Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nézzük meg Sharon Stone legelső pucérkodását!

Az oké, hogy láttam Sharon Stone mellét az Elemi ösztön-ben meg A specialistá-ban, de hogy nézett ki a melle 26 éves korában? - merült fel már mindenkiben a kérdés. 

Szerencsére végre megérkezett a válasz, mert rátaláltam a színésznő karrierjének első meztelenkedésére, ami ráadásul egy tök kompakt kis jelenet az 1984-es Kibékíthetetlen ellentétek című filmből. Annyira nem mélyedtem el a sztoriban, de úgy tűnik, Stone egy színésznőt játszik, aki egy kosztümös filmet forgat, de a rendező (Ryan O'Neal) úgy érzi, valamiért nem működik az adott jelenet, és az a remek ötlete támad, hogy legyen inkább félmeztelen a lány.

Sharon Stone ebben az időszakban még a szárnyát bontogatta színésznőként. Húszas éveinek legelején abbahagyta a modelkedést, New Yorkba költözött, hogy szerencsét próbáljon a színészettel, volt az a kis jelenése Woody Allen Csillagporos emlékek című 1980-as filmjében, aztán játszott a Deadly Blessing című horrorban.

Sharon Stone
Sharon Stone a Csillagporos emlékek című filmben

A híres francia rendező Claude Lelouch adott neki egy kis szerepet az Egyesek és mások című háromórás drámájában, de a végefőcímről lehagyták Stone nevét. Feltűnt még az egy évadot megélt Bay City Blues című baseballos tévésorozatban, és ekkor jött a Kibékíthetetlen ellentétek, amiben messze az addigi legjobb szerepét kapta meg.

Sharon Stone

A Kibékíthetetlen ellentétek forgatókönyvét az a Nancy Meyers írta, aki negyed századdal később a klimaxos nőket megcélzó hollywoodi romantikus komédiák királynője lett olyan filmeknek köszönhetően, mint a Minden végzet nehéz, az Egyszerűen bonyolult és A kezdő. A rendező pedig Meyers akkori férje, Charles Shyer volt, és a fiatal színésznőcskével kavaró filmrendező főhős figuráját sem az ujjukból szopták valószínűleg. Különben ez volt Drew Barrymore második filmje az E.T. A földönkívüli után, és tök vicces, hogy a plakát tetején úgy azonosították be, hogy "a kislány az E.T.-ből".

Sharon Stone

Sharon Stone-nal ezután megindult a szekér, az Indiana Jones-koppincs Salamon király kincsé-ben, és annak egy évvel későbbi folytatásában (Az elveszett aranyváros fosztogatói) már a női főszerepet játszotta Richard Chamberlain oldalán, de a Rendőrakadémia 4 is sokat lendített a népszerűségén.

Sharon Stone

Mielőtt olyan veretes klasszikusban tűnt volna fel, mint a Jackson, a vadállat vagy a Steven Seagal-féle Nico, lenyomta még ezt az alábbi, ritkán látott szexjelenetet az 1987-es Hideg acél című thrillerben. A fickó, akivel szeretkezik az Éjféli expressz-ből és a Querelle-ből ismert Brad Davis, aki négy évvel később meghalt AIDS-ben.

Különben az a teóriám, hogy Sharon Stone az Elemi ösztön után nem sokkal csináltathatta meg a mellét, mert abban filmben még természetesnek tűntek, a két évvel későbbi A specialistá-ban meg már két sárgadinnyét viselt a mellkasán, a kettő között készült Sliver-ben pedig kábé az összes szexjelenetét melltartóban csinálta végig (biztos akkor még pihentetnie kellett a műtét után). Ezeket a híres pucérkodásait mind megnézheted ebben a cikkben.

Sharon Stone

Tovább

Fontos előrelépés a Palvin Barbara melléhez vezető úton

Aki olvassa ezt a blogot, biztos felfigyelt már arra, hogy különös érdeklődéssel követjük Palvin Barbara karrierjét, azon belül is, hogy mikor mutatja meg már végre a mellét. Ebben a témában a 22 éves magyar szupermodell tegnap újabb lépést tett a helyes irányba, amikor is kiposztolt négy olyan fotót magáról, amin gyakorlatilag teljesen átlátszó fehérneműben mutatkozik.

Ez a sorozat az ügynöksége, az IMG számára készült, és abba a műfajba tartozik, amikor egy modell bármiféle photoshopos beavatkozás nélkül mutatja meg, hogyan is néz ki éppen. Hát Palvin Barbara éppen iszonyú jól néz ki.

Palvin Barbara

Az év elején, a Sports Illustratedben közölt fotói idején felmerült Barbarával kapcsolatban, hogy lassan már plus size modellként kell gondolni rá, olyan kis husi volt a neves magazin fürdőruhás különszámában.

A nyári fesztiválszezon, úgy tűnik, megtette hatását: Barbara lemozogta magáról a babahájt, plusz feltehetően a konditermet is rendszeresen látogatta, a végeredmény pedig egy olyan nádszálvékony, szálkás test lett, ami láttán még Leonardo DiCaprio is elégedetten csettintene a nyelvével.

Palvin Barbara

A kínzó bimbóudvar-kérdést sajnos nem válaszolják meg az új fotók sem, de azért minden eddiginél jobban sejlik fel az, aminek fel kell sejlenie. Ebben az ügyben talán majd a Sports Illustrated videójának a cenzurázatlan változata lesz segítségünkre, amiből két jelenetnek már fel is bukkant a neten blörnélküli verziója ebben a videóban.

Ennek:

Palvin Barbara

És ennek:

Palvin Barbara

Persze, az lesz a szép, ha az alábbi táncikálós werkvideóról tűnik majd el a homály.

Tovább

Játsszunk olyat, hogy ki kukkantja meg először Palvin Barbara mellét!

Palvin Barbara is részt vett szerdán este a La La Land című musical díszbemutatóján a velencei filmfesztiválon. Ez az a film, amiben Ryan Gosling zúg bele Emma Stone-ba (és fordítva), és állitólag olyan varázslatos és romantikus az egész, illetve olyan mennyiségű életerővel tölti fel a nézőt, hogy ha hullát ültetsz be rá, rögtön feltámad.

A Philosophy nevű ruhamárka (ők öltöztetik Barbarát a fesztiválon) Instagramjára került fel egy kis videó, amiben a tavaly négymillió dollárt kereső magyar szupermodell odamegy a vörös szőnyeg szélén álldogáló pórnéphez.

Palvin Barbara

A videó kapcsán egy nálam érettebb gondolkodású ember talán arra hívná fel a figyelmet, hogy a leghíresebb magyar milyen profin nyomja ezt a jópofizást a rajongókkal. Hogy egy perc alatt kioszt néhány autogramot, és négy közös szelfihez is pózol. De nekem leginkább az tűnt fel, hogy többször is olyan szögből veszi a kamera Barbarát, hogy tökre be lehet látni a dekoltázsába, és gyakorlatilag minden irányból meg tudjuk csodálni a mellét (amit ugyebár még sosem mutatott meg úgy igaziból).

Nagy csalódás lehetett Barbara számára, hogy Ryan Gosling nem vett részt ezen a premieren (nem engedték el a Szárnyas fejvadász 2 magyarországi forgatásáról), de talán jobb is ez így, mert kínos jelenetet is eredményezhetet volna a nagy találkozás. Azt ugyanis az alábbi videóból tudjuk, hogy bocs, Eva Mendes, de Palvin Barbara igenis megcsókolná Ryan Goslingot.

Barbara velence vörös szőnyeges vonulásáról ide kattintva megnézhetsz 222 darab nagyfelbontású fotót.

Tovább

Ennél húzósabb leszbiszex nem lesz idén a moziban

Az Oldboy-t jegyző Park Chan-wook A szobalány (The Handmaiden) című új filmje az előzetesek alapján egy fordulatos kosztümös drámának ígérkezett. Ugyan számítottam némi finom erotikára, de leesett az állam, amikor a film harmadánál a dél-koreai rendező bedobott egy Adèle élete-szintű leszbikus szexjelenetet, amiben az anyaszült meztelen főszereplő színésznők felszabadultan ollóztak, 69-eztek és izgatták egymást minden létező módon.

A történet az 1930-as években játszódik, és úgy indul, hogy egy világtól elzárt birtokra felvesznek egy szegény, fiatal koreai lányt a gazdag japán úrnő mellé szobalánynak, majd ők ketten hamar összeszűrik a levet. 

A szobalány

Egy jó darabig nagyon izgalmas és szórakoztató a film, gyönyörű a képi világa is, de aztán már olyan sok a valószínűtlen csavar a sztoriban, mint a Dallas valamelyik késői évadában, úgyhogy az utolsó órában már nem igazán tudtam törődni a karakterekkel.

A szobalány

Így is azt mondom, hogy érdemes bülni rá (december 1-én mutatják be nálunk), de amit mindenképpen látni kell, az a már említett leszbikus szexjelenet (ami igazából kettő), aminél merészebb biztos nem lesz az idén mozifilmben.

Noha nem vetem meg az izzadtan egymásra csavarodó, pucér női testek látványát, mégsem az előbbi két részt találtam a legerotikusabbnak a filmben, hanem egy korábbi jelenetet, amiben a szolgálólány valami gyűszűszerű készséggel reszelgeti az úrnője örlőfogát. Ezt is nézzük meg feltétlenül!

Tovább

Nézzük meg meztelenül a másik csajt a Suicide Squadból!

A szuperhősfilmben Harley Quinnt alakító Margot Robbie-t már az öregapám is látta meztelenül (ha te még nem, akkor kattints ide), ezért most koncentráljunk inkább a Suicide Squad másik hihetetlenül vonzó színésznőjére, Cara Delevingne-re, aki polgári foglalkozását tekintve szupermodell.

Delevingne 1992-ben született, tehát csak egy évvel idősebb Palvin Barbaránál, de már hússzor annyit pucérkodott, mint a magyar szupermodell. Ja, ez hülyeség, mert nullaszor húsz, az még mindig csak nulla lenne. Akkor fogalmazzunk inkább úgy, hogy ő egy csomót pucérkodott.

Cara Delevingne Suicide Squad Margot Robbie Palvin Barbara

Tovább

Natalie Portman iszonyú szexire vette a figurát

Natalie Portman azon kevés hollywoodi színésznők egyike, akik még sosem pucérkodtak a vásznon (ez hagyományosan azt jelenti, hogy még sosem láttuk a mellbimbójukat filmben). De ez persze nem jelenti azt, hogy 22 éves karrierje során nem is szexiskedett volna soha az Oscar-díjas színésznő. 

Tök szexi volt például, amikor új sztriptízelt a Közelebb-ben, hogy nem igazán vette le a ruháját...

...vagy amikor frusztrált balett-táncosnőként összegabalyodott Mila Kunisszal (persze csak a fejében)...

...vagy amikor a Csak szexre kellesz-ben ebben a pózban szeretkezett Asthon Kutcherrel...

Natalie Portman

...vagy amikor a Király!-ban levette a kosztümöt, és beleugrott a vízbe (bár itt állítólag testdublőrt alkalmaztak)...

...vagy amikor a Hotel Chevalier-ben csak ott állt anyaszült meztelenül egy párizsi hotelszobában.

És még sorolhatnám.

Hamarosan indul a Dior új kampánya Natalie Portman közreműködésével, amihez már ki is adtak két rövid teasert, és a színésznő mindkettőben szuperszexi.

Az elsőben fekete miniruhában kéjeleg például egy díványon...

...a másikban meg a vérvörös rúzsának örül egy fotófülkében.

Tovább

Bella Hadidnak tízpontos melle van

A Vogue Paris magazin szeptemberi számába készült egy félmeztelen és egy teljesen meztelen fotó az arab és holland felmenőkkel rendelkező 19 éves szupermodellről, Bella Hadidról, aki Palvin Barbarának is országos cimborája.

Normális esetben nem szoktam ilyet kiszúrni, mert a belső értékekre koncentrálok, de most nem tudtam nem észrevenni, hogy a fiatalabbik Hadid-lánynak (a nővére, Gigi Hadid, szintén szupermodell) egyszerűen tökéletes formájú és méretű melle van, a diszkrét mellbimbó-piercingje pedig csak fokozza az első fotó dekadens jellegét.

Bella Hadid Gigi Hadid

Bella Hadid Gigi Hadid

Van még pár ruhás kép is a sorozatban, azokat itt lehet megtekinteni, ha valaki az ilyesmire pörög, illetve hadd mutassak még két fotót, amin Palvin Barbarával szerepel együtt Hadid.

Bella Hadid Gigi Hadid

Bella Hadid Gigi Hadid

Hadid amúgy jelenleg a The Weeknd művésznévre hallgató kanadai énekesnek a barátnője, és szerepelt is a pasija alábbi klipjében.

Tovább

Kim Basinger lánya végre teljesen meztelen

Pont egy héttel ezelőtt foglalkoztam behatóan Kim Basinger és Alec Baldwin húszéves lányával, aki a modellkedés és a színművészet terén bontogatja mostanában a szárnyait. 

Akkor csak olyan képeket tudtam mutatni a Treats magazinnak készült pucér fotósorozatból, amiken kegyetlen módon "t" betűkkel takarták el Ireland Baldwin mellbimbóját, de most befutottak a cenzúrázatlan fotók, és ezekből kiderül, hogy Ireland Baldwin valóban vannak mellbimbói, méghozzá igen mutatósak, nevezhetjük őket klasszikusnak is. Egy további képen pedig megcsodálhatjuk a lány ízlésesen borostás szeméremdombját is.

Nézegetnivaló: Kim Basinger legfontosabb pucérkodásai

Ireland Baldwin

Ireland Baldwin

Ireland Baldwin

Tovább

DiCaprio hogyhogy nem hajtott még rá erre a nőre!?

Aki látta az Egy egyedülálló férfi című nagyszerű filmet, biztos felfigyelt arra a hűvösszőke, Bridget Bardot-hasonmás csajra, aki Nicholas Hoult padtársaként cigizgetett Colin Firth óráján.

Őt Aline Webernek hívják, vakítóan kék szemű, gyönyörű arcú, párductestű, hosszúcombú brazil szupermodell, magyarul éppen Leonardo DiCaprio esete, de valahogy úgy alakultak a dolgok, hogy ővele pont nem kavart soha Hollywood legaktívabb nőcsábásza. Most már nem is fog, ugyanis Weber elmúlt 27 éves. "Negyven fölött már szaga van a nőknek" - mondta Kulka János a Félvilág-ban, és állítólag amikor Dicaprio nézte Szász Attila remek tévéfilmjét, ennél a mondatnál felhorkant, és odasúgta a mellette ülő Lukas Haas fülébe: "Faszt negyven, huszonhárom." És akkor mindketten nevettek.

Aline Weber Leonardo DiCaprio

Nem hiszem azért, hogy Weber különösebben sírna DiCaprio után, hiszen már legalább négy éve boldog párkapcsolatban él egy baromi jóképű modell pasival, aki mostanában úgy néz ki, mint John Frusciante, Vincent Gallo és Paizs Miklós egészen szerencsés ötvözete (persze mindhármukat fiatalon kell elképzelni).

Aline Weber Leonardo DiCaprio

Weber sajnos nem szerepelt más filmben az Egy egyedülálló férfi-n kívül, ezért forduljunk inkább a magazinokban megjelent félmeztelen fotói felé. 

Tízéves karrierje során pucérkodott már cicával...

Aline Weber Leonardo DiCaprio

...lóháton ülve...

Aline Weber Leonardo DiCaprio

...bekötött szemmel...

Aline Weber Leonardo DiCaprio

...gyertyalángba bámulva...

Aline Weber Leonardo DiCaprio

...sztriptízrúdba kapaszkodva...

Aline Weber Leonardo DiCaprio

... illetve magyar ember fényképezőgépe előtt is.

Aline Weber Leonardo DiCaprio

Most éppen a Maxim magazin augusztusi számába készült róla egy pompás fotósorozat, onnan jutott eszembe ez az egész.

Aline Weber Leonardo DiCaprio

Aline Weber Leonardo DiCaprio

Aline Weber Leonardo DiCaprio

Aline Weber Leonardo DiCaprio

Aline Weber Leonardo DiCaprio

Aline Weber Leonardo DiCaprio

Aline Weber Leonardo DiCaprio

Aline Weber Leonardo DiCaprio

Aline Weber Leonardo DiCaprio

Aline Weber Leonardo DiCaprio

Tovább

Kim Basinger lánya mellben az anyjára ütött 

Alec Baldwin és Kim Basinger lánya, Ireland Baldwin először 11 éves korában került a hírekbe, amikor az apja "agyatlan kismalac"-nak nevezte egy dühös telefonüzenetben, ami aztán felkerült az internetre. A szülei egy legendásan viharos kapcsolat után végül 2002-ben váltak el, de még öt évvel később is marakodtak lányuk elhelyezésén.

A most húszéves Ireland modellként dolgozik, de már a színészettel is kacérkodik: a Robert De Niro és Sylvester Stallone főszereplésével készült A kiütés című 2013-as bokszfilmben édesanyja fiatalkori verzióját játszotta.

Ireland Baldwin Kim Basinger

A 188 centis lányról lehet tudni, hogy két éve leszbikus kapcsolatban élt az Angel Haze afroamerikai rapperrel, illetve hogy van egy csomó elég ronda tetkója (ez nyilván a nehéz gyermekkor hozadéka), a bal vállán például David Bowie feje díszeleg, a melle alatt pedig a "Try a Little Tenderness" mondat, ami a kedvenc Otis Redding-számának a címe.

Tovább

Facebook