Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nagyon sokat vártunk erre a csodás mellre

Ashley Greene-ra a legtöbben valószínűleg a 2008-as Alkonyat-ban figyeltek fel. A tinivámpíros kasszasikerben (majd annak négy folytatásában) Robert Pattinsonék vérszívó családjának jövőbe látó fiatal női tagját, Alice Cullent játszotta, de annyira furcsán dizájnolták meg, hogy aki csak abban látta, nem is gondolta volna, hogy amúgy bitang jó nő.

Ashley Greene Olivia Wilde Alkonyat Rogue Staten Island Summer

Szerencsére a film idején gyorsan felfedezték maguknak a férfimagazinok az akkor 22 éves színésznőt, a Maximban, az Esquire-ben és a GQ-ban is lejött róla egy-egy fotósorozat, ami kihangsúlyozta az előnyös testrészeit. Például a mellét.

Ashley Greene Olivia Wilde Alkonyat Rogue Staten Island Summer

Aztán csinált valami energiaitalnak egy reklámkampányt, ahol igazából tök pucér volt, csak ráfestettek a testére egy csomó pikkelyt, vagy mit.

Ashley Greene Olivia Wilde Alkonyat Rogue Staten Island Summer

A 2011-es Vaj című szatírában volt egy leszbikus szexjelenete Olvia Wilde-dal, és ugyan nem mutattak semmit, de azért egy leszbikus szexjelenet Olivia Wilde-dal, az mégiscsak egy leszbikus szexjelenet Olivia Wilde-dal.

Tavaly már tényleg kezdtem aggódni, hogy mindjárt kifutunk az időből, és sosem láthatjuk Ashley Greene-t meztelenkedni egy filmben, de akkor a Staten Island Summer című tinivígjátékban egyszer csak megérkezett a strandra falatnyi sárga bikiniben, és egyáltalán nem volt meglepő, hogy a látványa olyan intenzív hatást fejtett ki az ott lévő férfiakra, hogy némelyik közülük konfettivé robbant szét.

Annyira erős volt ez a jelenet, hogy én akár bele is törődtem volna, hogy valódi pucérkodás nélkül folytatódik a színésznő karrierje, de aztán mégis happy endes lett a történet, a Rogue című tévésorozat sietett segítségemre, amiben konkrétan lekerült Greene-ről a ruha, és végre megpillanthattam a cickóit. Megérte várni, nagyon szépek.

Tovább

Leonardo DiCaprio új csaja is egy szőke bombázó

Pár hete röppent fel a hír, hogy Leonardo DiCaprio egy Chelsey Weimar nevű holland modellel kavar, ami azért volt gyanús, mert egy barna hajú, értelmes tekintetű lányról beszélünk, A visszatérő Oscar-díjas sztárja pedig köztudottan a butafejű szőkékre bukik. Ki is derült nem sokkal később, hogy a hír kacsa.

Chelsey Weimar Roxy Horner
Chelsey Weimar

Most a People magazin jelenti, hogy DiCaprio vasárnap egy brit modell-lel jelent meg egy New York-i étteremben, és úgy tűnt, hogy nagyon össze vannak melegedve. A lányt Roxy Hornernek hívják (a Dlisted újságírója meg is jegyezte, hogy milyen előrelátóak voltak a szülei, hogy egyből egy tökéletes pornósztár-nevet adtak a lányuknak), nem sok mindent lehet tudni róla azonkívül, hogy szőke, 24 éves, és modellkedésen kívül énekes-dalszerzőként is foglalatoskodik (itt tudnak ízelítőt kapni a művészetéből a mazochisták). De beszéljenek inkább a képek, akinek pedig ennyi nem elég, a lány Instagramján nézelődhet még!

Chelsey Weimar Roxy Horner

Chelsey Weimar Roxy Horner

Chelsey Weimar Roxy Horner

Chelsey Weimar Roxy Horner

Chelsey Weimar Roxy Horner

Chelsey Weimar Roxy Horner

Chelsey Weimar Roxy Horner

Chelsey Weimar Roxy Horner

Tovább

Emma Watson nem szokott ennyire pucér lenni

Nem tudom, miért, de Emma Watson eddig úgy volt a fejemben, hogy ő egy olyan színésznő, akit soha a büdös életben nem fogunk meztelenül látni a mozivásznon. Most azonban utánanéztem kicsit, és már 18 évesen azt nyilatkozta, hogy simán bevállalna filmes pucérkodást, hiszen az is a munkája része. Akkor Bernardo Bertoluccit nevezte meg, mint egy olyan rendezőt, akinek a kedvéért hajlandó lenne vetkőzni, ami elég furcsa, hiszen közismert, hogy az olasz mester milyen szemét módon bánt Maria Schneiderrel az Utolsó tangó Párizsban forgatásán.

Emma Watson Colonia

Pár évvel később, amikor A szürke ötven árnyalata női főszerepére pályázott, Watson megint emlékeztette a világot (úgy látszik, akkor sem figyeltem), hogy szívesen ledobná már a ruháit, de végül nem ő lett Anastasia Steele, így nem tudtuk a szaván fogni. A 26 éves színésznő kifejezetten szégyenlős volt az eddigi filmjeiben, tőle már az is botrányosnak számított, amikor a Lopom a sztárom-ban bikiniben mutatkozott, a diszkójelenetben pedig kinyújtotta a nyelvét (!!!). Később a Regression című thrillerjéhez próbáltak azzal kedvet csinálni, hogy abban fog először meztelenkedni, mondanom sem kell, ez nem történt meg.

Emma Watson Colonia
Botrányos nyelvkinyújtás a Lopom a sztáromban

A szabadosság korszaka még mindig nem jött el Watson számára, de a Colonia című új filmjében legalább láthatjuk melltartóban, az egyik jelenetben pedig leveszi az összes ruháját, és meztelenül ugrik be egy tóba. Mielőtt szétdurranna az olvasó agya, gyorsan hozzáteszem, hogy a vetkőzést mell fölött veszi a kamera, a pucér fejesugrásba pedig belelóg egy átkozott faág. De mindegy, Emma Watsontól már ez is szinte pornó!

Tovább

Palvin Barbara bimbóudvarával nincs semmi baj

Kábé négy éve követem figyelemmel Palvin Barbara munkásságát, és azóta várom, hogy láthassam a mellét, de a 22 éves magyar szupermodell eddig egyszer sem mutatkozott félmeztelenül.

Palvin Barbara bimbóudvar

Ez nagyon szokatlan az ő szakmájában, például a másik legismertebb magyar szupermodell, Mihalik Enikő többször van meztelenül, mint ruhában, de mondhatnék bárki mást is, gyakorlatilag már mindenki vetkőzött.

Barbara is többször kacérkodott a meztelenkedéssel, szinte sportot űz abból, hogy pont nem mutatja meg a mellét, pedig fotózta már a legendás cicibubus, Terry Richardson is, aki még egy apácáról is képes lenne leimádkozni a felsőt.

Palvin Barbara bimbóudvar

Legutóbb pár hete kerültünk közel Barbara egyik melléhez, amikor a Sports Illustrated Swimsuit Issue fotózásának egyik werkvideójában lenge ingben táncikált a tengerparton, és ha nincs az a kegyetlen ember, aki beleblörrözött a felvételbe, már túl is lennénk az egészen.

Mostanában nem nyilatkozott Barbara arról, hogy miért van ellenére a cickóskodás, de 2012-ben a Propaganda című tévéműsorban Till Attila rákérdezett nála a dologra. Így folyt az a beszélgetés.

Till Attila: Azt te döntötted el, hogy nem vetkőzöl soha?

Palvin Barbara: Igen, ezt én döntöttem el.

Rajtad kívül mindenki vetkőzik.

Dehogyis vetkőzik mindenki.

Nem mindenki? De volt már, hogy megkértek egyébként?

Volt, persze, nagyon sokszor. De az ügynökségem is mindig, amikor lebookolnak egy munkát, mondják a kliensnek, hogy én nem vetkőzöm. Nem vállalok olyan képeket.

És ez most már egy eldöntött tény? Ebből nem lehet kimozdítani?

De, majd lehet, hogy később... Én nem szeretek vetkőzni. Ha lesz egy olyan fotó, aminél kötelező vetkőzni, mert egy olyan jó magazin, akkor fogok. De most úgy érzem, hogy még nincs itt az ideje.

Ez az utolsó válasza elvileg okot adott a reménykedésre, de már eltelt azóta négy év, és még mindig semmi.

Van egy teóriám, hogy ez miért lehet!

Az idők során több olyan fotó is készült Barbaráról, amin áttetszó anyagú felsőt visel, és nincs rajta melltartó - ezeket megvizsgálva jöttem rá a megoldásra: azért nem mutatja meg sosem a mellét, mert aránytalanul nagy a bimbóudvara. 

Nézzük csak meg például itt!

Palvin Barbara bimbóudvar

Vagy itt.

Palvin Barbara bimbóudvar

Esetleg itt.

Palvin Barbara bimbóudvar

Ez a következő elég rossz minőségű, de a lényeg pont kivehető.

Palvin Barbara bimbóudvar

Ha tényleg ez a helyzet, akkor gyorsan rövidre zárhatjuk ezt az ügyet. Nincs semmi szégyellnivaló a nagy bimbóudvaron, senki nem mondta, hogy minden női mellnek ugyanúgy kell kinéznie, sőt kifejezetten szerencsés, ha valakinek olyan van, ami elüt az átlagtól (elég csak például Marion Cotillard-ra gondolni).

Palvin Barbara bimbóudvar

Szerintem Barbarának tudatosan a nagy bimbóudvar-téma élére kéne állnia, büszkén mutogatni a mellét, mert akkor nők százezrei - akiknek hozzá hasonlóan a megszokottnál méretesebb a bimbóudvaruk - érezhetnék úgy, hogy valaki őket is képviseli a szépségiparban, ettől nőne az önbizalmuk, és a világ egy jobb hely lenne. Hajrá Barbara, elő azokkal a bimbókkal!

Tovább

Szuperhős még sosem szexelt ekkorát

Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány szexjelenetet láttam eddig szuperhősfilmben, sőt, igazából egy ujjamon, mert a Watchmen-en kívül nem is jut másik eset eszembe. Ezért valóban formabontónak tekinthetjük a hihetetlenül sikeres Deadpool-t, mert abban a Ryan Reynolds által játszott főhős tisztességesen nekiesik a barátnőjének (Morena Baccarin).

Morena Baccarin Deadpool Malin Akerman

Arra meg aztán tényleg senki nem számított, hogy a hancúrozásukba belefért egy olyan momentum is, hogy a csaj egy magára csatolt dildóval kezdi el tolni az ürgét, aki ezt nem fogadja éppen kitörő lelkesedéssel.

Odáig azért nem mentek a film alkotói, hogy mutassák Baccarin mellbimbóját is (a Watchmen-ben hiába volt röhejes nyálas a Leonard Cohen Hallelujah-jával aláfestett szex, ott legalább láthattuk Malin Akerman cickóit), de ne legyünk telhetetlenek, ez még mindig sokkal több a semminél.

Aki azért mégiscsak megnézné Morena Baccarin mellét, annak iderakom a 36 éves színésznő cickóskodását a Death in Love című filmből.

Tovább

Olivia Wilde ennél meztelenebb már nem is lehetne

Olivia Wilde - aki csinálhat akárhány filmet, Magyarországon az idők végezetéig Doktor House tizenhármasaként fogják ismerni - már korábban is kacérkodott a mozgóképes pucérkodással. A 2006-os Alpha Dog-ban egy szál bugyiban próbálta rávenni Emile Hirsch-t egy kis szexre, a nyolc évvel későbbi Harmadik fél című romantikus krimiben Liam Neesont lepte meg egy fürdőköpeny-ledobós magánszámmal, a kettő között pedig volt digitálisan feljavított cickóskodása a Testcseré-ben, illetve egy testdublőr mutogatta helyette a fenekét a Cowboyok és űrlények-ben (ezeket az emlékezetes jeleneteket mind meg lehet nézni a Kamaszkorunk legszebb mellei sorozatunk témába vágó részében). De mindez semmi ahhoz képest, amit a 32 éves színésznő a Bakelit című HBO-sorozat legutóbbi részében művelt.

Olivia Wilde Bakelit

A Scorsese és Mick Jagger által gründolt, a hetvenes évek amerikai rockszcénájának kicsapongásait bemutató sorozatot addig bírtam csak nézni, amíg az első rész nyolcadik percében a Bobby Cannavale által játszott főhős tíz orgazmussal felérő extázisba esik egy vékonyka csík kokain felszívása után, de azt azért gondoltam, hogy ha drogszempontból hiteltelen is lesz a produkció, azért szolgál majd pár pompás meztelen női testtel. Az ilyesmire szakosodott fórumokban láttam, hogy eddig főleg Juno Temple dobálta le magáról a ruhát, de a hatodik epizódban elővették a nagyágyút, és Olivia Wilde álldogált tök pucéran egy agyonvilágított szobabelsőben.

Tegnap Vass Zita Kaliforgiá-s meztelenkedése kapcsán kifogásoltam, hogy az amerikai filmekben/tévésorozatokban minden nőnek burjánzó fanszőrzete van, de mivel a Bakelit a hetvenes években játszódik, az Olivia Wilde szeméremdombját takaró pamacs teljesen indokolt.

Tovább

A magyar lány, akit véletlenül kinyalt David Duchovny

Andy Vajnáról és Habony Árpádról nem sok közös fotó készült, így mindegyiket számtalanszor láttuk már. Van egy közülük, amit mindig az Instagramról szoktak embeddelni a cikkekbe, ezen a filmipari kormánybiztos és a titokzatos tanácsadó a francia Riviérán lazázik egy kerthelyiségben. A képaláírásból kiderül, hogy a fotó Franciaország legdrágább szállodájában, a Hotel du Capban készült, ami a Cannes-tól 45 kilométerre lévő Antibes nevű helységben található, és a filmfesztivál idején ott szoktak megszállni a legnagyobb sztárok (a pár éve elhunyt filmkritikus, Roger Ebert számos alkalommal írt erről a legendás szállodáról, aminek az egyik érdekessége, hogy annak ellenére, hogy méregdrága, kizárólag készpénzt fogadnak el).

Szóval rengetegszer került már a szemem elé ez a fotó, de csak most tűnt fel, hogy ez igazából egy közös szelfi, amit a kép bal szélén látható Vass Zita nevű fiatal lány készített, és ő rakta fel az Instagramjára.

Na, de kicsoda Vass Zita?!

- adja magát a kérdés, amit furcsamód eddig senki nem tett fel a magyar sajtóban, ugyanis egyetlen cikket sem találtam róla, ezért kénytelen vagyok én megírni az elsőt.

Vass Zita David Duchovny Andy Vajna Habony Árpád Steven Tyler Gene Simmons Charlie Sheen

Az IMDb szerint Vass Zita 1989. június 11-én született a kaliforniai La Jolla városában, de én úgy tudom, hogy igazából Magyarországon született, kisgyerekként vándorolt ki Amerikába az édesanyjával, és még mindig jól beszél magyarul. Már 7-8 éve a hollywoodi magaséletet éli, amolyan modell/színésznőcske, aki eljátszott pár nagyon kis szerepet néhány tévésorozatban és filmben, illetve akiről a férfimagazinok előszeretettel csinálnak olyan fotósorozatot, amin csak éppen, hogy nem pucér. Starlet, ahogy arrafelé nevezik a jelenséget.

Vass Zita David Duchovny Andy Vajna Habony Árpád Steven Tyler Gene Simmons Charlie Sheen

Összeszedtem nyolc érdekességet Zitáról, hogy egy kicsit többet tudjunk meg a hölgyről, aki legalább egyszer bizonyítható módon együtt lógott Magyarország két nagyon befolyásos emberével.

1. David Duchovny kinyalta

Az egyik első mozgóképes megmozdulása még mindig a legemlékezetesebb. A Kaliforgia című tévésorozat második évadának első részében anyaszült meztelenül, hanyatt fekve várakozik egy ágyon, amikor bejön a szobába Hank Moody (David Duchovny) és szóváltás nélkül elkezdi kinyalni a lányt. Hamar kiderül, hogy félreértésről van szó, Moody azt hitte, hogy a feleségével szexel (mondjuk furcsa, hogy nem esett le neki azonnal, hogy ismeretlen puncit nyal), a fickó kirohan a szobából, a lány utána tök pucéron.

Zita egy interjúban elmesélte, hogy az a szőrös pamacs, amit az intim testtáját díszíti ebben a jelenetben egy úgynevezett merkin, azaz punciparóka volt (Hollywood egyik állandó nagy hazugsága, hogy amíg gyakorlatilag az összes Los Angeles-i nő csupaszra van borotválva, a filmekben és tévésorozatokban mindnek szőrös a puncija).

2. Charlie Sheen is észrevette végül

Az IMDb-oldalán ugyan nincs feltüntetve, de Zita acting reeljéből kiderül, hogy a Két pasi - meg egy kicsi című botrányosan sikeres sorozatban is feltűnt, mint "jó csaj tizenkét óránál". Így hívja fel Charlie Sheen figyelmét az unokaöccse a kávézó közepén mobilozgatva álldogáló farmersortos lányra.

3. Steven Tylerrel szusizgatott

2013 őszén készült pár paparazzifotó, amin Zita és az Aerosmith a megszokottnál is röhejesebb maskarát viselő énekese mennek együtt valahova. "Benyomtam egy szusit a szomszédommal, Steven Tylerrel" - árult el a képekről minden lényeges információt a lány a blogján annak idején.

Vass Zita David Duchovny Andy Vajna Habony Árpád Steven Tyler Gene Simmons Charlie Sheen

4. A hollywoodi magyarokkal is tartja a kapcsolatot

Egy másik legendás hetvenes évekbeli rockegyüttes, a Kiss frontemberének sarjával is többször fotózták együtt Zitát: a helyes fiatalember Zita jobbján nem más, mint Gene Simmons fia, Nick, akinek az apai nagyanyja Kovács Flóra néven született a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei, 778 lelket számláló Jánd nevű községben.

Vass Zita David Duchovny Andy Vajna Habony Árpád Steven Tyler Gene Simmons Charlie Sheen

Gene Simmons amúgy lelkesen ápolja a magyar gyökereit, pár hete ott volt például azon a partin Beverly Hillsben, amit a Saul fia Oscar-jelölése tiszteletére rendeztek a Hollywoodban élő magyaroknak, sőt a Getty fotósa azt a pillanatot is elkapta, amikor éppen Nemes Jeles Lászlónak gratulált.

5. A melle folyamatosan növekszik

Zita színészi kvalitásairól a 2011-es Night Swim című húszperces rövidfilmben lehet megbizonyosodni, amiből az is kiderül, hogy a Kaliforgia óta eltelt két évben a hetyke kis mellét jelentősen megnöveltette (10:41-nél érdemes figyelni, ahogy csuromvizes trikóban kijön a medencéből).

6. Benne van egy édeshármasban

Három héttel ezelőtt a Maxim nevű férfimagazin közölt bevállalós fotósorozatot Zitáról. A képek mellé interjú is készült a 26 éves lánnyal, a beszélgetésből megtudjuk, milyen módszerrel érdemes egy pasinak próbálkozni nála (mélyen a szemébe kell nézni), melyik volt a leggázabb felszedőduma, amivel eddig próbálkoztak nála ("Szép a cipőd, basszunk!"), és mit tart hervasztónak egy férfiban (ronda fogak). De azt is elárulja, hogy az volt a legőrültebb dolog, amit valaha csinált az ágyban, hogy behívta harmadiknak az egyik barátnőjét, valamint, hogy az egyelőre kielégítetlen szexfantáziája, hogy megkötözzék, és forró viaszt csöpögtessenek a testére egy gyertyáról.

Vass Zita David Duchovny Andy Vajna Habony Árpád Steven Tyler Gene Simmons Charlie Sheen

7. Egy valaki nagyon utálja

Nem tartozik Zita rajongói közé a The Dirty nevű pletykalap újságírója, aki egy tavalyi posztban "önmagától őrültmód elszállt drogos/alkesz csaj"-nak nevezi hősünket, aki "szopással és szexszel próbál a csúcsra jutni".

Vass Zita David Duchovny Andy Vajna Habony Árpád Steven Tyler Gene Simmons Charlie Sheen

8. Érzi az Instagram lényegét

Vass Zita tökéletesen tisztában van azzal, hogy mivel tudja fenttartani közel 92 ezer követője érdeklődését az Instagramon: leginkább olyan fotókkal, amiken éppen annyit takar belőle a ruha, amennyit a szolgáltatás szabályzata még megenged. Ha fürdőt vesz, akkor ügyesen helyezi el magán a habot, amikor Thai-masszázsról szédeleg ki, profin tartja a törülközőt, ha pedig az ablakon néz ki, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a világ legmerészebb tangabugyija lesz rajta.

Vass Zita David Duchovny Andy Vajna Habony Árpád Steven Tyler Gene Simmons Charlie Sheen

Tovább

A Twin Peaks álomnője 23 év után megint pucérkodott

Nem tudom, mennyi a legtöbb idő, ami eltelt egy adott színésznő két pucérkodása között, de huszonhárom év eléggé rekordgyanúsnak tűnik.

Sherilyn Fenn Twin Peaks Szégyentelenek

A Twin Peaks tévésorozat Audrey Horne-jaként megismert Sherilyn Fenn szenzációs melleit utoljára az 1993-as Dobozba zárt szerelem című legendásan félresikerült erotikus drámában láthattuk, és az ezután következő ínséges időszak csak a múlt héten ért véget, amikor a Szégyentelenek című tévésorozatban a most 51 éves színésznőre rámászott a William H. Macy által játszott főhős.

Most nem fogok végigmenni Sherilyn Fenn filmes meztelenkedéseinek amúgy nagyon tanulságos történetén, mert ezt már megtettük egyszer a Kamaszkorunk legszebb mellei sorozatunk idevágó részében, inkább írok egy kicsit a Szégyentelenek című tévésorozatról. Egy hét évadot megélt brit sorozat remake-je, de az amerikai verzió is már hat éve fut. Én egy fél fia részt nem láttam belőle, de a színésznős pucérkodásokra szakosodott fórumokon szinte minden héten szembejön belőle egy-két jelenet, és ezek alapján azt kell gondolnom, hogy az epizódok nagy részében vagy egy lepukkant konyhában a rozoga hűtőszekrénynek dőlve, vagy pedig egy hat héttel korábban kimosott lepedőn dugnak benne a szereplők.

A sorozat egy munkásosztálybeli soktagú családról szól, aminek a feje egy drogos-alkesz tróger (William H. Macy), így az ügyek és a betevő intézése, illetve a többi gyerek nevelése a legnagyobb lányra hárul, akit Emmy Rossum alakít. Ő a kétezres évek közepén szende jelenségként tűnt fel Az operaház fantomjá-ban és Jake Gyllenhaal barátnőjeként a Holnapután-ban, de a Szégyentelenek-ben teljes imidzsváltást hajtott végre, és újrapozicionálta magát szexördögként. Annyiszor láttam már a gyönyörű mellét, hogy száz közül is felismerném, de ez legyen majd egy másik poszt témája, ízelítőnek csak ennyit mutatnék.

Sherilyn Fenn Twin Peaks Szégyentelenek

Tovább

Észbontó pucérkodás még sosem volt ennyire szívfacsaró

Ki emlékszik még Amy Locane-re? Arra a különlegesen szép arcú, nagyon csinos szőke színésznőre, aki a kilencvenes évek legelején egy darabig menőnek számított. Nem volt egy színészzseni, de különösebben béna sem, az ő adottságaival mások sokkal nagyobb kört futottak volna be, mint ami neki jutott.

Amy Locane Cry Baby Melrose Place

Pedig milyen ígéretesen indult a karrierje. Tizenkilencéves volt, amikor 1990-ben a Cry Baby című musicalben eljátszotta Johnny Depp barátnőjét, ekkor figyelt fel rá Hollywood. Két évvel később jött egy újabb barátnő szerep a Vágyak csapdájában című egyetemi drámában, ami azért is egy emlékezetes film, mert abban kapta az első fontos szerepét két később világsztárrá vált színész, Matt Damon és Ben Affleck.

Amy Locane Cry Baby Melrose Place

Locane még abban az évben csatlakozott az akkor induló Melrose Place szereplőgárdájához. Talán már kevesen emlékeznek arra, hogy a Melrose Place az első évadában még egészen életszerű sorozat volt egy csapat fiatalról, akik megpróbáltak boldogulni Los Angelesben, anyagi gondjaik voltak és valódi dilemmáik, csak miután a sorozat ezzel a megközelítéssel a nézettségi százas lista 95. helyére tudott csak felkapaszkodni, átkoncepcionálták egy Dallas-szerű szappanoperává. Az újragondolás egyik áldozata Locane figurája volt, akit hiába vezettek be az egyik főhősként, tizenhárom rész után különösebb magyarázat nélkül kiírtak a sorozatból.

Amy Locane Cry Baby Melrose Place

Ezután pár évig még értékelhető szerepeket kapott: Jessica Lange lánya volt a Kék ég-ben (nagyszerű választás, mert tényleg nagyon hasonlítanak egymásra), Brandan Fraser csaja a Pancserock-ban, illetve, amikor kitalálták Hollywoodban, hogy Steve Prefontaine-ról, a tragikusan fiatalon elhunyt hosszútávfutóról két filmet is kéne csinálni, az egyikben megcsípte a női főszerepet, amiért sok más színésznő is tepert. Ez volt a Harc a másodpercekért, amiben Jared Leto alakította Prefontaine-t (a másikban Billy Crudup), de tök mindegy, mert mindkét film csúnyán megbukott. 

Amy Locane Cry Baby Melrose Place

A film sikertelensége után kiesett a pixisből, főleg tévéfilmekben és egyből videón megjelenő gagyikban játszott, ugyan ő volt Maggie Gyllenhaal nővére a kiváló A titkárnő-ben, de ez nem lehetett túl nagy szerep, mert én például már el is felejtettem, hogy benne volt abban a filmben.

Harmincöt évesen férjhez ment, visszavonult a filmszakmából, csak pár helyi színházi előadásba ugrott be néha, és született két gyereke. Legközelebb 2010-ben hallhattunk felőle, de nem a diadalmas visszatéréséről számoltak be a lapok, hanem arról, hogy az SUV-jével száguldozva belecsapódott egy szabályosan közlekedő autóba.

Amy Locane Cry Baby Melrose Place

A baleset idején Locane véralkoholszintje a megengedett mérték háromszorosa volt, plusz még be is volt gyógyszerezve, és a másik kocsiban az egyik utas, egy hatvanéves nő meghalt, a férje pedig súlyosan megsebesült. Nagyon rossz fényt vetett a színésznőre az is, hogy a helyszínre érkező rendőröket vihogva fogadta, az egyikükkel még flörtölni is próbált. Három év fegyházra ítélték, azért ilyen kevésre, mert a bíró enyhítő körülménynek vette, hogy Locane kisebbik lánya a krónikus Crohn-betegségben szenved. 2013 február 14-én kezdte letölteni a büntetését, 2015 június 12-én helyezték feltételesen szabadlábra.

Amy Locane Cry Baby Melrose Place

Na, hát ezért szívfacsaró nézni Locane meztelen jeleneteit az Elsodorva című 1996-os romantikus drámából, ami az akkor 25 éves színésznő későbbi tragikus életútjának ismerete mellett még amiatt is lelombozó, mert a szexpartnere a filmben az azóta elhunyt Dennis Hopper volt.

Tovább

Palvin Barbara melléhez még sosem kerültünk ilyen közel

Palvin Barbara Sports Illustrated Swimsuit Issue-s képeitől Quelle-katalógus szintű szolid bikinis pózolást vártam, de nem is tévedhettem volna nagyobbat: ezek simán a legszexibb fotók, amik valaha készültek a 22 éves magyar szupermodellről.

Itt lehet végigkattintgatni a teljes sorozatot, de kiválogattam a legmerészebb fotókat, és a cikk alján lévő videókat is érdemes árgus szemekkel végignézni.

Palvin Barbara

Tovább

Facebook