szerintem direkt gagyira csinálták, mert ő azért nem volt egy menő modell), amiből pár kép bekerült a filmbe, pár lejött az Origón, pár felkerült a DVD-re, egy csomót pedig megmutattak a TV2 valamelyik bulvárműsorában. De ezt eddig még nem láttam sehol.

És mi olyan iszonyú szexi ezen a képen?

A tekintete.

Az a hajtincs, ami felfelé kunkorodik ott.

A kulcscsontja.

A bal mellének a vonala.

A jobb karján a bicepsz.

A köldöke.

A köldökpiercingjének a helye, ami valamiért a köldöke felett van.

Már csak akkor lenne szexibb ez a kép, ha azt a szalmakalapot inkább a fejére rakja.

Szabó Erika Üvegtigris 3

Itt van még nagyobb méretben.

Tovább

Nézd meg meztelenül Johnny Depp volt feleségét!

Amber Heard hétfőn kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva beadta a válókeresetet, így ért véget mindössze 15 hónap után Johnny Depp második házassága. Az ügy legizgalmasabb részlete, hogy vajon mi vehette rá a 400 millió dollárra taksált színészt, hogy házassági szerződés nélkül vegyen feleségül egy nálánál 23 évvel fiatalabb nőt. A talány megoldását Heard filmes szexjeleneteiben keressük.

Amber Heard Johnny Depp Alpha Dog Informátorok Rumnapló

Az akkor még csak húszéves színésznő rögtön az egyik első szerepével bebizonyította, ő bizony nem fog szemérmeskedni a kamera előtt. Az életben is vállaltan biszexuális Heard a 2006-os Alpha Dog-ban egy medencés édeshármas nyomott Anton Yelchinnel és Amanda Seyfrieddel, és hármuk közül egyértelműen ő vette bele magát a legnagyobb lelkesedéssel a dologba.

Pucérkodási szempontból Amber Heard karrierjének csúcsa a három évvel későbbi Informátorok, és nyugodtan kijelenthetjük, hogy ennél merészebb és gyönyörűbb már soha többet nem lesz a vásznon. A Bret Easton Ellis novellafüzéréből készült elhibázott filmben egyedül Heard ruganyos testének látványa válthat ki bármilyen hatást a nézőből, az viszont tényleg durva hatást vált ki. Ha egy fickón lovaglópózban ülve szívja a vízipipát, önkívületben vonaglik egy partin, vagy csak unottan monokinizik a medence partján, Heardnek olyan hihetetlen szexuális kisugárzása van, amivel bármelyik férfit a rabszolgájává tudná tenni.

Az akkor még boldognak tűnő párkapcsolatban élő Johnny Depp-pel a Rumnapló című 2011-es film forgatásán ismerkedett meg. A felek állítása szerint akkor még nem jöttek össze, csak később, mindenesetre az alábbi jelenetben belekezdenek egy egész meggyőzőnek tűnő szexjelenetetbe, ami ki tudja, hova futott volna ki, ha nem zavarja meg őket a tévében rikácsoló Hitler.

Egy szó mint száz, Amber Heard egy ellenállhatatlan, démoni szexistennő, és ha Johnny Deppnek pár tízmillió dollárjába fog fájni ez a kaland, akkor sincs okunk sajnálni őt. A seggét verheti a földhöz, hogy egy ilyen mítikus teremtés közelébe kerülhetett ideig-óráig.

Amber Heard Johnny Depp Alpha Dog Informátorok Rumnapló

Tovább

Dakota Johnson A szürke ötven árnyalatában sem volt ennyire pucér

"De hát az hogy lehet, hiszen A szürke ötven árnyalatá-ban teljesen pucér volt?!" Teheti fel a teljesen jogos kérdést az olvasó, amire rögtön válaszolok is. Az E. L. James meghökkentően sikeres regényéből készült rémes filmben a színésznő punciparókát viselt, míg az egészen csodálatos A Bigger Splash-ben a maga pőre válóságában állt a kamera elé.

Dakota Johnson A Bigger Splash A szürke ötven árnyalata

A Tilda Swintont, Ralph Fiennest és Matthias Schoenaertset is felvonultató napfényes lélektani drámára annyira ráizgult az Origo Filmklub kritikusa, hogy egyenesen magáévá akarta tenni a filmet. Az alábbi videós összeállításban a 26 éves színésznő merészebb jeleneteit lehet megnézni a Magyarországon először Titanicon levetített A Bigger Splash-ből: először egy olyan fürdőruhafelsőben tesz-vesz a szobájában és úszkál a medencében, aminek az anyagát majd átdöfik a mellbimbói, később pedig egy hasonlóan áttetsző semmiségben dumálgat a tengerparton.

A powerjelenet két perc hét másodpercnél érkezik, amikor Johnson anyaszült meztelenül álldogál egy sziklán, majd lefekszik a kényelmetlennek tűnő kőre napozni. Kis képernyőn nézve nem üt akkorát Johnson testének látványa, de esküszöm a Toldi mozi vásznán gyönyörűen látszottak a nagyajkai is. Ezek után mondja valaki, hogy nincs értelme a mozinak!

Az A Bigger Splash június 30-án kerül a magyar mozikba.
 

Tovább

Erre a pompás mellre is már régóta vártunk

Vannak színésznők, akik hosszú éveken át tartózkodnak a filmes pucérkodástól, aztán találnak egy olyan projektet, amiben művészileg indokolt a meztelenkedés, és teljesen érthető, hogy miért pont abban vetkőztek le (például Scarlett Johansson A bőr alatt-ban). Aztán vannak olyan is, akik méltatlanul dobnak sutba több évtizednyi nemcickóskodást egy gagyi film kedvéért (lásd Winona Ryder a Sex and Death 101-ban). A Chuck és a Dexter című tévésorozatokból ismert Yvonne Strahovski inkább az utóbbi kategóriába sorolható.

Yvonne Strahovski Manhattan Night Dexter Chuck

Szőke haj, meseszép arc, vakítóan kék szemek, amazon testalkat. A lengyel felmenőkkel rendelkező (tökéletesen beszél lengyelül) ausztrál színésznő tényleg annyira lehengerlő jelenség, hogy nagyon el kellett volna szúrnia valamit, hogy rövid időn belül ne Hollywoodban kössön ki. Pár hazai sorozat és film után 2007-ben vándorolt át Los Angelesbe, és az érkezése utáni harmadik napon meg is kapta a női főszerepet a Chuck című NBC-sorozatban. Öt évadot húzott le A narancsvidék alkotójának vicces kémsorozatában, és számos epizódban úgy tudtak alakulni a dolgok, hogy Strahovski fehérneműre vetkőzve találta magát, de ennél tovább nem ment, hiszen egy országos csatornán futó, családbarát sorozatról beszélünk.

Yvonne Strahovski Manhattan Night Dexter Chuck

Miután véget ért a Chuck, a Dexter hetedik és nyolcadik évadában játszhatta el a nőt, akit majdnem megöl a címszereplő sorozatgyilkos, de aztán inkább összejönnek. Ha úgy tartotta volna kedve, itt már simán pucérkodhatott volna, de ehelyett két olyan szexjelenetben is részt vett, ahol már szinte komikus, hogy pont nem mutatja meg a mellét. (Mellékszál, de cickószempontból a Dexter második évada az etalon, abban többször is ágaskodott a főhős szociopata csaját alakító Jaime Murray mellbimbója.)

Strahovski volt egy emlékezetes jelenése a Louie egyik epizódjában, de megint csak fürdőruháig jutott, a 24 folytatásaként készült minisorozatban meg nyilván olyan gyorsan zajlottak az események, hogy még pisilni sem volt ideje, nem hogy vetkőzni. Csodaszép mellei végül a Manhattan Night című filmben kerültek elő. Ebben a csavaros neo noirban Adrien Brody egy boldog házasságban élő, családos újságírót játszik, aki ennek ellenére nem tud ellenálni a kísértésnek, amikor egy partin leszólítja a káprázatosan szép Caroline (Strahovski), és a lakásába invitálja. Miután megbeszélték a megbeszélnivalót, a fickó elmegy, de hamar vissza is tér, mert otthagyta a telefonját (na, persze). Az alábbi videóban ezen a ponton kapcsolódunk be a történésekbe.

A magára maradt nő komótosan maszturbál a zuhany alatt, amit Brody röhejesen fájdalmas fejjel figyel egy darabig, aztán szabadkozni kezd, hogy csak a telefonjáért jött, de nem bírta ki, hogy ne nézelődjön egy kicsit. Az egy szál törülközőben álldogáló nő elárulja, hogy éppen őrá gondolt maszturbálás közben, és még a pucér fenekét is felfedi az ürge előtt. Ez már az emberkínzás kategóriája, mutasson valaki egy férfit, aki ebben a helyzetben nem azt tenné, amit végül Brody tesz! 

Tovább

Sherlock Holmes egyetlen szerelme végre tényleg pucér

Nem tudom, más hogy van vele, de én ha látok egy színésznőt félig-meddig meztelenül, utána szeretném látni teljesen meztelenül is. Így volt ez Lara Pulver esetében is, aki a Benedict Cumberbatch-es Sherlock című tévésorozat legjobb részében (Botrány Csehországban) játszotta Irene Adlert, és volt az a legendás jelenete, amiben tök pucéron fogadta a lakásában a magánnyomozót és társát. Viszont mindezt úgy vették fel, hogy pont ne lássuk a lényeget.

Szerencsére a 35 éves brit színésznő azóta csatlakozott a Da Vinci démonai szereplőgárdájához, és ebben a sorozatban a Trónok harca és a Borgiák mintájára dicséretes módon levetkőztetik az összes nőt. A Medici feleségét és Da Vinci múzsáját alakító Pulver is már rögtön a második részben ruha nélkül álldogált a híres olasz polihisztor előtt, és megcsodálhattuk az egészen különös melleit, amiken a bimbók a vártnál négy-öt centivel feljebb kerültek (de ahogy azt a Palvin Barbara bimbóudvaráról szóló posztban már kifejtettem, ezzel nincs semmi baj, minden mell úgy csodálatos, ahogy van).

Pár résszel később Pulvert egy afroolasz férfi elégíti ki orálisan, tehát akik inkább hanyatt fekve, orgazmikus gyönyörben remegve szeretnék megtekinteni, az alábbi videóban ezt is megtehetik.

Érdekes adalék a színésznővel kapcsolatban, hogy már kétszer is forgatott Magyarországon: először 2011-ben a Robin Hood című tévésorozatot, majd pár évvel később a Fleming című minisorozatot, amelyben James Bond megalkotójának a feleségét alakította.

Tovább

Facebook