Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nézd meg az összes pucérkodást a Válótársakból!

Csütörtök este egyből két résszel debütált az RTL Klub Válótársak című új sorozata, ami sok meztelenkedéssel kecsegtetett, hiszen már a promójában ezt csinálta Földes Eszter.

Válótársak Földes Eszter Pálmai Anna Sághy Tímea

Az első két részbe sikerült is mindjárt három mellet (vagyis összesen hatot) belerakni az alkotóknak, nézzük őket részletesen.

Pálmai Anna

A Kossuth-díjas Szirtes Ági lánya, a Katona József színház 31 éves színésznője alakítja Stohl András szeretőjét, aki már az ötödik. percben ezt a félmeztelen fotót küldte el magáról a férfinak e-mailben.

Válótársak Földes Eszter Pálmai Anna Sághy Tímea

Sághy Tímea

Ő egy sokoldalú nő. Los Angeles tanult színművészetet, dolgozott modellként és koreográfusként is, emellett rajzol, illetve fotózik, például ő volt a standfotósa Gigor Attila nemrég leforgott A kút című filmjének. Az életkorát homály fedi, még a
menedzsmentje honlapján sincs megadva, úgyhogy 35-re tippelnék. A Válótársak-ban Stohl az uszodában szedi fel, majd lezavarnak egy gyors numerát.

Földes Eszter

Lovasi András felesége, a 2009-es Filmszemle legszebb mellének tulajdonosa, tőle várjuk a legütősebb pucérkodásokat a Válótársak-ban. A fenti hálóingszétnyitós powervillantást még nem sütötték el az első két részben, a nézők cickószomját egyelőre egy kádas jelenettel csillapították, amiben a 28 éves színésznő mellbimbói felváltva bukkantak elő a fürdővíz habjaiból.

A Válótársak mellszempontból egyelőre valamivel gyengébben teljesít az RTL Klub legutóbbi saját gyártású sorozatánál, a négy évvel ezelőtti Casino-nál, az ugyanis rögtön Bordán Lili zuhanyzásával indított, a második részében pedig megcsodálhattuk Trokán Anna és Herrer Sára cicijét is.

De nincs gond, majd a jövő héten ráerősítenek, addig meg nosztálgiázzunk Földes Eszter Szemle-fődíjas, megbízható források szerint valódi melleivel.

Válótársak Földes Eszter Pálmai Anna Sághy Tímea

Tovább

Hol láttam már félmeztelenül az új Supergirlt?

Az őszi újonc amerikai tévésorozatok közül a legjobban a Supergirl indult, amelynek a címszerepét a 27 éves Melissa Benoist alakítja. Több mint 13 millióan ültek le az első rész elé, és valószínűleg közülük sokan feltették magukban a kérdést: honnan ismerős nekem ez a lány!? És legalább ugyanennyien kérdezték meg azt is, amit a poszt címének adtam.

A címbéli kérdésre a válasz: a Homeland egyik részében. Az egykoron kiváló sorozat első évadjában Benoist egy Stacy nevű lányt játszott, aki egy szaúd-arábiai herceg háremébe próbált meg felvételt nyerni, ahol két év alatt annyi pénzt kereshet, mint a legtöbb ember húsz év alatt se.

Melissa Benoist a Homelandben

A rövidke, de annál ütősebb jelenetben a herceg egyik embere interjúztatja az egy szál bugyiban álldogáló lányt. Olyan kérdéseket tesz fel neki, mint, hogy szereti-e az análszexet, illetve volt-e már nővel, de a slusszpoén az, amikor benyúl Stacy lába közé, és felhívja a figyelmét a rendszeres gyantáztatás fontosságára.

Különben még sok helyről ismerős lehet Benoist, hiszen két évet lenyomott a Glee című sorozatban, Al Pacinóval együtt játszott a Danny Collins című vígjátékban, illetve szerepelt a Nicholas Sparks-regényből készült Hosszú utazás-ban is. 

Annette Bening, Melissa Benoist és Al Pacino a Danny Collinsban

De ahonnan ismerős kéne, hogy legyen, az a Whiplash című millió Oscar-díjra jelölt, nagyszerű film, amiben ő volt a popcornárus csaj, aki összejön Miles Tellerrel, majd ezt később keservesen megbánja.

Melissa Benoist a Whiplash című filmben

Tovább

Nézd meg a forró édeshármast a 3D-s szexfilmből!

Gaspar Noé Szerelem című 3D-s szexuális eposza nem robbantott kasszát a mozikban, még a rendező hazájában, Franciaországban is csak 89 ezren ültek be rá, ami elég harmatos eredmény, ha azt nézzük, hogy a Visszafordíthatatlan című korábbi Noé-filmre annak idején közel tízszer ennyi francia váltott jegyet. 

Talán érthető is, hogy pornót nem egy moziban, sok idegennel együtt szeret nézni az ember, hanem inkább az otthona magányában. Most ezt meg is tehetjük, ugyanis felbukkant az interneten a film központi édeshármas-jelenete, amelyben a főszereplő szerelmespár áthívja a szende szomszédlányt egy kis hancúrozásra.

Olvasnivaló: Egy édeshármas nagyon élvezetes tud lenni - interjúnk Gaspar Noéval

Tovább

Jennifer Lawrence véletlenül lesmárolta Natalie Dormert

Az éhezők viadala utolsó részének londoni premierjén Jennifer Lawrence odament a kolléganőjéhez, a Trónok harca Margaery Tyrelljeként ismer Natalie Dormerhez, hogy egy ártatlan puszival köszöntse. Hát egy kicsit félrecsúszott, de aztán senki sem panaszkodott.

Amúgy Jennifer Lawrence tök előnyös ruhát vett fel erre az eseményre.

Tovább

Régen bezzeg a mellek is jobbak voltak!

A nyolcvanas évek második felében, tizenegynéhány éves koromban láttam először a Szigorúan bizalmas című Bond-filmet. Nagyon tetszett, főleg a síelős üldözés. Az viszont kissé összezavarta a tinédzser lelkivilágomat, hogy az egyik osztálytársam azt mondta, hogy a filmben szereplő Carole Bouquet fiúként született, és csak később operáltattá át magát nővé. Akkoriban még nem volt internet, úgyhogy mire kiderítettem, hogy hülyeséget beszélt ez az idióta osztálytársam, legalább tíz évig éltem abban a tudatban, hogy a francia színésznő transznemű (nem mintha akkor létezett volna ez a szó).

Carole Bouquet a Szigorúan bizalmas című filmben
Carole Bouquet a Szigorúan bizalmas című filmben

Ez most onnan jutott eszembe, hogy megnéztem Bouquet pucér jelenetét a Szigorúan bizalmas-sal egy időben készült Tag der Idioten című nyugat-német drámából, és az akkor 24 éves színésznőnek ebben annyira bozontos a fanszőrzete, hogy abban simán el lehetne rejteni egy péniszt. Az is feltűnt, hogy Carol Bouquet-nak tök ugyanolyan mellei vannak, mint Mathilda May-nek!

Tovább

Földes Eszter isteni mellei visszatértek!

A 2009-es Filmszemlén bemutatott Utolsó idők-ben az akkor még 21 éves egyetemista Földes Eszter olyan emlékezeteset pucérkodott, hogy mindkét nagy hírportál azonal neki adta a "a Szemle legjobb melle" kitüntető címet.

Az iszonyatosan erős kezdés után a színésznő sajnos jelentősen visszavett a lendületből, és csak ilyen óvatos bimbóskodásokkal szúrta ki a szemünket (és szúrta át majdnem a kis trikóját), mint ez az alábbi itt a Hacktion című tévésorozatban.

De ahogy azt a nagy tanító, Fenyő Iván is megmondta, az élet úgy működik, hogy hét szűk esztendő után hét bőséges jön, és minden jel arra mutat, hogy vége az ínséges időszaknak, és mindjárt megint kapunk rendesen Földes Eszter csupasz mellének látványából. A 28 éves színésznő, aki az életben Lovasi András menyasszonya (vagy talán már a felesége is, pár hónapja nem követem a történéseket) a novemberben induló Válótársak című tévésorozatban szerepel, és már a beharangozóban akkorát villant, hogy megáll az ész.

Először csak a fürdővíz habja alól kandikál ki az egyik mellbimbója, és amikor már kezdenénk azt hinni, hogy ennyi kedvcsináló cicivel megelégszenek a sorozat marketingesei, Földes kiáll az erkélyre hálóingben, és BUMMM!

Azt a betyár mindenit. Most gondoljunk bele, hogy ha már a promóba beleraknak egy ennyire döbbenetes cickóskodást, mi lesz majd a konkrét sorozatban?!

Azért még időben felhívnánk a sorozat alkotóinak a figyelmét arra a tényre, hogy Földes Eszternek nem csak isteni melle van, hanem olyan világbajnok feneke is, amire simán rá lehet építeni három teljes B-sztorit.

Tovább

A fiatal Melanie Griffith sztriptízével indítsuk a hetet!

Feledkezzünk meg pár percre a szomorú jelenről, az idő vasfogáról, a túlzott botoxhasználatról és a kókler plasztikai sebészekről, és ugorjunk vissza harminc évet oda, amikor Melanie Griffith még egy 27 éves bombázó volt.

Melanie Griffith a Fear City című filmben
Melanie Griffith a Fear City című filmben

A nyolcvanas évek közepe volt a csúcsidőszak Melanie Griffith karrierjében. 1984 és '88 között négy nagyszerű filmben is szerepelt (Alibi test, Valami vadság, Viharos hétfő, Dolgozó lány), közülük háromban nyújtott olyan alakítást, amiért Golden Globe-ra jelölték, a Dolgozó lány-ért pedig begyűjtötte élete egyetlen Oscar-jelölését is. 

Harrison Ford és Melanie Griffith a Dolgozó lány című filmben
Harrison Ford és Melanie Griffith a Dolgozó lány című filmben

1985-ben került az amerikai mozikba a Fear City című erotikus drámája, de ezt igazából még az egy évvel korábbi Brian De Palma-féle Alibi test előtt forgatta (Franciaországban hamarabb is mutatták be). A fúrógépes gyilkos  és a Ms. 45 című punk-klasszikusokkal berobbanó Abel Ferrara első mainstream próbálkozása volt a Fear City, és bár a rendezőnek sikerült belelopni az új filmbe is jó pár olyan megoldást, ami emlékezetessé tette a nulla költségvetéssel készült addigi munkáit, leginkább két szék közül a pad alá esett. A rajongói is húzták a szájukat, a közönség sem ugrott rá különösebben.

A manhattani sztriptíztáncosnőket tizedelő sorozatgyilkos történetét elmesélő thrillerre manapság már leginkább csak Griffith vetkőzős jelenetei miatt szoktak emlékezni, amiket meg is nézhetünk az alábbi videóban. A színésznő mély átéléssel vonaglik a színpadon, ami szép teljesítmény, tekintve, hogy több száz férfi szeme láttára kellett előadnia ezeket a kunsztokat.

Ha a jelenet nézése közben azt érezte, valamiért nagyon ismerősek ezek a mellek, nem őrült meg, csak valószínű, hogy látta A szürke ötven árnyalatá-t (mondjuk ez is az őrület egyik jele), ugyanis Griffith most 26 éves lányának tök hasonló melle van, mint az édesanyjának itt. Mind a keblek méretét, formáját és hangulatát tekintve igaz ez, illetve még a bimbók is anyira egyformák, mint két tojás. Emlékeztetőül nézzük meg Johnson összes szexjelenetét az idei erotikus drámából!

Tovább

Daryl Hannah-nak milyen teste volt, te atyaúristen!

A kilencvenes évek elején az amerikai Playboy magazin rendszeresen közölt olyan összeállításokat, amikben az éppen aktuális filmekből screenshotolták ki a pucérkodós jeleneteket. Mivel akkor még nem volt internet, a forgalmazók pedig nyilván nem adtak ki ilyen fotókat más lapoknak, az ember sehol máshol nem tudta megnézni ezeket. 1992-ben egy ilyen összeállításban láttam az alábbi meztelen képet Daryl Hannah-ról, ami a Játék az Úristen pályáján című híresen nagyot bukó, háromórás drámából származik.

Most végre megnéztem a konkrét jelenetet is, és túlzás lenne azt állítani, hogy megérte 23 évet várni rá, de mindenképpen bámulatos, milyen elképesztő formában volt az akkor harmincéves színésznő. Ráadásul feszültség is van itt, mert az isten háta mögötti tóban ráérősen lubickoló, majd egy fa tövében modellekre jellemző testhelyzetben napozó nőt egy kukkoló figura (Tom Berenger mint indián!) szemszögéből látjuk.

Hannah nyerő szériája körülbelül ekkoriban ért véget. A nyolcvanas években olyan legendás filmekben szerepelt, mint a Szárnyas fejvadász vagy a Tőzsdecápák, igényes romantikus komédiák (A nagy csobbanás vagy személyes kedvencem a Roxanne) főhősnője volt, Robert Redforddal incselkedett a Törvényszéki héják-ban.

Woody Allen rendezte a zseniális Bűnök és vétkek-ben, de megállta a helyét az Acélmagnóliák hihetetlenül erős színésznő gárdájában is, plusz ott bebizonyította, hogy egy frusztrált szürke egeret is hitelesen el tud játszani.

A kilencvenes években már kevés emlékezetes alakítása volt, látok pár jó filmet az IMDb-oldalán ebből az időszakból is (például A szőke az igazi-t vagy Robert Altman zakkant John Grisham-feldolgozását, a Démoni csapdá-t), de segítség nélkül meg nem mondtam volna, hogy játszott ezekben.

2003-ban Tarantino pompás szerepet adott neki a Kill Bill-ben, de Hannah nem tudta kihasználni a film sikere miatt ismét ráirányuló figyelmet. Utána is főleg egyből DVD-n megjelenő akcióvackokban tűnt fel, 2010-re pedig már odáig süllyedt szegény, hogy Sas Tamás instrukcióit kellett követnie egy 3D-s borzalom forgatásán.

De, hogy ne érjen ilyen lehangoló véget ez az írás, említsük még meg, mivel került Hannah legutóbb a hírekbe: számos elfuserált kapcsolat után tavaly összejött a jelenleg élő legnagyobb rockerrel, Neil Younggal.

Young rajongói eléggé kiakadtak azon, hogy a Mester 36 évnyi jóban-rosszban után lecserélte a feleségét egy színésznőcskére, de ne ítélkezzünk már, emberek! Szép kört futottak, felneveltek egy nagyon beteg gyereket, hadd jusson az öregnek egy kis változatosság az alkony éveire. És hát nem cukik együtt?!

Tovább

Bordán Lili anyaszült meztelenül is gyönyörű

Sokan kiszúrhatták Bordán Lilit a jelenleg a mozikban vetített Mentőexpedíció-ban, amint rámenős riporterként érdeklődik a NASA vezetőjénél (Jeff Daniels) arról, hogy mégis hogy a francba hagyhatták Matt Damont a Marson. Mi azonban már öt évvel ezelőtt felfigyeltünk a szépségére, és erős mezőnyben kiáltottuk ki a leggyönyörűbb fiatal magyar színésznőnek. A hetvenes években szexszimbólumként számon tartott Bordán Irén lánya Ridley Scott sci-fijében decens kosztümökben mutatkozik, ám egy tavalyi brit krimiben láthattuk teljesen pucéran is.

A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső-re hajazó The Smoke című filmben Bordán Lili egy Jodie nevű hányattatott sorsú prostituáltat játszik, aki a foglalkozásából kifolyólag többször kerül rémisztő szituációba a film során, de jut neki egy kifejezetten gyengéd szexjelenet is, amelyben a zuhany alatt lepi meg a Matt Di Angelo által alakított ügyvéd főhőst. Most nézzük meg inkább ezt!

Tovább

Nézd meg az év egyik legbámulatosabb pucérkodását!

A cannes-i filmfesztiválon láttam a Dope című vígjátékot, és az alábbi jelenet közben egyből éreztem, hogy ez egy fontos meztelenkedés, aminek a témával (pucérkodás) foglalkozó évvégi listákon akár még egy dobogós helyezés is kinézhet. Külön izgalmas volt úgy nézni ezt a jelenetet, hogy a benne szereplő színésznő közben ott ült tőlem 15 méternyire, ráadásul, a vetítésre is egy észbontó szerelésben érkezett. Ebben ni.

A neve is olyan gyönyörű, mint ő maga: Chanel Iman. 24 éves szupermodell, egzotikus külsejét annak is köszönheti, hogy édesanyja félig koreai, félig pedig afro-amerikai. 2010 óta a Victoria's Secret egyik angyala, a neves fehérneműcég számos kampányában feltűnt, de Palvin Barbarával is szerepelt már együtt reklámban.

A Dope-ban (a miskolci CineFesten Kábszer címmel vetítették) kapta élete első filmszerepét, egy titokzatos drogdíler Lily nevű nimfomániás lányát alakítja, aki rögtön rámászik a főhős geek srácra, pedig ő csak a csaj apjának akart átadni egy csomagot. Na, ilyen soha nem történik az életben.

A The Weeknd Can’t Feel My Face című számához készült klipben nagyon dögösen táncol, azt is érdemes megnézni.

Tovább

Facebook