Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Palvin Barbara a legnagyobbak között illegeti magát falatnyi bikiniben

December elején a világsajtóban elsőként következtettük ki, hogy Palvin Barbara benne lesz a Sports Illustrated magazin fürdőruhás különszámában, de annyira elsőként, hogy még a Velvet is ránk hivatkozva írta meg a nagy hírt. Most kiderült, hogy jól kombináltunk, ugyanis hivatalosan is kihirdették, hogy a 22 éves magyar szupermodell lesz az idei lapszámban az egyik újonc, aki a világ leghíresebb modelljei között parádézhat bikiniben. A bejelentéshez mellékeltek egy rövidke videót is, amiben Barbara megmutatja, milyen profin tudja borzolni a haját, illetve végighúzni a kezét a testén, mintha csak napolajjal kenegetné magát.

Tovább

Egy mell, ami mellett nem mehetünk el

Emberek, készüljetek fel arra, hogy a cikk végére szerelmesek lesztek! Felfedeztem egy olasz színésznőt. Valentina Reggiónak hívják, 24 éves, egy kilencszáz lelket számláló észak-olasz kisfaluban nőtt fel, aztán az érettségi után felment Rómába szerencsét próbálni.

Valentina Reggio Riccardo Scamarcio Io che amo solo te

Szerepelt egy csomó videoklipben, egy websorozatban és egy tévésorozatban, valamint három filmben, és mindháromban pucérkodott. Ennél ideálisabb arányt el sem tudnék képzelni. Ott volt a 2012-es A pármai kolostor...

Valentina Reggio Riccardo Scamarcio Io che amo solo te

...aztán a két évvel későbbi La vita oscena (Az obszcén élet) című dráma...

Valentina Reggio Riccardo Scamarcio Io che amo solo te

... tavaly ősszel pedig az Io che amo solo te (Csak téged szeretlek) című vígjáték, amiből az alábbi jelenet származik.

Ez utóbbi film történetének főhőse egy Damiano (Riccardo Scamarcio) nevű pasi, aki éppen egy szőke nőt készül elvenni feleségül (őt Laura Chiatti játssza, a gyönyörű csaj Sorrentino szerintem legjobb filmjéből, A családi barát-ból), de az esküvő előtt egy nappal még összeszűri a levet egy mellbimbó-piercinges tüzes vörössel (Valentina Reggio).

Valentina Reggio Riccardo Scamarcio Io che amo solo te

A színésznő elmesélte, hogy ez volt az első jelenet, amit felvettek a filmhez, ehhez képest nagyon összeszokott párosnak tűnnek. Az 1979-es születésű, vakító kék szemű Scamarcio egyébként jópár olasz filmből ismerős lehet: a 2003-as hat és félórás Szépséges fiatalság című egészen kiváló testvértörténetben tűnt fel, játszott a Testvérem egyedüli gyerek-ben és a Szerelem, pasta, tenger-ben, de a legtöbben Michele Placido 2005-ös gengsztereposzából, a Bűnügyi regény-ből emlékezhetnek rá. Amúgy ő már tíz éve Valeria Golino pasija, egyszer összefutottam velük Cannes-ban egy vetítés után, Golinón az a fajta áttetsző felső volt, amire ha rávakuzik az ember, akkor a fotón olyan lesz kábé, mintha nem lenne rajta semmi. Én persze jól rá is vakuztam, ez a Scamarcio meg nagyon szúrós szemekkel kezdett el méregetni.

Valentina Reggio Riccardo Scamarcio Io che amo solo te

Na, de vissza cikkünk főszereplőjéhez, Valentina Reggióhoz! Nem tudtam még eldönteni, hogy kire hasonlít a legjobban, de talán Sofía Vergara és Eva Mendes egészen szerencsés ötvözeteként lehetne leírni az arcát, amit megfűszereztek egy kis Linda Evangelistába oltott Sandra Bernharddal. A melle pedig, hát egészen fenomenális. Ilyen keblek igazából az ötvenes-hatvanas években voltak divatban, amikor még mell volt a mell, a legutóbbiként talán Susan Sarandont tudnám említeni ebből a vonalból. Azt hiszem, a szakkifejezés, amit keresünk: tejcsárda. Szuper, hogy Reggio visszahozta ezt a retrófílinget, nézzünk még meg egy videóklipet, ami a kivételes adottságaira koncentrál.

Tovább

Nézd meg Angelina Jolie és Brad Pitt szexjelenetét!

A karrierje első szakaszában Angelina Jolie elég gyakran meztelenkedett a mozivásznon. Rögtön a legelső filmjében, az 1993-as Cyborg 2-ben volt egy emlékezetes szexjelenete, aztán jött a Kis tüzek és A sivatagi hold titka, leszbiskedett a Giá-ban, illetve Banderasszal lepedőakrobatikázott az Eredendő bűn-ben.

Angelina Jolie Brad Pitt A tengernél
Eredendő bűn (2002)

Huszonkilenc éves volt, amikor a 2004-es Életeken át című thrillerben Ethan Hawke-nak mutatta meg a melleit, de azután sokáig semmi. Pontosan tizenegy évig nem vetkőzött, egészen a tavalyi A tengernél című saját rendezésű párkapcsolati drámájáig.

Angelina Jolie Brad Pitt A tengernél
Életeken át (2004)

Amikor 2013-ban Jolie bejelentette, hogy a rák kockázatának csökkentése érdekében eltávolítatta a melleit, nagy összegben mertem volna fogadni arra, hogy soha többé nem fog pucérkodni filmben, és most is arra tennék, hogy A tengernél volt az utolsó alkalom.

Angelina Jolie Brad Pitt A tengernél
A tengernél (2015)

A film bemutatója környékén a New York Timesnak beszélt arról, hogy amikor a forgatókönyvet írta, még nem tudta, hogy ő maga fogja eljátszani a női főszerepet, és amikor így alakult, először meg is ijedt.

"Egy csomó jelenetet ki akartam hagyni, vagy megváltoztatni, amikor rájöttem, hogy én leszek ott meztelenül abban a kádban. De aztán azt mondtam magamnak, el kell hesegetni ezeket a gondolatokat. Nem vághatsz ki vagy változtathatsz meg egy jelenetet csak azért, mert melleltávolító műtéted volt, vagy mert a férjed a partnered a filmben, és ezért az emberek majd agyon fogják analizálni. Az csalás lenne."

Tovább

Ha a nyolcvanas években nőttél fel, ismerős lesz ez a mell

Valamelyik nap gondolkoztam azon, hogy melyik filmben láttam életemben először női mellet. Talán az Egy zsaru bőréért című francia krimiben, amiben az Alain Delon elragadó titkárnőjét játszó Anne Parillaud (igen, a későbbi Nikita!) mutatta meg cuki kis cickóit?

Valentina Vargas Christian Slater A rózsa neve

Vagy a Roy Scheideres A kék villám-ban annak a tornázó csajnak a sportos didkóját?

Valentina Vargas Christian Slater A rózsa neve

Esetleg a Conan, a barbár volt az első, amiben Schwarzenegger megcsöcsörészett egy szőke nőt?

Valentina Vargas Christian Slater A rózsa neve

Nem tudom már. Mindenesetre az elsők között volt A rózsa neve is, amit azóta sem néztem végig, mert az volt a híre a suliban, hogy valami papos baromság, viszont az egyik osztálytársam mondta, hogy van benne egy bevállalós szexjelenet, amit mindenképpen látnom kell. Odaadta a filmet videókazin, aminek a tokjára rá volt írva, hogy pontosan hányadik percnél kezdődik az ominózus rész, hogy ne kelljen időt pocsékolni a tekergetésre.

Vicces volt most újranézni ezt a jelenetet, mert így kábé 28 évvel később is emlékeztem minden momentumára. A kiscsávót a film forgatása idején 16 éves Christian Slater játszotta, akinek azóta egy hullámvasút-menethez volt hasonlatos a színészi karrierje, de most éppen megint menő a Mr. Robot című tévésorozat miatt, amiért másfél hete megnyerte élete első Golden Globe-díját is. 

Valentina Vargas Christian Slater A rózsa neve

A stáblistában egyszerűen csak "The Girl"-ként (A lány) beazonosított figurát pedig a chilei születésű, de gyerekkora óta Franciaországban élő Valentina Vargas alakította. Ő nem futott be hatalmas kört később, de azért emlékezhetünk rá még A nagy kékség-ből is, amiben Enzo (Jean Reno) csaját játszotta. Ez az alábbi szupercuki kép A rózsa neve idején készült Slaterről és Vargasról.

Valentina Vargas Christian Slater A rózsa neve

Tovább

Eszenyi Enikő hatalmas orálkirálynő volt húsz éve

Csütörtökön kerül a mozikba Kern András és Eszenyi Enikő legújabb együttműködése, a Gondolj rám!, és ez remek alkalmat szolgáltat arra, hogy újra megnézzük azt az egészen kiváló szopásjelenetet a húsz évvel ezelőtti Sztracsatellá-ból. Aki mostanában nem látta ezt a filmet (vagy soha nem látta), annak melegen ajánlom, mert a nagyszerű szopásjeleneten kívül az is egészen forradalmi benne, hogy Kern egy annyira önző, kegyetlen és szívtelen karaktert írt magának, amilyet nagyon ritkán látunk egy keserédes komédia főhőseként.

Eszenyi Enikő Kern András Sztracsatella

Na, de mielőtt még Kern figurája iszonyatosan kicseszne az Eszenyi által játszott nehéz sorsú, jóravaló doktornővel, elkocsikáznak ketten az erdőbe, mert már nem bírnak magukkal, annyira vonzódnak egymáshoz. Az itt következő szexjelenetet egyetlen snittben vette fel Ragályi Elemér operatőr, és már-már fájdalmasan életszerű az egész. A kedvenc momentumom benne az, hogy amikor a nő rábukik a férfira és a feneke a magasba kerül, akkor Kern felhajtja a szoknyát és egy totál természetes mozdulattal belenyúl Eszenyi puncijába (az is király, amikor rásóz a seggére). 

Nem tudom, hogy a Kossuth-díjas művésznő viselt-e valami műanyag ágyékvédő izét, hogy azért mégse matasson benne az a másik Kossuth-díjas, de akárhogy is történt, ez egy fontos pillanat a magyar szexjelenetek történetében. Azt is érdemes lenne megmérni, hogy Kern hány másodperc alatt élvez el Eszenyi szájában. Húsznál nem lehet több.

Tovább

Kovács Patrícia hatalmasat szexelt Kulkával

Szerda este végre leadta a Duna TV az év legjobban várt magyar filmjét, a Félvilág-ot. A Monarchia legismertebb luxuskurvája, Mágnás Elza (Kovács Patrícia) utolsó napjait bemutató kosztümös dráma a témájához képest meglepően kevés szexet tartalmazott, ami viszont volt, azt figyelemreméltó intenzitással és merészséggel adták elő a főszereplők. Nézzük meg a három legizgalmasabb jelenetet!

Kovács Patrícia Gryllus Dorka Kulka János Félvilág

1. Elza és kitartója/szeretője, Max Schmidt (Kulka János) első szeretkezését egyetlen snittbe mutatja meg Szász Attila rendező, és a kameramozgással megidézi a Taxidermia legendás teknős szexjelenetét. Kulka életszerűen fojtogatja Kovács Patríciát, a szexmozgásuk is nagyon hiteles, és a 14. másodpercnél, amikor egy pillanatra bekukkantunk Kovács lábai közé, úgy néz ki, mintha Kulka tényleg beléhatolna a farkával. Baromi érdekes lenne megtudni, hogy ezt CGI-jal vagy műfasszal oldották-e meg, mert felteszem, nem élesben ment a szex.

2. A fojtogatós szex után nem sokkal Elza és Max veszekedni kezdenek. Elza az ágyon köt ki, és olyan izgatóan pillant fel a fickóra, hogy az egyből meg is kívánja. Amikor Kulka szabaddá teszi Kovács Patrícia fenekét, azt sikerült olyan szögből felvenni, hogy pont egy nagyon érzéki rész (a combjának és a fenekének a találkozása) látszódjon csak Kovács testéből. Ha fogadni kéne, arra tennék, hogy itt análszex fog történni.

3. És akkor megérkeztünk a filmtörténeti pillanathoz, Gryllus Dorka és Kovács Patrícia leszbikus csókjelenetéhez. Megkockáztatom, hogy még soha nem fordult elő magyar filmben, hogy két ennyire híres színésznő, ilyen hosszasan és lelkesen falja egymás száját.

Tovább

Egyszer pucérkodott a vagány csaj a Star Wars 7-ből

Amikor 2014 áprilisában bejelentették, hogy Daisy Ridley fogja játszani a hetedik Star Wars-film női főszerepét, az akkor 21 éves brit színésznőnek még IMDb-oldala sem volt, annyit lehetett csak róla tudni, hogy feltűnt korábban pár angol tévésorozatban. Most már közel egy hete fut a mozikban Az ébredő Erő, a Ridley által alakított Rey nevű talpraesett roncsvadász a filmtörténet része lett, és pattanásos tinifiúk milliói szerelmesek belé (különben ez a fickó a pasija). 

Daisy Ridley Star Wars: Az ébredő Erő A néma szemtanú

Amikor egy színésznő népszerűsége ilyen hirtelen szökik az égbe, többek között felmerül az a kérdés is, hogy pucérkodott-e már valaha.

Nos. Ezzel kapcsolatban van egy jó, meg egy rossz hírem.

Ridley pár éve meztelenül mutatkozott A néma szemtanú című brit krimisorozat egyik részében, viszont egy hullát játszott, akinek a külsérelmi nyomait vizsgálta két orvos. Ha meg szeretnéd nézni minden idők legkevésbé szexi meztelenkedős jelenetét, az alábbi videóablakban megteheted.

Tovább

2015 legjobb filmjei az Origo Filmklub szerzői szerint

Az összesített listánkat itt lehet megtekinteni.

Gyárfás Dóra

Számomra igazán maradandó élmény csak ez a hat film volt

Dheepan
Egy galamb leült egy ágra...
Whiplash
Káin gyermekei
45 év
Téli álom

Futottak még kategóriában ez a tíz

Amerikai mesterlövész
Amy
Birdman
Danny Collins
Drifter 
Foxcatcher
A kezdő
Saul fia
A tengernél
A tenger dala

Amit láttam és valamennyire élveztem

Kémek hídja
Kosok
Phoenix bár
Veszettek 
Sicario 
Samba 
Szcientológia, avagy a hit börtöne

Huszár András

1. Mad Max: A harag útja
2. Whiplash
3. 45 év
4. Sicario - A bérgyilkos
5. Sils Maria felhői
6. Magic Mike XXL
7. Valaki követ
8. Tangerine
9. Agymanók
10. Victoria
11. Liza, a rókatündér
12. Csajkor
13. Saul fia
14. Phoenix bár
15. Mission Impossible - Titkos nemzet
16. Büszkeség és bányászélet
17. Blackhat
18. Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni
19. Mentőexpedíció
20. Az éhezők viadala - A kiválasztott 2.
21. Kingsman: A titkos szolgálat
22. Hétköznapi vámpírok
23. Ifjúság
24. A hangya
25. Bíborhegy

Kovács Bálint

1. Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje)
2. Tangerine
3. Taxi Teherán
4. A tenger dala
5. Keresztút
6. Liza, a rókatündér 
7. Saul fia
8. Samba
9. Csajkor
10. Sicario - A bérgyilkos
11. Whiplash
12. A (sz)ex az oka mindennek
13. Mi folyik a sötétben (Hétköznapi vámpírok) 
14. Mad Max - A harag útja
15. Agymanók
16. 20,000 nap a Földön
17. Dheepan - Egy menekült története
18. A kém
19. Vakáció
20. Mentőexpedíció
21. Boldogság bármi áron
22. Hős6os
23. Téli álom
24. A kezdő
25. Szerelem

Lavicska Zsuzsanna

1. Whiplash
2. Ifjúság
3. Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje)
4. 45 év
5. Mad Max - A harag útja
6. Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni 
7. Tízezer km
8. Amy - Az Amy Winehouse-sztori
9. Mocsárvidék
10. Saul fia
11. Tangerine
12. Citizenfour
13. Kosok
14. A lecke
15. Távol a világ zajától
16. Liza, a rókatündér
17. Valami követ
18. Taxi Teherán
19. A mindenség elmélete
20. Szcientológia, avagy a hit börtöne
21. A Bélier család
22. Foxcatcher
23. Mentőexpedíció
24. Kingsman: A titkos szolgálat
25. Gemma Bovery

Onozó Róbert

1. 45 év
2. Eden
3. Victoria
4. Birdman
5. Saul fia
6. Whiplash
7. Agymanók
8. Ifjúság
9. Foxcatcher
10. Téli álom
11. Sils Maria
12. Csajkor
13. Mad Max
14. Tangerine
15. Amy
16. Valami követ
17. Phoenix
18. Mission Impossible: Titkos nemzet
19. Dheepan
20. Legújabb testamentum
21. Mentőexpedíció
22. Timbuktu
23. Samba
24. Party Girl
25. Sicario

Papp Eszter

1. 45 év
2. Saul fia
3. Party girl
4. Legújabb testamentum
5. Agymanók
6. Whiplash
7. Foxcatcher
8. Birdman
9. Csajkor
10. Timbuktu
11. Spy
12. Ifjúság
13. Gemma Bovery
14. Drifter
15. Kódjátszma
16. Magic Mike XXL
17. Kész katasztrófa
18. A küzdők
19. Amy
20. A csajom barátnője

Varga Dénes

1. Mad Max: A harag útja
2. Sicario
3. Phoenix bár
4. Whiplash
5. The Duke of Burgundy
6. Bíborhegy
7. Victoria
8. Valami követ
9. Agymanók
10. Saul fia 
11. Távol a világ zajától
12. Chappie
13. Mocsárvidék
14. Ífjúság
15. Foxcatcher
16. Mentőexpedíció
17. Kódjátszma
18. Birdman
19. A küzdők
20. Esélylesők
21. Az ajándék
22. Hétköznapi vámpírok
23. A Hangya
24. Liza, a rókatündér
25. Amerikai mesterlövész

Varga Ferenc

Egy csomó szuperjó film volt az idén, de nem láttam egyetlen olyan zseniális mesterművet sem, mint mondjuk a Sráckor, az Adele élete vagy a Drive, ezért nem is raktam sorrendbe a listámat. Ez a huszonöt film tetszett nagyon. 

Agymanók
Amerikai mesterlövész
Birdman
Csajkor
Eden
Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni
Foxcatcher
Gemma Bovery
Ifjúság
A kezdő
Kémek hídja
Liza, a rókatündér
Mad Max: A harag útja
Magic Mike XXL
Mentőexpedíció
Mission: Impossible: Titkos nemzet
Saul fia
Sicario - A bérgyilkos
Sils Maria felhői
Star Wars: Az ébredő Erő
Szerdai gyerek
Tangerine
Valami követ
Victoria
Whiplash

Tovább

Cate Blanchett így szexel a tetovált lánnyal

Közeleg a karácsony. Az évnek az az időszaka, amikor végre együtt lehet a család, és miután húsz perc alatt egymás agyára mentek, mindenki elvonulhat szépen a szobájába Oscar-screenereket nézni. Apa nyomja a hatórás Aljas nyolcas/A visszatérő double billt, anya pedig már harmadszorra pityergi végig a Carol-t, mert a szerelem olyan szép. Apropó, Carol. Ha kint van a screener, az azt jelenti, hogy nézhetünk egy kis A-listás hollywoodi leszbiakciót. Tegyünk is így!

A filmben Cate Blanchett egy Carol nevű válófélben lévő férjes asszonyt játszik, aki összejön a nálánál tizenöt évvel fiatalabb bolti eladóval (Rooney Mara). Egy ponton a testi síkra terelődik a viszony, de azért ne számítsunk Adele élete-típusú ollózásra meg seggcsapkodásra, hiszen a Carol az ötvenes évek elején játszódik, és mint tudjuk, az ollózást csak 1973-ban találták fel. Azért így is bevállalós a jelenet, cickók meg vannak nyalva, Blanchett feje elkalandozik Mara lába közé, ahogy azt kell. A teljes filmet is érdemes megnézni, mert egészen csodás.

Tovább

Nézd meg félmeztelenül a főszereplő csajt az új Alien-filmből!

Legutóbb Szorcsik H. Viktória szeméremdombjáról sikerült csúnyán lecsúsznom (gyönyörű kép!), most viszont iszonyatosan aktuális leszek. Még ki sem hűlt a hír, hogy Katherine Waterston lesz a Prometheus folytatásának, az Alien: Covenant-nek a női főszereplője, és már szállítom is róla a cickós videót!

Katherine Waterston The Babysitters Beépített hiba

Waterstonra a tavalyi Beépített hiba című nézhetetlenül kacifántos Paul Thomas Anderson-filmben figyelt fel mindenki, és abban is van egy emlékezetes jelenet (abból van a fenti kép), amiben anyaszült meztelenül elszív egy teljes cigit, majd Joaquin Phoenix rámászik hátulról, és döfködi vagy öt percig. Anderson operatőre mindezt egyetlen, közel tízperces snittben örökítette meg. Mi viszont nézzünk meg inkább egy izgalmas részt a színésznő egyik első filmjéből, a The Babysitters című 2008-as drámából, amelyben hogy hogy nem, egy bébiszittert alakít. 

Az alkotást sajnos nem láttam, de a jelenet nagyon kis kompakt magában is. Az akkor 28 éves Waterston hajszálvékony anyagú fehér polóban mászkál egy házibuliban, furcsamód senki nem figyel fel arra, hogy a mellbimbói majd átszúrják a ruha anyagát. Aztán a padláson köt ki, ahol feltehetően pont az az apuka üldögél, akinek a gyerekére kéne vigyáznia. A fickót súlyos erkölcsi dilemma elé állítja: lekapja a pólóját, és megmutatja neki észbontó felsőtestét, ami valami miatt még izzadtságtól is csatakos. Kibírja a fickó, hogy nem ér hozzá? Kettőt találhatsz!

Tovább

Facebook